Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:https://naforum.zapodaj.net/74618eadc4df.jpg.html
Ja już nic nie kumam.w pachwinach mnie boli a kreska nie ciemnieje
Chyba coś ze mną jest nie tak
jeeeska stokrotko dwa dziennie codziennie ? zluzuj troche bo tracisz tylko piniazki na te testy, co dwa dni to jest maks jak wiesz ze nie wiadomo kiedy, co innego gdybys 5 dni testowala to mozna codziennie ale Ty juz chyba 3 tydzein robisz testy, to co 2 dni albo chociaz 1 dziennie wystarczy bo Ty sie psychicznie zajedziesz -
mika1987 wrote:Laski czy ktos miał taki przypadek,ze mial wrazliwy jeden sutek????glownie przy dotyku prawy mnie jakby moze nie boli ale daje przy dotyku dziwne odczucie..
zdarzylo mi sie ze oba, gin powiedziala ze to kwestia homonow w fazie lutealnej i jest zaliczany do objawow tejj fazy tak samo jak tkliwosc czy obrzek piersi z tym że dotyczy zdecydowanie mneijszej grupy kobiet (nie jest tak powszechnym objawem)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 16:32
-
Stokrotka jeśli mogę coś podpowiedzieć (a chyba między innymi po to tu jesteśmy) to wyluzuj trochę, rób test 1 dziennie wystarczy, bzykaj się kiedy masz ochotę a skoro nie wiesz kiedy będzie ovu to najlepiej co 2 dni i nie analizuj tak każdej kreseczki i każdego testu bo się tylko nakręcasz i stresujesz a to może blokować ovu luz i przyjemność i będzie dobrze takie moje skromne zdanie
-
Paula55 wrote:A ja na swoim przykładzie (dwie ciążę) powiem że u nas codzienne serduszkowania PRZED pozytywem zaowocowały
Nie wiem na ile to prawda a na ile zbieg okoliczności ale kropek nr 2 jest
Rzepakowepole. Rozumiem Cie, ale zostan z nami.
Stokrotka. Kreska nie musi ciemniec z dnia na dzien. Wiem, ze nie mozesz sie doczekac owu, ale cierpliwosci troszke.
Ja jednak polecam Ci robic testy codziennie, bo mozna przegapic pozytyw.
Mika. Mnie w poprzednim cyklu jeden sutek swedzial i nic z tego nie wyszlo
Kilka dni tez mialam jeden sutek wrazliwy.Paula55 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Lekarz dzwonil juz dzis
Beta z 572,1 podniosla sie w ciagu 72 godzin do 2171 mam przyjsc na poczatku tygodnia na kolejna wizyte, poniedzialek lub wtorek. Trzeba sprawdzac czy aby na pewno w macicy rosnie bo ze jest w macicy to wiemy ale czy rosna ladnie nasze minimetry ❤kate88:), mika1987, Annie1981, AJA_S, Paula55, AiCha4811, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp