Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Umieram ze strachu, nie potrafię żyć i funkcjonować ... jak wcześniej wspominałam wyjechaliśmy na upragnione wakacje, 8 listopada kontrolna wizyta u Fasolki wszystko gra- cudownie. Przelatujemy 14.11 wszystko ok. 15 tj. Wtorek popołudniu zaczyna mną dygotać, ogromny ból brzucha, zaczyna sie jelitówka która trwa jeszcze do teraz. Wczoraj pojechałam do miejscowego szpitala (jestem na Fuertaventurze) podali mi dożylnie aby zbić gorączkę Paracetamol mówią ze z ciąża jest ok bo nie krwawię. Ze mnie uszło życie tak mnie wykończyła jelitowka. Najgorsze jest to ze od środy mam miękkie piersi i w ogole nie bolące. Czy moje dziecko przestało żyć ? Nikt nie chce mi pomoc nawet odpłatnie bo tu sie usg nie robi "od tak" jak u nas. Skoro nie plamie tzn ze jest ok. Dziewczyny wracam dopiero w poniedziałek a 3 dzien leżę w łożku. Tracę zmysły! Czy moje zatrucie ma wpływ na ciąże? Czy przestały w ogole bolec mnie piersi i stały sie miękkie od środy oznacza tylko to najgorsze? Co ja mam zrobić ? Pomocy, błagam! Jestem w 10 tygodniu...Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️
-
Kiciorozek- niektóre kobiety w ciąży wcale nie skarżą się na ból piersi. A rodzą zdrowe dzieci Glowa do góry, na pewno maluszek ma się świetnie... a jeszcze lepiej by się czuł gdyby mamusia była szczęśliwa, a nie zamartwiala się niepotrzebnie10 cs
-
Kicirozek, może spróbuj zadzwonić do swojego lekarza prowadzącego?
Dziewczyny, czy któraś z Was może spojrzeć na mój wykres i powiedzieć mi, co Ovu Friend odwala? Czy mam prawo mieć wątpliwości co do momentu wyznaczenia owulacji czy wszystko Waszym zdaniem jest w porządku? -
Dodam że ten ogromny skok to gorączką po wymiotach poprzedniego dnia, która utrzymywała się cały dzień. No i uczono mnie, że owulacja następuje w dniu lub po szczycie śluzu a nie tak jak tutaj PRZED. Niby nie było typowego śluzu płodnego, ale ten zaznaczony jednak najbardziej płodny przypominał.
Jak w przyszłym miesiącu też beda takie jaja, to idę na monitoring w styczniu. -
Kicirozek, na pewno takie zdenerwowanie może tylko zaszkodzić. Tez sprobowalabym zadzwonic do lekarza. Rozumiem Twój strach, potrzebujesz potwierdzenia ze wszystko jest ok a odbijasz się tam od ściany
Mam nadzieje ze dopadla Cie 'zwykla'biegunka, ktora często sie trafia na wyjazach. Trzymam kciki i sciskam ciepło :*
Ja tez sie martwię dziewczyny i chciałabym żebyście mnie uspokoily. Dzis nie biorę juz dupka i walczę z myślami o tym ze to na pewno on mi ciążę trzyma. Poproszę dużo przykładów tych z was które od 26dc nie braly juz dupka i wszystko bylo ok...
Na teście krechą ciemnieje, zaraz wstawie wam linkaEverything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualnylottinka
nie odstawiaj dupka! w razie ciąży trzeba brać dalej
rosax
ciesze sie bardzo!
a powiedz mi, bo widze u Ciebie w podpisie, ze przez 2 lata w ogole nie udalo ci sie zajsc w ciaze, czy wiecie co bylo przyczyna? zaczelac brac jakies leki czy coś, ze w 2016 "ruszyło" ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lottinka sluchaj ja mialam w szufladzie dupka bo pare miesiecy wczesniej mialam biochemiczna bez piznania przyczyny, potem dostalam na qywolanie okresu itd.... I jak zaczal mi sie pojawiac cien na tescie to nikogo nie pytalam tylko zaczelam brac 2x1 i tyle. Dopiero jak poszlam pare dni później do doktorki to jej powiedzialam ze biore bo sie balam powtórki i bylo ok:) tyle ze zmienila mi dupka na luteine. Moze jesli masz watpliwosci to zbadaj sobie progesteron
-
nick nieaktualny