Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Annie1981 wrote:Tusia. Mój ma niski poziom testosteronu, przynajmniej rok temu tak wychodziło. Do tego bierze leki, które obniżają libido i trochę ciężko z tym jest. Tak zachwalałyście tą mace. Dziś mu dałam zadanie, żeby obczaił ten temat. Jak ja mogę się meczyć z siemieniem lnianym, to on też może zacząć pić macę Mam nadzieję, że to pomoże
Katiś. A nie ma żadnych czynników, które mogłyby zachwiać temperaturą?
U Tusi w poprzednim cyklu był dwie wysokie tempki i trzecia spadła. Ovu nie wyznaczył owulacji, ale miała potwierdzoną monitoringiem. Zdaje się, że była przeziębiona. Jej przypadek pociesza mnie, że Ovu czy temperatura też mogą się mylić
Chyba, że u Ciebie te pozytywne testy były na @. Trzymam kciuki jednak za owulkę
Aguuuś. To trzymam kciuki, żeby jutro kreska była ciemniejsza
Stokrotka. Testy owulacyjne nie pokazują dni płodnych Ten Twój to dalej negatyw, ale kreska bardzo wyraźna, więc cały czas jest nadzieja, że jeszcze ściemnieje
lottinka. Ja mam tak samo, wolę poczekać z testowaniem do dnia spodziewanej @, bo boję się ciąży biochemicznej. Też wolałabym nie wiedzieć.
Masz rację, żeby się nie nakręcać jak bierzesz dupka.Pola
Hania -
Osiwieje! Zrobilam test ovu bo zostaly mi dwa.. Patrze a tam dwie tluste krechy, ciagnie mnie podbrzusze, polkuwaja jajniki, wczorajwieczorem wzielam prog z mysla ze ovu juz byla, albo wcale jej nie bylo.. Czy to moze miec wplyw na poziom lh?
stokrotka92 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dziś 35dc. Jako że ostatnio najdłuższy cykl miał 35 to 12.11 wskazałam jako dzień testowania. Miesiączki nie ma i sluz przezroczysty ale jest go niewiele. Kupiłam kilka testów z allegro po 1zł chyba i wychodzi jedna kreska. Nie wiem czy ciąży nie ma czy te testy mają słaba czułość. Co sądzicie?Keep fingers cross!
-
mika1987. Leki hormonalne mogą fałszować testy owu.
PaniNorris. Ja cały czas używam testów z allegro, zarówno owulacyjnych jak i ciążowych. Owulacyjne pokazują mi pik LH a ciążowe brak ciąży, także wszystko sie zgadza i mam do nich zaufanie
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
PaniNorris wrote:Zaczęłam mierzyć temp jakieś 10 dni temu,pierwszego dnia 36.28 dziś 36.68.
-
nick nieaktualnyAguuuś wrote:Dziękuję za wszystkie gratulacje jestem cały czas w szoku no ale kreska jest, nawet mój Mąż ją widzi
rosax3 w takim razie wpisz mi proszę bobaska a jutro dla pewności powtórzę test!.
Dziękuję za wszystko dziewczyny!
A ile dni po owulacji wykonałaś test ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny