Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Jesli kupowalas w necie to sprawdz historie. Do opisu powinny byc dodane inormacje jaka czulosc.
Jest tylko info że największą czułość czyli 10 . A 20 mi ostatnio ładnie owu pokazaly . Dobra tam. Nie ważne w moim przypadku. Negatyw to negatyw -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:Dziewczyny przyklad z siebie!
Jesli nie wychodza wam testy ovu sprawdzccie czy macie 10 czy 25 ml..
Ja np kupilam 10 i dziwilo mnie czemu w kolko byl wyrazne kreski! Kupilam 25 i problem znikl. Kreska wyrazna byla max 2 dni w czasie kiedy miala byc ovu. A tak to delikatne. Wiec moze wam wychodza delikatne bo macie 25 mlu a potrzebujecie 10 bo wasz pik lh nie siega tak wysoko?
No popatrz, a myślałam że wiem już wszystko w tematach okołociążowych ;p
A nie miałam pojęcia że są różne czułości testów owulacyjnych!stokrotka92 lubi tę wiadomość
-
rosax3 wrote:Dziewczyny przyklad z siebie!
Jesli nie wychodza wam testy ovu sprawdzccie czy macie 10 czy 25 ml..
Ja np kupilam 10 i dziwilo mnie czemu w kolko byl wyrazne kreski! Kupilam 25 i problem znikl. Kreska wyrazna byla max 2 dni w czasie kiedy miala byc ovu. A tak to delikatne. Wiec moze wam wychodza delikatne bo macie 25 mlu a potrzebujecie 10 bo wasz pik lh nie siega tak wysoko?
Dzieki rosax3 cenna informacja!14.04.2018 Théo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie, nie nadąże Was nadrobić bo w pracy średnio mogę siedzieć na OF. Są jakieś nowe II kreseczki? A ja nie wiem co się dzieje ze mną - dziś przed 12 poszłam do toalety, na papierze został śluz beżowy z różowym podbarwieniem i taki mały kropek krwawy, jakby krew zaschnięta. Po godzinie byłam znowu i podobna sytuacja, tylko już bez tek kropki czerwonej. Jak myślicie, co to może być? Zagnieżdżenie? Bo dziś 25dc, raczej nie plamienie przed @ bo takich krótkich nigdy cykli nie miałam... Iskierka nadziei się pojawiła...
-
nick nieaktualnymi_lejdi wrote:Oraz tu ktoś napisał, że witB6 wydłuża fl? czyli fazę lutealną? czy to sprawdzona informacja? Bo ja magnez z B6 biorę od lat i nigdy czegos takiego nie zauważyłam...
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pisalyscie o alkoholu. Tez slyszalam, ze dopoki nie wytworzy sie lozysko to alko do dziecka nie dojdzie. Z drugiej strony alkohol zle wplywa na sama plodnosc, tak samo jak papierosy i inne uzywki.
Ostatnio czytalam artykul, ze jak dluzej nie mozna zajsc to zeby calkowicie zrezygnowac z alkoholu.
Bulkaasia. Jestem z Irlandii Polnocnej. Polska klinike mam dosc daleko, wiec paliwo i badanie to byloby dosc kosztowne. Jak juz bede w ciazy to pewnie sie tam wybiore w ktoryms momencie, ale na bete bym nie chciala, bo zbankrutuje jak bede tam jezdzic ze wszystkim. Nawet nie wiem czy bete robia.
Pewnie przyjdzie mi wyslac krew z palca do labo online
AJA. Ja tez wole piec i gotowac niz sprzatac. Jak goscie do nas przychodza to ja zabieram sie za gotowanie a moj wtedy sprzata caly dom, bo tez tak woli
Stokrotka. Czy Ty w poprzednim cyklu nie mialas pozno owu? Jezeli tak to czekaj cierpliwie.
Dobruska, Katis chyba pisala, ze jeszcze karmi, wiec ma prawo miec taki wykres.dobuska lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔