LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylady_pink wrote:To jutro zrobię betę jak wyjdzie mi ujemna to każda ma mi kupić za karę butelkę wódki na osuszenie łez, a jak mi wyjdzie dodatnia to ja każdej kupie po butelce wódki pasuje taki układ?
lady_pink lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lady_pink wrote:Hehe poczekajmy do piątku zobaczy kto komu będzie dziękował za flaszkę
Jutro miała być beta? Wynik po 14hewa81 lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Jeśli mamy rację z beta to szykuj imprezę w sobotę wpadniemy
hewa81, lady_pink lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Bry.
Kamilko z tym fb to masz racje tak myślę.
Dreams, ja byłam raz u profesora ale się nie dogadaliśmy, chciał mnie stymulować a raczej mi nie to jest potrzebne bo ja w ciążę zachodzę ale na wczesnym etapie tracę.
Jednak mimo wszystko uważam że jest profesjonalistą jeżeli chodzi np o leczenie niepłodności z powodu m. in. endometriozy oraz wzorowo wykonuje laparoskopie. Wśród innych lekarzy ma bardzo dobrą opinię, wielu mi o nim mówiło w superlatywach. Mojej koleżance robił laparo, była bardzo zadowolona.
Laduś siusnij rano, może jeszcze przed pracą załapie się na relacje z testowania:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 22:33
Kamilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDotek wrote:Bry.
Kamilko z tym fb to masz racje tak myślę.
Dreams, ja byłam raz u profesora ale się nie dogadaliśmy, chciał mnie stymulować a raczej mi nie to jest potrzebne bo ja w ciążę zachodzę ale na wczesnym etapie tracę.
Jednak mimo wszystko uważam że jest profesjonalistą jeżeli chodzi np o leczenie niepłodności z powodu m. in. endometriozy oraz wzorowo wykonuje laparoskopie. Wśród innych lekarzy ma bardzo dobrą opinię, wielu mi o nim mówiło w superlatywach. Mojej koleżance robił laparo, była bardzo zadowolona.
Laduś siusnij rano, może jeszcze przed pracą załapie się na relacje z testowania:)
Mam nadzieje ze w koncu cos sie ruszy bo moje torbiele w jajnikach urosly od sierpnia.juz ok 1 cm ;( wiec rosna sobie...
I co zauwazylam ze jak przychodzi okres to mam stna podgoraczkowy , nie wiem czy to moze byc zwiazane z endometrioza ...ale mysle ze tak. ..skoro endomenda powoduje stany zapalne...a moje ca 125 podczas okresu wynosi 70. -
Marleni wrote:Ewciu jak będziesz u dr to zapytaj się co myśli o takiej kuracji
Może to jest lek na tą Twój progesteron i ciałko żółteWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2015, 10:29
Kamilka, Marleni lubią tę wiadomość
-
hewa81 wrote:No właśnie jak tak sobie czytam Wasze posty na ten temat to myślę że to może właśnie dla mnie. Dzięki, ile TU się fajnych rzeczy można dowiedzieć. Także z całą pewnością wypytam o to dr. Buziaki
Masakra. Zwłaszcza że faza lutealna ma u mnie 12 dni. To w sumie od dnia 6 lub 7 juz pamnienie. Nie jest to normalne prawda?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Kamilka wrote:i ja myślę że może byc dla mnie. ale na ciałko żółte, bo moim zdaniem mam niewydolność... zawsze przed @ miałam 2 dni lub maksymalnie 3 dni plamienia a potem @ sie rozkręcała. a a po poronieniu mam nawet 5 dni palnmienia i potem dopiero @.
Masakra. Zwłaszcza że faza lutealna ma u mnie 12 dni. To w sumie od dnia 6 lub 7 juz pamnienie. Nie jest to normalne prawda?
Kamilka lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Dziewczyneczki - fb nie jest zły. Na OF piszemy na tematy związane z fasolką, a na fb pieprzymy sobie o wszystkim, więc bez sensu zaśmiecać forum tematami niezwiązanymi z ciążą i staraniami No bo kogo z OF będzie interesować co dziś na obiad gotuje? A na fb muszą mnie wysłuchać i podziwiać moje zdolności kulinarne
PozdrawiamKamilka lubi tę wiadomość
-
hewa81 wrote:No widzisz Kmilka, ja nigdy nie plamilam a moja faza zawsze trwa 13 dni, tz odkąd prowadzę wykresy czyli 5 cykli. Ostatni cykl był z 14 dniami II fazy. U mnie jest słabo z poziomem progesteronu. 7dpo wynosi raptem 7.2. Mimo że od 3 cykli biorę lutke.
z tymi plamieniami to bez sensu teraz się jeszcze bardziej porobiło.
na pewno powinnam brać duphaston po owu. Ale jeszcze nie biorę bo czekam na wizytę u ginki. ale receptę juz wykupiłam
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
lady_pink wrote:Dziewczyny, przecież dalej piszemy na OF rzeczy istotne z punktu starań o fasolkę nie bójcie się - na fb nie mamy jakiegoś tajnego sposobu na ciąże a że jesteśmy zołzy to nie chcemy się z Wami nim podzielić
Tu piszemy na tematy związane ściśle z tematyką forum, a na fb pieprzymy o głupotach Wątpię, żeby zdjęcie mojej dziury w rajstopach, zakupy w Ikei czy plany mieszkaniowe (o czym piszemy na fb) wpłynęły na zwiększenie starań
bo chyba z dzień (albo pół dnia ) była cisza na forum i myślałam że poszłyście stąd na dobre.
Jak tak to super!!!!!hewa81 lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
lady_pink wrote:No! Dobrze, że już wszystko wyjaśnione bo byś musiała klapsy na goła dupę dostawać
Widzę, że jeden dzień bez nas to dzień stracony? Ale mi rośnie ego
a ty mówi lepiej o której dokładnie wynik?
w luxmedzie oddawałaś krew? i o której godzinie?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
lady_pink wrote:W luxmedzie ok. 11.30 więc wyniki będą dziś
A czemu zawiesiłaś starania?
kurcze póxno te badania to będą wieczorem raczej... a moja cierpliwość taka wystawiona na próbę...
choć wg mnie to tylko formalność...
a zawieszone bo mam za soba trzy poronienia i czekam na wyniki i pomysł profesorki czy coś się uda czy dać sobie juz spokój.04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek