Listopadowe testowanie 2016 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate Gratulacje!!!
u mnie 9dpo oczywiście testy w łazience leza i tylko mnie denerwują temp dziś mi lekko spadla oczywiście już załamka ale w ciagu dnia wzrosla i jest caly czas ponad 37....brzuch boli jak na okres...a do piątku jeszcze trochę czasu ....
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynadey wrote:Madziulla - nie wiem czy jest wiarygodna, poszlam bo... sama nie wiem Ale przynajmniej mogę oswoić się z myślą,że zaczynam 9 cykl starań
moze i jest wiarygodna. nie bede Ci robic falszywych nadziei i Cie naklrecac bo sama tego nie lubie ale pamietaj o jednej ważnej rzeczy. 9 cykl starań rozpoczniesz jak dostaniesz @. Ciagle jestes w 8 cyklu
ja nie lubie robic testow i bety wczesniej jak 27-28 dc teraz robilam szybciej bo ten progesteron dal mi nadzieje. ale zrobilam to z tak zw duzym luzem w dupie. bo wiem ze 9-10 czy nawet 11 dpo mogło byc za szybko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2016, 15:15
-
Hej Dziewczyny, OF wskazuje mi w tym cyklu ovu linią przerywaną, bo nie uwzględniałam obserwacji śluzu i szyjki i były też dni kiedy pomijałam mierzenie temp. Zgodnie z OF jestem 11 dpo, natomiast zgodnie z moimi poprzednimi owulacjami i obserwacjami poprzednich cykli jestem 8 dpo. W 13 dc byłam u gin na USG, pęcherzyk dominujący na lewym jajniku i owulacja przewidywana 6 dni później. Czyli to by się zgadzało z tym, że jestem 8 dpo. Chodzi mi o to, że od 18 dc biorę Luteinę 50 tabl. podjęzykowe. Dzisiaj ostatni dzień. Jutro mam wizytę u gin, ale nie będzie pewnie w stanie stwierdzić tak wcześnie ewentualnej ciąży. Czy kiedy odstawię progesteron, zmiany stężenia hormonu są szybkie i czy to może zaszkodzić ciąży, jeśli faktycznie w tym cyklu się udało?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynadey wrote:Dziewczyny, poszlam dziś zrobić ta betę, dziś mam 10 dpo... brak ciąży Niedługo zacznę 9 cykl starań.
Kurcze dziewczyny, nie rozumiem niektórych Was, pędzicie na te bete 9,10dpo, kiedy wiadomo ze szansa że coś wyjdzie nawet przy ciazy to 50/50. No chyba ze cierpicie na nadmiar gotówki i lubicie się kłuć.InBlue, AJA_S, Annie1981, mika1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:Kurcze dziewczyny, nie rozumiem niektórych Was, pędzicie na te bete 9,10dpo, kiedy wiadomo ze szansa że coś wyjdzie nawet przy ciazy to 50/50. No chyba ze cierpicie na nadmiar gotówki i lubicie się kłuć.
to samo mialam na mysli tylko w inny sposob napisalamSylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Sylwia_80 wrote:Nadey,powtórzę po raz 10000000000- moja beta 11dpo- wiem na pewno bo miałam monitoring wyniosła 7!
Kurcze dziewczyny, nie rozumiem niektórych Was, pędzicie na te bete 9,10dpo, kiedy wiadomo ze szansa że coś wyjdzie nawet przy ciazy to 50/50. No chyba ze cierpicie na nadmiar gotówki i lubicie się kłuć.
Popieram twoje slowa! Nawrt beta wyjsc moze pozniej niz szybciej.Sylwia_80 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny