Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj na 10 do pracy i ledwo zdążyłam hihi
Tynastka tulę, trzymam kciuki za następny cykl!
Dobuska może jeszcze jest nadzieja, powtórz test i zobaczymy -
Karola555 wrote:Ja nie lubię ani zmywać ani prasować, ale za to lubię myć podłogi hihi17.11.17-poronienie całkowite
-
nick nieaktualnyTak z ciekawości zrobiłam test owu. Chce wiedzieć czy w ogóle coś się w tym cyklu będzie klarowac bo w grudniu się wybieram do lekarza. Albo nie będzie wcale owu albo znów będzie późno 16 dc i nic. Zero jakichkolwiek postępów. Może ten inofolic przestał na mnie działać?w Pierwszym cyklu ruszył jajniki a teraz nic. Zero
-
nick nieaktualnyHej wszystkim
Annie, tak przerwa od ovu pomaga, oczywiscie zagladalam do Was ,ale w weekend mnie nie bylo wiec to juz sukces!, poprostu staram sie juz nie wymyslac, choc oczywiscie jeszcze teraz mnie ta fl meczy ;P.
Dobuska kochanie, widzie ,ze masz fl taka sama jak ja, wiec testujemy zawsze wczesniej, wiem ze branie wit B6 w drugim cyklu wydluza fl, ja sie nad tym zastanawiam. Oczywiscie trzymam kciuki za dwie kreseczki! bo szansa jest! -
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Tak z ciekawości zrobiłam test owu. Chce wiedzieć czy w ogóle coś się w tym cyklu będzie klarowac bo w grudniu się wybieram do lekarza. Albo nie będzie wcale owu albo znów będzie późno 16 dc i nic. Zero jakichkolwiek postępów. Może ten inofolic przestał na mnie działać?w Pierwszym cyklu ruszył jajniki a teraz nic. Zero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny