X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Listopadowe testowanie 2016 ;)
Odpowiedz

Listopadowe testowanie 2016 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma to w ogóle jest taka możliwość ? Rosax zastrzelilas mnie teraz

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teraz 10:)

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie pisze:(

• dobuska Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax ma rację, miałam testy 10 i 25 i przy 10 wychodziły praktycznie pozytywne, a przy aptecznych średnio. Ewidentnie mam mniejszy wyrzut lh

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielone mam 20 a różowe nie pisze

Te zielone 20 ostatnio pokazały mi pozytyw

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 12:08

• dobuska Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    Zielone mam 20 a różowe nie pisze

Te zielone 20 ostatnio pokazały mi pozytyw
    moje rózowe były dziesiatkami więc prawdopodobnie Twoje też

stokrotka92 lubi tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli kupowalas w necie to sprawdz historie. Do opisu powinny byc dodane inormacje jaka czulosc.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Jesli kupowalas w necie to sprawdz historie. Do opisu powinny byc dodane inormacje jaka czulosc.

Jest tylko info że największą czułość czyli 10 . A 20 mi ostatnio ładnie owu pokazaly . Dobra tam. Nie ważne w moim przypadku. Negatyw to negatyw

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Dziewczyny przyklad z siebie!
    Jesli nie wychodza wam testy ovu sprawdzccie czy macie 10 czy 25 ml..
    Ja np kupilam 10 i dziwilo mnie czemu w kolko byl wyrazne kreski! Kupilam 25 i problem znikl. Kreska wyrazna byla max 2 dni w czasie kiedy miala byc ovu. A tak to delikatne. Wiec moze wam wychodza delikatne bo macie 25 mlu a potrzebujecie 10 bo wasz pik lh nie siega tak wysoko?

No popatrz, a myślałam że wiem już wszystko w tematach okołociążowych ;p
    A nie miałam pojęcia że są różne czułości testów owulacyjnych!

• mi_lejdi Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 wrote:
    Dziewczyny przyklad z siebie!
    Jesli nie wychodza wam testy ovu sprawdzccie czy macie 10 czy 25 ml..
    Ja np kupilam 10 i dziwilo mnie czemu w kolko byl wyrazne kreski! Kupilam 25 i problem znikl. Kreska wyrazna byla max 2 dni w czasie kiedy miala byc ovu. A tak to delikatne. Wiec moze wam wychodza delikatne bo macie 25 mlu a potrzebujecie 10 bo wasz pik lh nie siega tak wysoko?

Dzieki rosax3 cenna informacja!

<3 14.04.2018 Théo <3
  • mi_lejdi Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oraz tu ktoś napisał, że witB6 wydłuża fl? czyli fazę lutealną? czy to sprawdzona informacja? Bo ja magnez z B6 biorę od lat i nigdy czegos takiego nie zauważyłam...

<3 14.04.2018 Théo <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie znów dokucza pęcherz! Koniecznie muszę poprosić gina o antybiotyk

• lottinka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dzis tak zmęczona, ze marze tylko o kanapie i kocyku...

Everything you need will come to you at the perfect time :)
    ckai3e3kbl63wt3b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, nie nadąże Was nadrobić bo w pracy średnio mogę siedzieć na OF. Są jakieś nowe II kreseczki? :) A ja nie wiem co się dzieje ze mną - dziś przed 12 poszłam do toalety, na papierze został śluz beżowy z różowym podbarwieniem i taki mały kropek krwawy, jakby krew zaschnięta. Po godzinie byłam znowu i podobna sytuacja, tylko już bez tek kropki czerwonej. Jak myślicie, co to może być? Zagnieżdżenie? Bo dziś 25dc, raczej nie plamienie przed @ bo takich krótkich nigdy cykli nie miałam... Iskierka nadziei się pojawiła... ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi_lejdi wrote:
    Oraz tu ktoś napisał, że witB6 wydłuża fl? czyli fazę lutealną? czy to sprawdzona informacja? Bo ja magnez z B6 biorę od lat i nigdy czegos takiego nie zauważyłam...
    Tylko faze lutealna,ja tez mam magnez i vit b6, ale zobacz ze tam jest tylko 1 lub 2mg vit b6 a to za malo...

dobuska lubi tę wiadomość

• nadey Przyjaciółka

Wysłany: 16 listopada 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, chciałabym do was dołączyć. My już jesteśmy po staraniach :) W tym cyklu miałam monitoring,owulacja potwierdzona, a 24.11 będę testować :)

10 cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj nadey :)

Super, zycze 2 kreseczek, a kotry to Wasz cykl?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 14:25

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisalyscie o alkoholu. Tez slyszalam, ze dopoki nie wytworzy sie lozysko to alko do dziecka nie dojdzie. Z drugiej strony alkohol zle wplywa na sama plodnosc, tak samo jak papierosy i inne uzywki.
    Ostatnio czytalam artykul, ze jak dluzej nie mozna zajsc to zeby calkowicie zrezygnowac z alkoholu.

Bulkaasia. Jestem z Irlandii Polnocnej. Polska klinike mam dosc daleko, wiec paliwo i badanie to byloby dosc kosztowne. Jak juz bede w ciazy to pewnie sie tam wybiore w ktoryms momencie, ale na bete bym nie chciala, bo zbankrutuje jak bede tam jezdzic ze wszystkim. Nawet nie wiem czy bete robia.
    Pewnie przyjdzie mi wyslac krew z palca do labo online
    ;)

AJA. Ja tez wole piec i gotowac niz sprzatac. Jak goscie do nas przychodza to ja zabieram sie za gotowanie a moj wtedy sprzata caly dom, bo tez tak woli ;)

Stokrotka. Czy Ty w poprzednim cyklu nie mialas pozno owu? Jezeli tak to czekaj cierpliwie.

Dobruska, Katis chyba pisala, ze jeszcze karmi, wiec ma prawo miec taki wykres.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Darkam11 Znajoma

Wysłany: 16 listopada 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane melduje @... juz chyba opadam z sił a mialam nadzieję ze 10 cykl bedzie owocny... chyba daje na wstrzymanie ten miesiac. Życzę jak najwiecej ciazuni:)

• Agafia83 Ekspertka

Wysłany: 16 listopada 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolejny cykl będzie owocny zobaczysz:-)

Darkam11 lubi tę wiadomość

30.11.2016 Nienarodzone dzieci nie odchodzą...one tylko zmieniają datę swojego przyjścia
    na świat
‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ