Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mi_lejdi wrote:Dziewczyny, potrzebuje porady! Nie sądziłam, że kiedyś tu to napiszę, ale: nie chce mi spaść temp Od 3 dni mam objawy grypopodobne, wszystko mnie boli, nie chce mi się jeść i utrzymuje się 37,8.
wiem, że jeśli kobieta nie ma pewności czy nie jest w ciąży, może bezpiecznie wziąć tylko paracetamol. Ale ja brałam nawet 2 tbl na raz i nic. na chwilkę spadło do 37,3 i potem znowu w górę. Wczoraj to chociaż obudziłam się z 37,1. Ale już zasnęłam i dziś się obudziłam z 37,8 i czuję się jak pijana.
Staram się pic dużo zimnej wody, może dołożę okłady. tak bardzo chciałabym uniknąć testu w 12 dpo. Ale chyba ibuprom max to jedyne co ma szansę mi pomóc.
Zdrówka życzę!!!mi_lejdi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej. Może pomożecie. Biorę w tym cyklu luteine tylko wyjątkowo gin kazala brać do momentu pojawienia się krwawienia a nie standardowo przez te 10-12 dni. No i wczoraj był termin @, krwawienia nie ma, pojawilo się tylko jasne beżowe plamienie po południu. W 12 dpo test negatywny, dziś 15 dpo, moja fl trwa zawsze 13 dni. I pytanie czy siw wydłuża bo nie odstawiłam luteiny czy mimo wsZystko okres powinnam dostać mimo brania proga? Bo boję się nakręcać że to może ciąża, bo po tylu latach ciężko mi w to wierzyć.
-
https://zapodaj.net/9453184160149.jpg.html
Dziewczyny zrobiłam dziś rano test i sama nie wiem co o tym myśleć. Jest coś cienkiego nie chcę się za bardzo nakręcić. Co myślicie?rosax3, Paula55, karm3lka, She86, kaka470, AJA_S, dobuska lubią tę wiadomość
Aniołek 7t3d (*) -
Katiś wrote:Hej. U mnie temp w dół, nie czaje juz tego
Dziś termin @AJA_S lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aguuuś wrote:https://zapodaj.net/9453184160149.jpg.html
Dziewczyny zrobiłam dziś rano test i sama nie wiem co o tym myśleć. Jest coś cienkiego nie chcę się za bardzo nakręcić. Co myślicie?Aguuuś lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mi lejdi duzo zdrowka zycze a co moglabys wziac to niestety nie wiem. Jedyne co mi przychodzi do glowy co dziala wedlug mnie to miod czosnek i mleko albo syrop z cebuli
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnymika1987 wrote:Paula55 wrote:Mika co jest? Czemu odpadasz?
Bylam u gina, pow ze ovu byla z lewego jajnika 19mm,ale jak mu powiedzialam ze tempki jakies niskie sa to powiedzial ze tomoze byc cialko zolte nie wchloniete z poprzedniego cyklu
Nie rozumiem, masz pęchrzyk, leakrka twierdzi że MOŻE to ciałko żółte? Przecież ciałko żółte zupełnie inaczej wyglada...
Może jednak jesteś przed owu skoro jest cos wielkosci 19mm, albo faktycznie to ciałko żółte ale z tego cyklu. Najlepiej zrobic sobie progestron ok7-8 dni po tym jak czułas ze była owulka i bedzie jasne czy była czy nie. -
Aguuuś wrote:Sama nie wierzę. A może to jakiś błąd? To byl test 25 kupię dziś 10 i zrobię jutro rano.
Aguuuś lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:boże jak ja wam zazdroszcze tego libido i checi do pocałunków i przytulania.to wczesniej lubiłam a teraz przytulanie ok ale pocałunki już nie ok.
Moze ja sobie w łeb strzele będzie łatwiej ??? inna jakaś jestem widzę.
stokrotka, a może jak już ktoś pisał postaraj się znaleźć źródło problemu? Czy to po prostu Twoje libido jest takie niskie, czy moze jakies inne sprawy ( czasem wypieramy coś ze świadomosci), może seksuolog, albo psycholog? Wszystko jest dla ludzi, nie trzeba wstydzic sie problemu, a tym bardziej zamiatać pod dywan, bo faktycznie, teraz opowiadasz o tym na zasadzie żartu, ze sobie pojdzie i znajdzie kogos innego, ale wierz, mi, ftrustracja seksualna moze wyrzadzic duzo szkody w związku.
Może potrzebujesz jakis dodatkowych atrakcji w łóżku?
Spróbuj moze porozmawiać ze swoim facetem. zeby wiedział ze chcesz rozwiązać jakoś ten problem. Ja się nie dziwię. Czasem, jasna sprawa, jak mi się nie chce, to potafie powiedziec nie, ale bez sexu kilka miesiecy????? Czy nawet tygodni????
Tego bym raczej nie wytrzymała, gdyby moj mąż nie chciał . -
karolka22 wrote:Hej. Może pomożecie. Biorę w tym cyklu luteine tylko wyjątkowo gin kazala brać do momentu pojawienia się krwawienia a nie standardowo przez te 10-12 dni. No i wczoraj był termin @, krwawienia nie ma, pojawilo się tylko jasne beżowe plamienie po południu. W 12 dpo test negatywny, dziś 15 dpo, moja fl trwa zawsze 13 dni. I pytanie czy siw wydłuża bo nie odstawiłam luteiny czy mimo wsZystko okres powinnam dostać mimo brania proga? Bo boję się nakręcać że to może ciąża, bo po tylu latach ciężko mi w to wierzyć.
Moim zdaniem to wina tego ze wciaz bierzesz prog..ale nie miałam takiej sytuacji wiec nie wiele wiem.. -
nick nieaktualny
-
rosax3 wrote:25 sa lepsze. Mozesz jutro zrobic raz jeszcze ten i porownasz ze kresunia sciemiala ta kreska na zywo jest bardziej rozowiutka to nie blad. Wiem ze na zdjeciu nie widac jej az tak dobrze, znam te testy
Masz rację na żywo jest ważniejsza. Jeszcze w to nie wierzę, jutro drugi testPaula55, She86, Annie1981 lubią tę wiadomość
Aniołek 7t3d (*) -
birdy-n wrote:Karolka mi się wydaje, że to nie przez luteinę. Ja w poprzednim cyklu brałam i @ przyszła w trakcie brania także to chyba nie to...
Ale już czuję że będzie dziś. Rozbolał mnie brzuch no i plamienie jest dalej więc kwestia kilku godzin..