LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
lady_pink wrote:Hej hej jeszcze ja
Komu wysłać linka na fb?
Wczoraj mąż mi włączył super film i nie miałam jak pisać.
U mnie @ stoi za rogiem Już sama nie wiem czy na tą inseminację nie biec w grudniu, ale boje się, że to akurat święta wypadną i sylwester... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Hej Wam. Zobaczcie jak OF się czasem myli. Wyznaczyło mi owu na piątek, a wg monitoringu było w środę.
Hi, no własnie podejrzałam Twój wykres i coś jakoś tak mi się wydawało że się coś porobiło.
A zaprosić to chyba każdy kto należy do grupy to może.
Zapraszam Cie do grona przyjaciółek zaakceptuj i puść mi linka to Twojego FB.
A administratorem grupy na FB jest jest KAWOLA -
nick nieaktualnyCześć.
Mnie jak zwykle, standardowo dopadł stres przed jutrzejszym usg.
Ja nie wiem, że nie umiem odpuścić
Katarinka - z tego co wiem to chyba Noemi miała Hsg na Jaczewskiego, ale coś dawno jej nie było.
Na Jaczewskiego nie robią tego zabiegu w znieczuleniu niestety.
Z tego co wiem to trzeba mieć ze sobą badania w tym CRP aktualne robione tuż przed przyjęciem. Trzeba się wcześniej zapisać i celowac w okolice 10 dc.
Tak mi się wydaje z tego co lekarz mi tłumaczył.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:19
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Cześć.
Mnie jak zwykle, standardowo dopadł stres przed jutrzejszym usg.
Ja nie wiem, że nie umiem odpuścić
Katarinka - z tego co wiem to chyba Noemi miała Hsg na Jaczewskiego, ale coś dawno jej nie było.
Na Jaczewskiego nie robią tego zabiegu w znieczuleniu niestety.
Z tego co wiem to trzeba mieć ze sobą badania w tym CRP aktualne robione tuż przed przyjęciem. Trzeba się wcześniej zapisać i celowac w okolice 10 dc.
Tak mi się wydaje z tego co lekarz mi tłumaczył.
Mona nie stresuj się, wszystko będzie dobrze -
nick nieaktualnyKatarinka wrote:Hej. Czy któraś z Was miała wykonywane HSG w szpitalu na Jaczewskiego. W jaki sposób należy się przygotować i oczywiście czy jest to bolesne badanie?
Bardzo proszę o odpowiedź.
Hej. Ja miałam. Jeśli chcesz informacji to wysyłam Ci zaproszenie. Pogadamy na priv. -
Wedmoczka i dr Wiktor nie dał Ci tego skierowania na hsg? Ja byłam u niego i coprawda też powiedział że jest na urlopie, ale zadzwonił do szpitala umówił mnie i dr Włach dał znać że będę i ona się mną opiekowała;)
Doczytałam, że faktycznie nie dostałaś tego skierowania. Może ma tyle pacjętek stałych że nie chce brać kolejnych? kurcze szkoda że tak wyszło, może w takim razie idz do kogo innego, a jego olej.
MArleni u mnie prawo serii działa dalej bo wczoraj szłam do kierowniczki dać zwolnienie ze szpitala i wracając tak się spierd.... ze schodów z wielkim hukiem, że złamałam nogę i teraz jestem na zwolnieniu 6-8 tyg:D to się nazywa szczęście;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 10:40
-
Mirabelka30 wrote:Wedmoczka i dr Wiktor nie dał Ci tego skierowania na hsg? Ja byłam u niego i coprawda też powiedział że jest na urlopie, ale zadzwonił do szpitala umówił mnie i dr Włach dał znać że będę i ona się mną opiekowała;)
Doczytałam, że faktycznie nie dostałaś tego skierowania. Może ma tyle pacjętek stałych że nie chce brać kolejnych? kurcze szkoda że tak wyszło, może w takim razie idz do kogo innego, a jego olej.
MArleni u mnie prawo serii działa dalej bo wczoraj szłam do kierowniczki dać zwolnienie ze szpitala i wracając tak się spierd.... ze schodów z wielkim hukiem, że złamałam nogę i teraz jestem na zwolnieniu 6-8 tyg:D to się nazywa szczęście;))
Oj bidulo, ale żeś sobie narobiła. Zdrówka Ci wobec tego życzę, niech się szybciutko noga naprawi.
A masz profil na FB, bo Dziewczyny założyły tajną grupę i teraz tam się wszystkie przeniosłyśmy.
Także jak coś to daj znać to Cię zgarniemy.
Buziaczki
-
nick nieaktualny
-
Mirabelka, Kotuś, zostałyśmy przyjaciółkami więc podeślij mi linka do Twego profilu na FB to i tam ja Cię zaproszę i potem dodam do grupy
MONA,
A Ty do nas dołączysz do grupy fejsowej??
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Dołączę. Dajcie linka
Potwierdz zaproszenie ode mnie na OF i prześlij mi linka do Twego profilu na FB to Cię zaproszę i dodam do grupy naszej
-
Mirabelka30 wrote:Wedmoczka i dr Wiktor nie dał Ci tego skierowania na hsg? Ja byłam u niego i coprawda też powiedział że jest na urlopie, ale zadzwonił do szpitala umówił mnie i dr Włach dał znać że będę i ona się mną opiekowała;)
MArleni u mnie prawo serii działa dalej bo wczoraj szłam do kierowniczki dać zwolnienie ze szpitala i wracając tak się spierd.... ze schodów z wielkim hukiem, że złamałam nogę i teraz jestem na zwolnieniu 6-8 tyg:D to się nazywa szczęście;))
Powiedział że nie chcę koleżance dokładać roboty na oddziale więc muszę do niej na wizytę jakoś się dostać...z tym że na nfz do niej to chyba odlegle terminy a prywatnie nie pójdę...( no nic muszę zrobić krzywą cukrową i insulinę i z wynikami znów pójdę do niego zobaczymy co powiePs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualny