Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguuuś wrote:Masz rację na żywo jest ważniejsza. Jeszcze w to nie wierzę, jutro drugi test
Aguuuś lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Aguuus, tez widzę! Powtórz koniecznie jutro
Sluchajcie, mam dzis 20dc, od 16dc biorę duphaston. Od 3 dni bola mnie plecy i brzuch jak na okres, dzis nie mogłam spać. Mialyscie tak kiedys? Mogę wziąć nospe? Nie wiem kompletnie czy się tym przejmować czy nie...no i co to może oznaczać?
Oczywiście kusi mnie zeby zatestowac ale tlumacze sobie ze to bez sensu...Aguuuś lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
Dziękuję za wszystkie gratulacje jestem cały czas w szoku no ale kreska jest, nawet mój Mąż ją widzi
rosax3 w takim razie wpisz mi proszę bobaska a jutro dla pewności powtórzę test!.
Dziękuję za wszystko dziewczyny!Paula55 lubi tę wiadomość
Aniołek 7t3d (*) -
Aguuuś wrote:Dziękuję za wszystkie gratulacje jestem cały czas w szoku no ale kreska jest, nawet mój Mąż ją widzi
rosax3 w takim razie wpisz mi proszę bobaska a jutro dla pewności powtórzę test!.
Dziękuję za wszystko dziewczyny!
Gratuluje!!! I zapraszam do lipcowych mam
Spojrz jak pieknie dziedzic sie prezentuje obok twojego nicku
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/listopadowe-testowanie-2016,10950,133.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 11:07
Aguuuś lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
birdy-n, nie chcę robić sobie zbyt wielkich nadziei bo to mój 1cs dopiero...ale tak, ciągnie mnie również. Raz z jednej, raz z drugiej strony. Do tego wczoraj wieczorem nagle jednorazowy problem zoladkowo-jelitowy.
Gratuluje ciąży, chetnie tez zaliczę rzyganko
Na test chyba za wcześnie? Chyba narazie nic poza wyluzowaniem mi nie zostaje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 11:07
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:https://naforum.zapodaj.net/cfe7b91686ec.jpg.html dziewczyny czy ten dzisiejszy test łapie się jakkolwiek na plodne czy jeszcze ? Kreska widoczna po około 5 minutach jak wyschnie
07.11.2012 Julian
lottinka wrote:birdy-n, nie chcę robić sobie zbyt wielkich nadziei bo to mój 1cs dopiero...ale tak, ciągnie mnie również. Raz z jednej, raz z drugiej strony. Do tego wczoraj wieczorem nagle jednorazowy problem zoladkowo-jelitowy.
Gratuluje ciąży, chetnie tez zaliczę rzyganko
Na test chyba za wcześnie? Chyba narazie nic poza wyluzowaniem mi nie zostaje...
07.11.2012 Julian
Troche się boje biochemicznej, chyb jakby miało być cos nie tak, wolałabym nie wiedzieć.
Ale fakt, poczekam i jesli do poniedziałku rano nadal będzie jakoś 'dziwnie', to może zrobię, co mi szkodzi. Pamiętam jednak ze jestem na dupku i on mi może dawać różne objawy.
Dzieki dziewczyny za pomoc!!!rosax3 lubi tę wiadomość
-
Tusia. Mój ma niski poziom testosteronu, przynajmniej rok temu tak wychodziło. Do tego bierze leki, które obniżają libido i trochę ciężko z tym jest. Tak zachwalałyście tą mace. Dziś mu dałam zadanie, żeby obczaił ten temat. Jak ja mogę się meczyć z siemieniem lnianym, to on też może zacząć pić macę Mam nadzieję, że to pomoże
Katiś. A nie ma żadnych czynników, które mogłyby zachwiać temperaturą?
U Tusi w poprzednim cyklu był dwie wysokie tempki i trzecia spadła. Ovu nie wyznaczył owulacji, ale miała potwierdzoną monitoringiem. Zdaje się, że była przeziębiona. Jej przypadek pociesza mnie, że Ovu czy temperatura też mogą się mylić
Chyba, że u Ciebie te pozytywne testy były na @. Trzymam kciuki jednak za owulkę
Aguuuś. To trzymam kciuki, żeby jutro kreska była ciemniejsza
Stokrotka. Testy owulacyjne nie pokazują dni płodnych Ten Twój to dalej negatyw, ale kreska bardzo wyraźna, więc cały czas jest nadzieja, że jeszcze ściemnieje
lottinka. Ja mam tak samo, wolę poczekać z testowaniem do dnia spodziewanej @, bo boję się ciąży biochemicznej. Też wolałabym nie wiedzieć.
Masz rację, żeby się nie nakręcać jak bierzesz dupka.Aguuuś lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Tusia. Mój ma niski poziom testosteronu, przynajmniej rok temu tak wychodziło. Do tego bierze leki, które obniżają libido i trochę ciężko z tym jest. Tak zachwalałyście tą mace. Dziś mu dałam zadanie, żeby obczaił ten temat. Jak ja mogę się meczyć z siemieniem lnianym, to on też może zacząć pić macę Mam nadzieję, że to pomoże
Katiś. A nie ma żadnych czynników, które mogłyby zachwiać temperaturą?
U Tusi w poprzednim cyklu był dwie wysokie tempki i trzecia spadła. Ovu nie wyznaczył owulacji, ale miała potwierdzoną monitoringiem. Zdaje się, że była przeziębiona. Jej przypadek pociesza mnie, że Ovu czy temperatura też mogą się mylić
Chyba, że u Ciebie te pozytywne testy były na @. Trzymam kciuki jednak za owulkę
Aguuuś. To trzymam kciuki, żeby jutro kreska była ciemniejsza
Stokrotka. Testy owulacyjne nie pokazują dni płodnych Ten Twój to dalej negatyw, ale kreska bardzo wyraźna, więc cały czas jest nadzieja, że jeszcze ściemnieje
lottinka. Ja mam tak samo, wolę poczekać z testowaniem do dnia spodziewanej @, bo boję się ciąży biochemicznej. Też wolałabym nie wiedzieć.
Masz rację, żeby się nie nakręcać jak bierzesz dupka.
Annie no ja wiem. Źle to ujęłam. wiem że to negatyw jeszcze ale ciekawa jestem czy coś z tego może być czy jednak sciemnieje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny