Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMIka - dzięki - moze gdyby jeszcze nie było plamienia do 11 dc to byłoby lepiej (i tak z cyklu na cykl jest lepiej). Mam nadzieję, że w moim jak i w Twoim przypadku kłucie jest na dwie kreski. Dwa cykle temu po owulacji bralam duphaston i też dawal takie objawy - ale teraz nie biorę.
Twój wykres też jest bardzo obiecujący! -
nick nieaktualny
-
Eleni wrote:Dziewczyny sama nie wiem czy iść do tej ginki.. Przecież i tak mnie nie zbada jak mam okres... A jest mi teraz głupio, że narobilam wokół siebie niepotrzebnie tyle szumu..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEleni - koniecznie idź do lekarza, w przypadku podejrzenia ciąży nikt nie czeka aż krwawienie przejdzie, a kto wie - może to wcale nie @ i trzeba końskiej dawki progesteronu żeby podtrzymać ciąże. Pozytywne testy świadczą o ciąży, jeden może być felerny - ale nie kilka po rząd. Eleni - u mnie zażywanie duphastonu to byla czysta samowolka (został mi po wcześniejszej ciąży) i pewnie przesadziałm z progesteronem stąd to kłucie - ale Ty skoro nie mialaś w poprzednim cyklu to może fasolka
-
nick nieaktualny
-
Eleni, ja bym poszła.
W ogóle jakby mi wszyło że jestem w ciazy, i zaczełabym plamić krwaić, to zaraz tego samego dnia bym poszła na IP. Dziwię się, że nie poszłaś. A jeśli to krwiak Ci się "wypróżnia" z stąd te krwawienie, to narażasz dzidziusia łażąc, a nie leżąc.evve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8aca276fc59.jpg
santoocha, AJA_S, Lady Savage, dobuska, bulkaasia, mika1987, BitterSweetSymphony, Asiulka83, evve, Madziulla, ktosiowa, Aguuuś, Paula55, eMM, InBlue, Dag_Mara, Agnieszka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny