Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax Gratuluje i Trzymam kciuki !!! Musi być Wszystko ok i bardzo Cie podziwiam za to co przeszlas po twoim opisie jestem w szoku.....ja mam jedna cp za sobą i 2 cb i trace powoli sile walki ale dajemy sobie czas do marca ....wiec jeśli możesz mnie wpisc na testowanie 25
rosax3 lubi tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualny
-
Eleni wrote:Cześć dziewczyny..u mnie wczoraj 2 testy pozytywne i wielka radość a dziś płacz, bo pojawil się okres... robilam wczoraj bete ale wyniki w poniedzialek wieczorem... Jestem umówiona na poniedzialek na 16 do gina ale w sumie już nie wiem po co
-
nick nieaktualny
-
Elenia strasznie mi przykro trzymam jednak kciuki, ze dzieciątko przeżyło. Moja mama miała okres normalnie z moim bratem, przez 2 miechy. A jest urodził sie mimo to. Więc może nie wszystko stracone. Trzymam mocno kciuki.
Eleni lubi tę wiadomość
-
Eleni a moze to nie okres?
Plamienia i krwawienia zdarzaja sie w ciazy.
Tez mieszkam w DE. Wiem jak ciezko tu o bete i wizyte ale mam nadzieje ze sprawa sie wyjasni a to tylko chwilowe krwawieni
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Eleni wrote:Dziękuję kochane za wsparcie
Annie wczoraj był mój 31 dzień cyklu.
Rosax mam jeszcze strzępki nadziei bo krwawienie jest niewielkie..ale wszystko się może jeszcze zmienić. Myślicie, że zrobienie testu jutro rano ma jakiś sens?
ja bym nie robiła, nie potrzebnie się nakręcasz i stresujesz, poczekaj do wizyty u gina, kiedy masz?
A i na twoim miejscu bym leżała, ograniczała się tylko do siusiu. Niewielkie krwawienie może wystąpić w ciąży. -
nick nieaktualny
-
Eleni wrote:Niestety w niedzielę i w poniedziałek muszę iść do pracy..dzisiaj nie poszłam bo się koszmarnie czułam to mi raczej nie popuszczą. Na szczęście ja pracuję max 4-6 godzin dziennie
kiedy masz wizytę
-
Eleni. Może dziewczyny mają rację, może to tylko lekkie krwawienie w ciąży. Podobno kolor ma znaczenie, jak jest brązowe to jest w porządku.
Testu raczej nie ma sensu robić, bo przy najgorszym założeniu, HCG dalej może być w organizmie. Może na betę poczekaj.
Lottinka. Trzymam kciuki
Ja herbatę miętową piję litrami Szukałam informacji ile można, ale nic nie znalazłam. Tak samo jak w tym artykule, pisało że z umiarem, ale ile to jest?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Eleni wrote:Cześć dziewczyny..u mnie wczoraj 2 testy pozytywne i wielka radość a dziś płacz, bo pojawil się okres... robilam wczoraj bete ale wyniki w poniedzialek wieczorem... Jestem umówiona na poniedzialek na 16 do gina ale w sumie już nie wiem po co
Eleni bądzcie dobrej mysli, zdarza sie czesto ze kobiety maja krwawienie ciazowe w czasie spodziewanej miesiaczki nawet 3 mce !! moja znajoma tak miala, dziwnie sie czula i poszla do gin a on ze 3 mc ciazy a ona jak to przeciez mialam okres normalnie, naprawde zdarza sie, badzcie dobrej mysli, zycze ci aby wiesci okazaly sie dobre
a brzuch ? boli ? i czy tak jak na okres czy bardziej ? -
nick nieaktualnyBrzuch lekko ćmi..mniej niż zawsze na okres ale niestety to nie plamienie a krew..czerwona momentami ciemnoczerwona krew... Co prawda jest to słabe krwawienie bez skrzepów , ale dla mnie już wszystko jasne.. Wizytę mam dopiero w poniedziałek niby o 15.30 ale znając czas oczekiwania w tym Praxis to wejdę może o 16 a może dopiero o 17.. P.s właśnie obudzilam się na siku
-
nick nieaktualnyCały czas tak samo, ale samo wrażenie że po prostu pływam pozbawia mnie wszelkich nadziei.. Cóż i tak nic już nie zmienię. Biorę się za ogarnianie mieszkania i lece na zakupy, bo wybieramy się dziś z mężem do znajomych. Będzie mi ciężko jechać i patrzeć na koleżankę, bo właśnie zakomunikowała mi, ze jest w 5 tyg. drugiej ciąży..ale trudno. Jakoś to zniosę..Co ma być to będzie.. Może wcale w ciąży nie byłam..dowiem się w poniedziałek na wizycie z wyniku bety..Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję za ciepłe słowa i wsparcie ;* jesteście wielkie! Codziennie odwiedzam Wasz wątek żeby również za Was trzymać mocno kciuki
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdka bardzo dobrze,że nie masz zamiaru mnie pocieszać bo jestem tego samego zdania co Ty..To musiałby być cud, żeby ewentualnie w takich warunkach coś mogło przetrwać. Nie ukrywam,że jestem zła i smutna, bo to już 3 raz kiedy robię test i wychodzi pozytyw a potem tego samego dnia lub dzień później zaczynam krwawić..Nie wiem ile dni po owu zrobilam ale wg mojego kalendarzyka spoznial mi się 2 dni..to niby nic, ale same wiecie jak to jest kiedy się bardzo pragnie potomstwa.. Miałam zgagę, mdłości, pól nocy nie spałam, ale kiedy wystąpiła migrena już byłam pewna,że to koniec.. Migrena zawsze zwiastuje u mnie okres. Nie wiem czym to idzie ale tak mam od grudnia zeszlego roku... Dlatego nawet się nie nastawiam. Liczę na to,że Ovarin troszkę mnie wyreguluje i w przyszłości uda się nam stworzyć rodzinę..a może ginka w DE zaproponuje jeszcze coś innego. Tabletki mam z Polski..
AiCha4811 lubi tę wiadomość
-
Eleni, trzymam kciuki za Ciebie, żebyś niedługo mogla sie cieszyć :*
Ja niesmialo poproszę rosax o wpisanie dzidziusia... beta b ladna - 46,8
Jako ze 48h temu bylo 8,67 to oczywiście dumam ze za dużo urosla, ale może juz przestane w końcu szukax dziury w całym...
Proga tez przy okazji zbadalam - b ladny, 44,7 bez dostarczania go z zewnątrz sie podwoiłkate88:), AJA_S, rosax3, kaka470, Asiulka83, ktosiowa, bulkaasia lubią tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time