Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola555 wrote:Dziewczyny ja jak się leczyłam to lekarz mówił, że jak @ po 17 to 1dc na następny dzień przy normalnych cyklach.
Stokrotka. Nie ma sensu codziennie jezeli nie ma jeszcze pozytywu. Mozecie co 2-3 dzien, albo tak jak macie ochote, ale codziennie to za czesto. Jak pojawi sie pozytyw, a potem owu to juz nie bedziecie mieli ani sily ani ochoty, szczegolnie maz, bo dla wielu facetow wcale nie jest latwo tak czesto.
Codziennie polecalabym jak pojawi sie pozytyw, bo u Ciebie taki ciemny juz byl i nie zwiastowal owu, wiec to roznie moze byc.
Oczywiscie zycze, aby kreseczka ladnie sciemniala, bo sie troche wyczekalas
Karola555 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
Juz cie wpisalam na stronie 133. Jutro z rana zacytuje bo bez sensu kilka razy dziennie cytowac. https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/listopadowe-testowanie-2016,10950,133.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 15:07
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Madziulla wrote:haha 8 dpo dzis dopiero
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Annie1981 wrote:Dzieki Karola W koncu mamy potwierdzenie od gina, bo jak mowilam, ze czytalam to dziewczyny mi nie wierzyly
Stokrotka. Nie ma sensu codziennie jezeli nie ma jeszcze pozytywu. Mozecie co 2-3 dzien, albo tak jak macie ochote, ale codziennie to za czesto. Jak pojawi sie pozytyw, a potem owu to juz nie bedziecie mieli ani sily ani ochoty, szczegolnie maz, bo dla wielu facetow wcale nie jest latwo tak czesto.
Codziennie polecalabym jak pojawi sie pozytyw, bo u Ciebie taki ciemny juz byl i nie zwiastowal owu, wiec to roznie moze byc.
Oczywiscie zycze, aby kreseczka ladnie sciemniala, bo sie troche wyczekalas
Nie wiem na ile to prawda a na ile zbieg okoliczności ale kropek nr 2 jest
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Poczytuje was cały czas kochane i trzymam kciuki ale czasu mi brak
Na lipcowkach gwar i też nie nadążam
Życze samych pozytywnych testów już do końca miesiąca :*
ja tam mam zamiar niedlugo dolaczyc pocichutku niesmialo wierze ze tak bedzieOlciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziula super wyniki, ja tam myślę że się czai kropek.
Ja dziś kupiłam 3 testy ciążowe, bo jakoś tak dziwnie w tym cyklu, normalnie miałabym wkurwa na wszystko, i na R i na Z, a tu cisza, spokój jak makiem zasiał. Okresu brak, korci mnie zatestować jutro, ale poczekam do poniedziałku, chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2016, 15:25
-
Madziulla wrote:Jeny po ponad 3 latach miesiac przed klinika mialby byc taki cud?? boje sie miec na to nadzieje...dziewczyny trzymajcie kciuki aby to bylo to...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny