Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
OK super ze tak piszecie, zaraz mi lepiej ja po prostu byłam święcie przekonana że wysokośc tempki jest ściśle powiązana z poziomem progesteronu we krwi, tym bardziej że przyjmuje dupka więc dostarczam prog z zewnatrz. Ale jak oglądam wasze wykresy to faktycznie nie musi byc 37 caly czas
-
lilka1984 wrote:Czesc dziewczyny, u mnie przyszla wredna @. Znowu lekko sie podlamalam ale w srode ide na badanie hsg i moze wtedy cos ruszy. Trzymam kciuki za reszte testujacych w listopadzie i za te z ktorymi bede testowac w grudniu.
może zdasz test w najbardziej magicznym miesiacu w roku
wskakuj do grudniowych testerek
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/grudzien-2016-najcudowniejszy-bozonarodzeniowy-prezent-testowanie,11363.htmllilka1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKat83 wrote:Eh a ja juz nasikalam i nic. Bardzo czuly test, niestety negatywny. Juz sie czuje przedokresowo. Bola mnie cycki, brzuch, glowa i w ogole mam dola dzisiaj. Trzeba sie bylo nie wpisywac na grudzien, zapeszylam chyba
Kat83 zaraz ci strzele po dupsku. Przecież razem testujemy 25 a dziś 20 dopiero..santoocha, kate88:), AiCha4811 lubią tę wiadomość
-
A nie wiem, po tych cholernych hormonach mnie doly lapia i paskudnie sie czuje tylko. Nie znosze dramatow a bije mi po glowie. Bo po 27 cyklach nie spodziewam sie cudu jakiegos tym razem60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyja jutro 11 dpo i osiwieje z nerwow...rano jak sie odwrocilam i polozylam na brzuch to cycki bolaly. wieczoram mdlilo mnie dzis troche i glowa wczoraj i dzis bolala. a zawsze boli dzien przed @ lub w dniu @. bardzo mozliwe ze te "objawy" to efekt stresu bo nie sadze zebym mdlosci miala od ciazy.
rosax3, kate88:) lubią tę wiadomość
-
Madziulla wrote:ja jutro 11 dpo i osiwieje z nerwow...rano jak sie odwrocilam i polozylam na brzuch to cycki bolaly. wieczoram mdlilo mnie dzis troche i glowa wczoraj i dzis bolala. a zawsze boli dzien przed @ lub w dniu @. bardzo mozliwe ze te "objawy" to efekt stresu bo nie sadze zebym mdlosci miala od ciazy.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej . ja chyba też moge się zapisac na grudniowe testowanie...cykle mam 31 /32 dniowe. test robiłam w 27 dc . biel . jesli @ nie zdazy przyjsc do wtorku to moze zatestuje . ale czuje sie typowo na okres. cycki bolą . wysypało mnie na twarzy . poddenerwowana chodze.