Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lucecita z tym moim mezem i nasieniem to historia jest taka ze po badaniach bral salfazin i kwas foliowy przez miesiac max półtora po czym przestalam go pilnować wiec nie bral i odpuscilismy wszystkie leki i planowalismy isc do kliniki po nowym roku. Wiec nawet nie wiem jak do tej ciazy doszlo. Jeden zdrowy plemnik sie zgubil i trafił:p
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co...sama juz nie wiem. Pewnie ja cos pomieszalam. Ufam lekarzowi. Chyba musze się wyciszyć, poczekam aż mąż wstanie, porozmawiam z nim i cos postanowię.
Dziękuję wam wszystkim za odzew :*Everything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka krew spuszczona ja lżejsza o 190 zl. Czekam na wyniki. Trzymajcie kciuki!
Lottinka nawet jeśli go źle zrozumiałas czy dupek na owulke czy nie to ja i tak był lekarza zmieniła. Jak on może kazać Ci odstawić dupka nie wiedząc czy wszystko jest ok czy beta ładnie rośnie czy maluszek jest tam gdzie trzeba... ja bym się nie zastanawiała ani chwili... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKicirożek wrote:Umieram ze strachu, nie potrafię żyć i funkcjonować ... jak wcześniej wspominałam wyjechaliśmy na upragnione wakacje, 8 listopada kontrolna wizyta u Fasolki wszystko gra- cudownie. Przelatujemy 14.11 wszystko ok. 15 tj. Wtorek popołudniu zaczyna mną dygotać, ogromny ból brzucha, zaczyna sie jelitówka która trwa jeszcze do teraz. Wczoraj pojechałam do miejscowego szpitala (jestem na Fuertaventurze) podali mi dożylnie aby zbić gorączkę Paracetamol mówią ze z ciąża jest ok bo nie krwawię. Ze mnie uszło życie tak mnie wykończyła jelitowka. Najgorsze jest to ze od środy mam miękkie piersi i w ogole nie bolące. Czy moje dziecko przestało żyć ? Nikt nie chce mi pomoc nawet odpłatnie bo tu sie usg nie robi "od tak" jak u nas. Skoro nie plamie tzn ze jest ok. Dziewczyny wracam dopiero w poniedziałek a 3 dzien leżę w łożku. Tracę zmysły! Czy moje zatrucie ma wpływ na ciąże? Czy przestały w ogole bolec mnie piersi i stały sie miękkie od środy oznacza tylko to najgorsze? Co ja mam zrobić ? Pomocy, błagam! Jestem w 10 tygodniu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katiś wrote:mam pytanie. czy owu moze byc bez spadku temp? za to z pozytywnym testem owu i sluzem rozciagliwym? bo wedlug belly i temp owu wyznaczylo mi 3 dni temu, a test owu wtedy negatywny i sluz nieplodny.
-
Rzepakowepole. Nie moge teraz spojrzec na Twoj wykres, bo jestem na tel, ale czytalam, ze owu moze byc 3 dni przed wzrostem temperatury jak i 3 dni po.
Tak na prawde nie da sie rzetelnie wyznaczyc momentu owu, a te metody termiczne sluza jedynie do wyznaczania dni plodnych.
Kilka dni temu weszlam na inna strone, ktora prowadzi wykres i tam niskie temperatury i owu jest wyznaczana zupelnie inaczej niz tu na OF. Chyba jest kilka szkol a tak na prawde to wszystko tylko szacunki.
Ostatnio znajoma z innego forum zajrzala na moj wykres i ona twierdzi, ze owu mialam dwa dni pozniej niz OF wyznaczyl, a jest doswiadczona, bo tempke mierzyla chyba 2-3 lata. Ja chyba przestane sie tym az tak przejmowac, bo tez oczywiscie zawsze szukalam dokladego dnia owu.
Ikciu. Gratuluje
Katis. Chodzi Ci o brak spadku tempki przed owu? Oczywiscie, ze tak. Nie wszystkim wtedy spada.
Mi w tym cyklu OF tez wyznaczyl owu przed pozytywnym testem. 2 dni pozniej mi przesunal, bo tempka skoczyla jeszcze wyzej, co juz sie pokrywalo z testem owu.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔