LISTOPADOWE TESTOWANIE 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nalia wrote:Dziewczyny, teraz czekam na wizytę u lekarza niestety minusem jest to, że nie przechodziłam ani cytomegalii, ani toksoplazmozy, więc muszę teraz mega na to uważać.
Czyli po prostu pewnych rzeczy nie robić, trochę bardziej a siebie uważać i będzie pięknieNalia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Hej, u mnie jak nic @ idzie, dzisiaj wyraźnie zabarwiony krwią śluz, no i cykl ostatecznie wygląda na bezowulacyjny ;/Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
KAL wrote:nie widać
wejdź w bierzący wykres w lewym dlnym rogu jest udostępnij--->wykresy na tabilicy---> udostępnij dla wszystkich---> link ---> link na forum ---> kopiuj ---> idziesz do samej góry w prawym górnym rogu Ustawienia ---> społeczność usówasz wszystko co tam masz zaznaczone i wklejasz link wtedy powinno być OK
Dopiero teraz mi się udało - musiałam wejść przez komputer, bo z telefonu nie dało rady.
Dziś byłam u lekarza - niestety okazało się, że mam anginę Dostałam antybiotyk - amoksycylinę - i mam brać przez 6 dni. Oczywiście powiedziałam pani doktor o prawdopodobieństwie ciąży. Ponoć ten lek nie zaszkodzi dziecku...
Test robię w sobotę - a czy moja choroba może wpłynąć na wynik testu? -
kasienka1188 wrote:Dopiero teraz mi się udało - musiałam wejść przez komputer, bo z telefonu nie dało rady.
Dziś byłam u lekarza - niestety okazało się, że mam anginę Dostałam antybiotyk - amoksycylinę - i mam brać przez 6 dni. Oczywiście powiedziałam pani doktor o prawdopodobieństwie ciąży. Ponoć ten lek nie zaszkodzi dziecku...
Test robię w sobotę - a czy moja choroba może wpłynąć na wynik testu?
Czemu dopiero w sobote? jestes 13dpo, testy wychodza od 10dpo, a beta tym bardziej...
-
nick nieaktualnykasienka1188 wrote:Dopiero teraz mi się udało - musiałam wejść przez komputer, bo z telefonu nie dało rady.
Test robię w sobotę - a czy moja choroba może wpłynąć na wynik testu?
Testu ciążowego? Napewno nie wpłynie. Ja bym też zrobila juz dzisiaj albo jutro. Powinno juz cos wyjść.... -
nick nieaktualny
-
W sobotę wieczorem mamy gości i powiedziałam, że do tego czasu zdążymy ochłonąć trochę z emocji pozytywnych (mam nadzieję) albo z rozczarowania.
Trochę pokrętne logika wg mojego męża, ale zgodził się na jutrzejsze testowanie -
edwarda20 wrote:Jasne rozumiem, ale biorąc pod uwagę chorobę i antybiotyk stresowałabys się mniej.
Niestety bez antybiotyku się nie obędzie - tak mi powiedział lekarz. Czytałam o amoksycylinie i nie wpływa na dziecko (to jeden z nielicznych leków jakie można brać w ciąży).
Pewnie, że wolałabym nie brać lekarstw - ale obawiam się, że niezaleczona choroba niesie gorsze konsekwencje... -
Beta hcg:
10/11 dpo (wtorek 31.10) 95.8
12/13 dpo (czwartek 2.11) 237.4
wszystko jest w porządku! RośniemyMałaMi90, Nalia, 1000, pumka1990, patuniek86, AleksandraW, Sung lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm