Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeszcze dziś go wykorzystam bo jutro to ja raczej po powrocie o 22 z uczelni od 8 rano to raczej padnę.trzy dni pod rząd będzie ale trudno. Mnie jest jeden chłopak potrzebny nie więcej wystarczy że jeden będzie sprawny i będzie świetnie. najwyżej w niedziele poprawimy jeszcze:)
-
Sylwia_80 wrote:Co do zaznaczania @ to ktoś mi powiedział ze np przy in vitro jest tak, ze jak okres zaczyna się po 18 to jest dzien 0, dopiero kolejny jest dniem pierwszym. Nie wiem czy to działa tez w cyklach normalnych, jakos nigdy nie dostawała @ tak późno wieczorem, zwykle było plamienie, a rano @ sie rozkrecała.
Dziewczyny ja jak się leczyłam to lekarz mówił, że jak @ po 17 to 1dc na następny dzień przy normalnych cyklach. -
nick nieaktualny
-
Suuper wiesci Mamuski:)
Stokrotka92 seduszkujcie ile sie da:) ja bylam zla bo moj maz jak mi wyszedl pozytywny test owulacyjny to nie mial sily.. Pracuje home Office dla warszawskiej firmy plus buduje z bratem dom na sprzedaz.. I po 10h na mrozie poprostu padl.. No nic czekam na kolejny cykl, biore progesteron a za tydz jak test bedzie w bieli wizira. To odstawiam:)stokrotka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:Suuper wiesci Mamuski:)
Stokrotka92 seduszkujcie ile sie da:) ja bylam zla bo moj maz jak mi wyszedl pozytywny test owulacyjny to nie mial sily.. Pracuje home Office dla warszawskiej firmy plus buduje z bratem dom na sprzedaz.. I po 10h na mrozie poprostu padl.. No nic czekam na kolejny cykl, biore progesteron a za tydz jak test bedzie w bieli wizira. To odstawiam:)
Będziemy działać napewno -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:dziewczyny niby wg zdjecia norma dla nie zaciazonych jest do 15...boje sie cieszyc i nie chce nakrecac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny