Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyI jeszcze odnośnie endo.
Ja mam wrażenie, że mnie pomogła witamina b. Wczesniej nie brałam, a teraz przed sama owulacja miałam endo 12mm, nigdy takiego nie miałam. A dodam, ze jestem po krwawieniu które na pewno mi wyczyściło dokładnie moje stare endo...pewnie do granic mozliwości. Może spróbujcie? Na pewno nie zaszkodzi.Kea06 lubi tę wiadomość
-
Sylwia80. Ja tez sie z tym spotkalam, ze po 17 albo 20 (dokladnie nie pamietam) 1 dc zaznacza sie nastepnego dnia, w normalnych cyklach, nie tylko przy invitro.
Rzepakowepole. Sama jestem ciekawa jakie by bylo uzasadnienie wzrostu tempki przed owuKea06 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Hej dziewczyny ☺ Proszę o wpisanie @, przyszła z rana. Kompletnie żadnych objawów nie miałam, które by zwiastowaly @. Nawet się ciesze, cykl trwał 40 dni nigdy tak długiego nie miałam. Zapewne to przez dopiero co wyjety implant na początku Października. Gratuluję dziewczyna, którym udało się zajść w upragnioną ciaze w tym cyklu
-
Sylwia_80 wrote:I jeszcze odnośnie endo.
Ja mam wrażenie, że mnie pomogła witamina b. Wczesniej nie brałam, a teraz przed sama owulacja miałam endo 12mm, nigdy takiego nie miałam. A dodam, ze jestem po krwawieniu które na pewno mi wyczyściło dokładnie moje stare endo...pewnie do granic mozliwości. Może spróbujcie? Na pewno nie zaszkodzi.
Dziewczyny na str 133 uzupelnilam liste, dopisalam BitterSweetSymphony, nadey i dagmara. Przy nastepnym cytowaniu bedziecie widoczne
Bede tam uzupelniac a kazdego dnia z rana cytowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 09:42
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Aj nie wytrzymałam napięcia, zadzwoniłam i sie uspokoilam. Dupek byl bardziej 'na zas' w mojej sytuacji. Jakby ktoras chciała cala moja 11 letnia historie to wysle w wiąd prywatnej
To mój 1cs i pierwsza ciaza, mam dać sobie szanse bez dupka teraz. Jestem spokojna i daje szanse. Mam tez powtórzyć betę, trudno ze w innym labie.
Zakładamy ze będzie dobrze.
Tym samym cala w skowronkach wracam do pracy poproszę jednak dalej o trzymanie kciuków żeby dalej bylo dobrze.
Strasznie sie cieszę dziewczyny ze jesteście. Jakbym tak miała o wszystkim opowiadać mężowi czy przyjaciółce to by mnie do Tworków pewnie juz wysłali... :*Annie1981 lubi tę wiadomość
Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale w innym lab to moga byc tylko inne wykresy. Przecuez w krwi mamy hcg i stad pomiar a nie od labo. W krwi hcg nie moze byc inne niz w innym labo. W labo moga sie tylko roznic te wykresy ile od ile i do ile.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Dziewczynki do których przylazla @ mocno tule i życzę powodzenia w kolejnym cyklu ♡
Kicirozek z całego serducha 3mam kciuki żeby wszystko było ♡
Madziulla kciukasy zaciśnięte i czekam na wyniki
Rosax ja jestem zapisana na 23 ale jak wszystko pójdzie pomyślnie to testuje w poniedziałek to będzie 15 dpo
Czekam na same dobre wieściSylwia_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasz strasznie dużo tych testów, gubię się już który jest który
Ja zawsze robię 1 dziennie. z drugich siuśków, nie pije niczego przez ponad 2h i wychodza mi prawidłowe testy. Tylko ze do tej pory uzywałam rossmanowych a one sa czułe, jak przeczytałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny