Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lottinka wrote:W środę rano byl negatyw na ktorym wieczorem wyszla kreska, wieczorem siknelam i byl cień cienia. W czwartek rano byl cień, wtedy zrobiłam betę, w pt juz wyszla wyrazna kreska
Dzis nie robiłam bo sie stresowałam od rana jak cholera :p
Nie mam finalnie pojecia kiedy miałam owulacje. Mogło to być w sobotę 5.11, a mogło być nawet wtorek-środa...naprawde teraz jak wspominam to kompletnie nie wiem.
Kochaliśmy sie codziennie od czwartku do poniedziałku, i na pewno w tym terminie jeden bohater sie dopchal do jajeczka
Ja robilam 7 listopada i byla delikatna a 8 listopada beta 74,5
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
lottinka. To teraz już oficjalnie bardzo gratuluję
Madziulla. Trzymam kciuki za poniedziałkowe testowanie
kate88:) Dasz radę! Ja mam w domu 25 testów z allegro Nie zamierzam robić wcześniej niż spodziewana @. Jak tempka spadnie to i w ten dzień nie planuję
nadey. Dlatego w instrukcji testu pisze, że odczytuje się go po określonym czasie i nie później niż 30 minut chyba. Zbyt wczesny jak i zbyt późny wynik może być fałszywy.
Wiem, że wszystkie nie możemy się doczekać ciąży, ale nie dajmy się zwariować.
Fruska. Witaj wśród nasAiCha4811, lottinka lubią tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Pisze z telefonu i urywa mi tekst ciagle. Ja tez mam te z allegro testy paskowe pierwszy raz te użyje. Wczesniej uzywalam testu pink i bobo test. Ciekawa jestem czy cos z tego cyklu bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 16:46
-
nick nieaktualny
-
Hej, zerknijcie czy plemniory dałyby radę przeżyć od ostatniego do owu wyznaczonego przez belly.
I drugie pytanie czy dzień po owu według belly, test owu może wyjść negatywnie, tzn bardzo blada ta druga kreseczka. Bo jak robiłam testy to po owu sukcesywnie kreska jasniala, Ale żeby mogła tak od razu?
Pytam bo nie wiem czy w tym cyklu da radę dzidzia. Temp ładnie rośnie, Ale nie kochaliśmy się około tej wyznaczonej przez belly owu .
Potrzebuje porady:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2016, 19:01
Pola
Hania -
Quote:Mój prog z wczoraj 21.
Co prawda dziś test negatywny ale to dopiero 9 dpo wiec czekam do poniedziałku z testowaniem
Madziulla bardzo bardzo kibicuje! !