X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Hej hej jeszcze ja :)
    Komu wysłać linka na fb?

Wczoraj mąż mi włączył super film i nie miałam jak pisać.

U mnie @ stoi za rogiem :/ Już sama nie wiem czy na tą inseminację nie biec w grudniu, ale boje się, że to akurat święta wypadną i sylwester...
    Hej wysłałam CI zaproszenie do grona przyjaciółek zaakceptuj i wtedy wyślę Ci link do profilu na fejsie

• nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa86 wrote:
    Hej wysłałam CI zaproszenie do grona przyjaciółek zaakceptuj i wtedy wyślę Ci link do profilu na fejsie
    TZn link do profilu KAWOLI a ona dołączy Cie do grupy:)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam Ci PW

961lupjyvic92ect.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam. Zobaczcie jak OF się czasem myli. Wyznaczyło mi owu na piątek, a wg monitoringu było w środę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto wysyła te zaproszenia?

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Hej Wam. Zobaczcie jak OF się czasem myli. Wyznaczyło mi owu na piątek, a wg monitoringu było w środę.

Hi, no własnie podejrzałam Twój wykres i coś jakoś tak mi się wydawało że się coś porobiło.

A zaprosić to chyba każdy kto należy do grupy to może.
    Zapraszam Cie do grona przyjaciółek zaakceptuj i puść mi linka to Twojego FB.

A administratorem grupy na FB jest jest KAWOLA

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • Katarinka Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy któraś z Was miała wykonywane HSG w szpitalu na Jaczewskiego. W jaki sposób należy się przygotować i oczywiście czy jest to bolesne badanie?
    Bardzo proszę o odpowiedź.

IUI nr 1 08.01.16
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Mnie jak zwykle, standardowo dopadł stres przed jutrzejszym usg.
    Ja nie wiem, że nie umiem odpuścić :/

Katarinka - z tego co wiem to chyba Noemi miała Hsg na Jaczewskiego, ale coś dawno jej nie było.
    Na Jaczewskiego nie robią tego zabiegu w znieczuleniu niestety.
    Z tego co wiem to trzeba mieć ze sobą badania w tym CRP aktualne robione tuż przed przyjęciem. Trzeba się wcześniej zapisać i celowac w okolice 10 dc.
    Tak mi się wydaje z tego co lekarz mi tłumaczył.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jutro ide powtórzyć usg, a wizytę mam w poniedziałek.

lady_pink, hewa81 lubią tę wiadomość

• viowieczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Cześć.
    Mnie jak zwykle, standardowo dopadł stres przed jutrzejszym usg.
    Ja nie wiem, że nie umiem odpuścić :/

Katarinka - z tego co wiem to chyba Noemi miała Hsg na Jaczewskiego, ale coś dawno jej nie było.
    Na Jaczewskiego nie robią tego zabiegu w znieczuleniu niestety.
    Z tego co wiem to trzeba mieć ze sobą badania w tym CRP aktualne robione tuż przed przyjęciem. Trzeba się wcześniej zapisać i celowac w okolice 10 dc.
    Tak mi się wydaje z tego co lekarz mi tłumaczył.

Mona nie stresuj się, wszystko będzie dobrze :)

"Gdy świat sprawia, że wariujesz wrzuć na luz, lepiej się poczujesz"

82dojw4z802clx8l.png

QnVUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarinka wrote:
    Hej. Czy któraś z Was miała wykonywane HSG w szpitalu na Jaczewskiego. W jaki sposób należy się przygotować i oczywiście czy jest to bolesne badanie?
    Bardzo proszę o odpowiedź.

Hej. Ja miałam. Jeśli chcesz informacji to wysyłam Ci zaproszenie. Pogadamy na priv. :-)

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka i dr Wiktor nie dał Ci tego skierowania na hsg? Ja byłam u niego i coprawda też powiedział że jest na urlopie, ale zadzwonił do szpitala umówił mnie i dr Włach dał znać że będę i ona się mną opiekowała;)

Doczytałam, że faktycznie nie dostałaś tego skierowania. Może ma tyle pacjętek stałych że nie chce brać kolejnych? kurcze szkoda że tak wyszło, może w takim razie idz do kogo innego, a jego olej.

MArleni u mnie prawo serii działa dalej bo wczoraj szłam do kierowniczki dać zwolnienie ze szpitala i wracając tak się spierd.... ze schodów z wielkim hukiem, że złamałam nogę i teraz jestem na zwolnieniu 6-8 tyg:D to się nazywa szczęście;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 10:40

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:
    Wedmoczka i dr Wiktor nie dał Ci tego skierowania na hsg? Ja byłam u niego i coprawda też powiedział że jest na urlopie, ale zadzwonił do szpitala umówił mnie i dr Włach dał znać że będę i ona się mną opiekowała;)

Doczytałam, że faktycznie nie dostałaś tego skierowania. Może ma tyle pacjętek stałych że nie chce brać kolejnych? kurcze szkoda że tak wyszło, może w takim razie idz do kogo innego, a jego olej.

MArleni u mnie prawo serii działa dalej bo wczoraj szłam do kierowniczki dać zwolnienie ze szpitala i wracając tak się spierd.... ze schodów z wielkim hukiem, że złamałam nogę i teraz jestem na zwolnieniu 6-8 tyg:D to się nazywa szczęście;))

Oj bidulo, ale żeś sobie narobiła. Zdrówka Ci wobec tego życzę, niech się szybciutko noga naprawi.

A masz profil na FB, bo Dziewczyny założyły tajną grupę i teraz tam się wszystkie przeniosłyśmy.
    Także jak coś to daj znać to Cię zgarniemy.
    Buziaczki

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooooo 3 dni mnie nie było i takie zmiany ;) jasne że mam;)) zaprośta dziewczynki sierotę;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka ale się załatwiłaś, ja pierdzielę :/ współczuję.
    Cześć Babeczki.

hewa81, Mirabelka30, Marleni lubią tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka, Kotuś, zostałyśmy przyjaciółkami więc podeślij mi linka do Twego profilu na FB to i tam ja Cię zaproszę i potem dodam do grupy

MONA,
    A Ty do nas dołączysz do grupy fejsowej??

Mirabelka30 lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączę. Dajcie linka

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Dołączę. Dajcie linka

Potwierdz zaproszenie ode mnie na OF i prześlij mi linka do Twego profilu na FB to Cię zaproszę i dodam do grupy naszej

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:

Powiedział że nie chcę koleżance dokładać roboty na oddziale więc muszę do niej na wizytę jakoś się dostać...z tym że na nfz do niej to chyba odlegle terminy a prywatnie nie pójdę...:(( no nic muszę zrobić krzywą cukrową i insulinę i z wynikami znów pójdę do niego zobaczymy co powie

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak wasze testowania? U mnie jedna kreska...jak co miesiac ;(

‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ