Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiś wrote:Hej. Ja jutro mam testować ale nie będę bo z tego wychodzi ze dopiero co przechodzę owu. Więc póki co przenieście mnie proszę na 25.11 - jakby przyszła @ to dam znać wcześniej.
dobuska lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Karola555 wrote:Rosax super wiadomość po wizycie
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Katiś wrote:A jaka szynka jest przed okresem? Nisko? Otwarta?
W temacie szyjki zielona jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 19:47
07.11.2012 Julian
AJA_S wrote:U mnie mój pierwszy starankowy gin zrobił z moim libido porządek.
Wyszło właśnie że za wysoka prolaktyna a za niski progesteron. Odkąd pamiętam seks był raczej by tak trzeba bo kocham A teraz jak prolaktyna jest niższa i jestem bardziej wypoczęta to czasem swojego budzę w środku nocyAJA_S lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
A mi libido podniosło bardzo odstawienie tabletek. Mój mąż nie nadąża teraz w fazę lutealną wyjątkowo spadło. może stres..? Natomiast zawsze uwielbiamy się całować i przytulać, tak po prostu. tego nigdy dość
rosax 3 zmartwiłaś mnie. U mnie dziś szyjka miękka, tylko w samym środku jakby twarda , natomiast nie umiem powiedzieć czy nisko czy jak za rzadko badam...dobuska lubi tę wiadomość
14.04.2018 Théo -
nick nieaktualnyedka85 wrote:Te starania są po to, aby przyszedł na świat owoc waszej miłości, czy chcesz mieć po prostu przerwę w seksie? Bo ja odnoszę wrażenie, że czekasz na to dziecko, aby mieć już z głowy wszelkie zbliżenia. Powiem sarkastycznie - równie dobrze możesz mężowi zafundować kochankę. Wtedy oboje będziecie zadowoleni. A tak poważnie - Twojego związku dziecko nie scementuje. Kiedyś ta niechęć w Tobie skumuluje się i osoba męża zacznie Cię wręcz obrzydzać (bo będzie ci się kojarzył z czynnością, której nie lubisz). On się o tym dowie i poczuje się oszukany przez te wszystkie lata. A męska duma potrafi być nieoceniona. Wtedy może dojść do nieporozumień, a w końcu do rozstania. Niestety, jedną z przodujących przyczyn rozwodów jest właśnie sex. Niedopasowanie się ludzi w tej dziedzinie kończy się kłótniami, rozczarowaniem i wreszcie - zdradą. Szkoda tylko, że dzieci muszą później patrzeć jak rozpada w ich rodzina.
Lepiej jakbyś powiedziała prawdę mężowi już teraz. Być może doszlibyście do jakichś kompromisów, ustępstw. Pomysł ze wspólną terapią jest wskazany. Może nawet warto odłożyć decyzję o dziecku do czasu rozwiązania takich problemów. Dziecko potrzebuje rodziców, którzy nie tylko je kochają, ale też w stosunku do siebie okazują miłość.
edka ale żeś pojechała... nie chce dziecka po to aby miec spokoj od seksu absolutnie bo wiem, ze i tak ten seks kiedys w koncu sie bedzie musial znow pojawić i tak wiec to nie jest żadna wymówka. dziecko drugie chcemy miec z mezem z innych powodów.
-
nick nieaktualnymi_lejdi wrote:A mi libido podniosło bardzo odstawienie tabletek. Mój mąż nie nadąża teraz w fazę lutealną wyjątkowo spadło. może stres..? Natomiast zawsze uwielbiamy się całować i przytulać, tak po prostu. tego nigdy dość
rosax 3 zmartwiłaś mnie. U mnie dziś szyjka miękka, tylko w samym środku jakby twarda , natomiast nie umiem powiedzieć czy nisko czy jak za rzadko badam...
boże jak ja wam zazdroszcze tego libido i checi do pocałunków i przytulania.to wczesniej lubiłam a teraz przytulanie ok ale pocałunki już nie ok.
Moze ja sobie w łeb strzele będzie łatwiej ??? inna jakaś jestem widzę.