Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Niestety biel wizira. W środę powtórzę test lub pójdę na betę.
Wiesz, przeanalizowałam sobie sporo wykresów i naprawdę na wielu wyszło ze + pojawił się później, zwykle po 14 dniu, ale były też takie wykresy gdzie było to później! Także głowa do góry, trzymam kciuki -
Madziulla wrote:Kat masz jakieś objawy?
Pierwszym było niby zapalenie pęcherza ( niby bo latam siku co chwile pęcherz jakby cały czas pełny ale nic nie piekło nie bolało a miewalam juz zapalenia i wiem co to znaczy )
Po drugie zawsze od ovu do samej @ bolały ciągnęły kluly jajca a teraz miałam parę dni ze nic nie czułam. A teraz bóli jak na @
Cyce zawsze bolały od strony pach a teraz bolą całe i nie mogę dotknąć skutków.
A i zaczęłam często bekac śmieszne ale nigdy tak nie miałam no i jak długo nie jem to mi się robi niedobrze.
To chyba na tyle -
To podobnie do mnie
Z tym ze piersi nagle po owulacji przestały mnie bolec zupelnie
Oprócz tego jem co godzinę max dwie bo inaczej robi mi się niedobrze - nagle strasznie to smieszne
Boli jak na okres szczególnie w tych momentach glodu. Zaczelo mnie bolec juz kilka dni po owulacji.
Ciągnie mnie w pachwinach i to tu to tam (ciagnelo klka dni po owu juz tez)
Wywalilo mi brzuch, jelita nie chca pracować jak wczesniejEverything you need will come to you at the perfect time
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny w poniedziałkowy ranek
Lottinka cudnie gratuluję. Piękne dwie krechy !!!
Madziulla powtórz test. Trzymam kciuki.
Trzymam kciuki za pozostałe testujące.
Ja weekendzik spędziłam z M. Nie było czasu żeby zaglądać ale dzisiaj musiałam podejrzeć co tam u Was słychać -
Cześć dziewczyny! Gratuluję tym, którym się udało. Aż serce rośnie
Zapiszcie mnie proszę na testowanie 26.11. No chyba, że nie wytrzymam i zrobię test w piątek
Niby są jakieś objawy, bolą mnie piersi już 7 dzień, są nabrzmiałe. Ale może sobie wmawiam...Ponad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna
-
nick nieaktualnyMada92 wrote:Cześć dziewczyny! Gratuluję tym, którym się udało. Aż serce rośnie
Zapiszcie mnie proszę na testowanie 26.11. No chyba, że nie wytrzymam i zrobię test w piątek
Niby są jakieś objawy, bolą mnie piersi już 7 dzień, są nabrzmiałe. Ale może sobie wmawiam...
trzymam kciuki. ale juz Ci powiem ze nie patrz na swoj wykres bo masz bardzo nie wiarygodny. mierzysz temp popoludniu i to o roznych godzinach.
mierzy sie rano zaraz po przebudzeniu zanim wstaniesz z lozka i zawsze o tej samej porze. a ty masz raz 13 raz 19 raz 20. -
Madziulla wrote:trzymam kciuki. ale juz Ci powiem ze nie patrz na swoj wykres bo masz bardzo nie wiarygodny. mierzysz temp popoludniu i to o roznych godzinach.
mierzy sie rano zaraz po przebudzeniu zanim wstaniesz z lozka i zawsze o tej samej porze. a ty masz raz 13 raz 19 raz 20.
Tak, wiem. Mam 3 zmianową pracę i dlatego tak. Ale jeśli się nie uda teraz to w przyszłym miesiącu już sobie obiecałam, że będę to robić jak należyPonad rok starań z mierzeniem temperatury, testami owu itp. Rok przerwy.
26 lat
hormony w normie, nasienie b. dobre
Podwyższona prolaktyna