LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hewa81 wrote:Jutro to chyba Lady powinna testować, chociaż ona upiera się ze nic z tego nie będzie
Nasikała na testa już wczoraj i wyszedł pozytywhewa81 lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
lady_pink wrote:Mnie brzuch napieprza i już biegam do kibla co chwila sprawdzać czy leci @ ona jest tuż tuż wiec szkoda moich szczochów a tym bardziej krwi
O czym Ty tu gadasz, przecież wczoraj ci pozytyw wyszedł ..podobno ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 19:39
Kamilka lubi tę wiadomość
-
hewa81 wrote:O czym Ty tu gadasz, przecież wczoraj ci pozytyw wyszedł ..podobno ..
Wybacz za wprowadzenie w błąd!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 19:42
hewa81 lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
Kamilka wrote:Kochana ja sobie zażartowałam.... że wczoraj pozytyw!
Wybacz za wprowadzenie w błąd!
Wiem, wiem bo pisała ze zastanawia się nad inseminacja w grudniu, ale niech ten Twój żarcik zamieni się w prawde i niech wysika jutro te 2 krechyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 19:45
Kamilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lady_pink wrote:Musze szybko działać skoro moje jajka są na wyczerpaniu to nie mam chwili do stracenia. Biorąc pod uwagę ze pierwsza inseminacja jest nieskuteczna to daje sobie czas do maja. Potem rozbijam skarbonkę na in vitro
Bo Cię zaraz walne ... do maja ?? O czym Ty gadasz ?? -
lady_pink wrote:No dobra do marca - 4 podejścia do inseminacji to max
lady_pink lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Lady serio? Wiedziałam, przy takim wykresie nie mogło być inaczej:)
Vioweczka ja właśnie dziś poglądnełam Twój wykres, Bidulo Ty. Tulę, tulę!
A dziękuję , nie w tamtym to w następnym cyklu się uda albo w jeszcze następnymhewa81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej,
A no ja też z niecierpliwością czekam na te II LADY, a wykres jej .... miód,malina ... PIĘKNYKamilka lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Dziołchy! Studzić tam emocje bo jeszcze parę dni do terminu @ a wiem że jest już przy nerkach więc zaraz dotrze do fredki może jak będę jutro u doktorka to mi z oczu powie co słychać u mnie hehe
Martuś, ale ja myślę, że skoro miałaś wcześniej ovu to i @ wcześniej powinna przyjść, więc ja bym na Twoim miejscu naprawdę zastanowiła się nad tym testem.
II faza jest raczej stała, to ovu może być w różnym terminie. Także pomyśl