X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Hej hej jeszcze ja :)
    Komu wysłać linka na fb?

Wczoraj mąż mi włączył super film i nie miałam jak pisać.

U mnie @ stoi za rogiem :/ Już sama nie wiem czy na tą inseminację nie biec w grudniu, ale boje się, że to akurat święta wypadną i sylwester...
    Hej wysłałam CI zaproszenie do grona przyjaciółek zaakceptuj i wtedy wyślę Ci link do profilu na fejsie

• nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 30 listopada 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa86 wrote:
    Hej wysłałam CI zaproszenie do grona przyjaciółek zaakceptuj i wtedy wyślę Ci link do profilu na fejsie
    TZn link do profilu KAWOLI a ona dołączy Cie do grupy:)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam Ci PW

961lupjyvic92ect.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam. Zobaczcie jak OF się czasem myli. Wyznaczyło mi owu na piątek, a wg monitoringu było w środę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto wysyła te zaproszenia?

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Hej Wam. Zobaczcie jak OF się czasem myli. Wyznaczyło mi owu na piątek, a wg monitoringu było w środę.

Hi, no własnie podejrzałam Twój wykres i coś jakoś tak mi się wydawało że się coś porobiło.

A zaprosić to chyba każdy kto należy do grupy to może.
    Zapraszam Cie do grona przyjaciółek zaakceptuj i puść mi linka to Twojego FB.

A administratorem grupy na FB jest jest KAWOLA

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • Katarinka Koleżanka

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy któraś z Was miała wykonywane HSG w szpitalu na Jaczewskiego. W jaki sposób należy się przygotować i oczywiście czy jest to bolesne badanie?
    Bardzo proszę o odpowiedź.

IUI nr 1 08.01.16
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Mnie jak zwykle, standardowo dopadł stres przed jutrzejszym usg.
    Ja nie wiem, że nie umiem odpuścić :/

Katarinka - z tego co wiem to chyba Noemi miała Hsg na Jaczewskiego, ale coś dawno jej nie było.
    Na Jaczewskiego nie robią tego zabiegu w znieczuleniu niestety.
    Z tego co wiem to trzeba mieć ze sobą badania w tym CRP aktualne robione tuż przed przyjęciem. Trzeba się wcześniej zapisać i celowac w okolice 10 dc.
    Tak mi się wydaje z tego co lekarz mi tłumaczył.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jutro ide powtórzyć usg, a wizytę mam w poniedziałek.

lady_pink, hewa81 lubią tę wiadomość

• viowieczka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Cześć.
    Mnie jak zwykle, standardowo dopadł stres przed jutrzejszym usg.
    Ja nie wiem, że nie umiem odpuścić :/

Katarinka - z tego co wiem to chyba Noemi miała Hsg na Jaczewskiego, ale coś dawno jej nie było.
    Na Jaczewskiego nie robią tego zabiegu w znieczuleniu niestety.
    Z tego co wiem to trzeba mieć ze sobą badania w tym CRP aktualne robione tuż przed przyjęciem. Trzeba się wcześniej zapisać i celowac w okolice 10 dc.
    Tak mi się wydaje z tego co lekarz mi tłumaczył.

Mona nie stresuj się, wszystko będzie dobrze :)

"Gdy świat sprawia, że wariujesz wrzuć na luz, lepiej się poczujesz"

82dojw4z802clx8l.png

QnVUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarinka wrote:
    Hej. Czy któraś z Was miała wykonywane HSG w szpitalu na Jaczewskiego. W jaki sposób należy się przygotować i oczywiście czy jest to bolesne badanie?
    Bardzo proszę o odpowiedź.

Hej. Ja miałam. Jeśli chcesz informacji to wysyłam Ci zaproszenie. Pogadamy na priv. :-)

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wedmoczka i dr Wiktor nie dał Ci tego skierowania na hsg? Ja byłam u niego i coprawda też powiedział że jest na urlopie, ale zadzwonił do szpitala umówił mnie i dr Włach dał znać że będę i ona się mną opiekowała;)

Doczytałam, że faktycznie nie dostałaś tego skierowania. Może ma tyle pacjętek stałych że nie chce brać kolejnych? kurcze szkoda że tak wyszło, może w takim razie idz do kogo innego, a jego olej.

MArleni u mnie prawo serii działa dalej bo wczoraj szłam do kierowniczki dać zwolnienie ze szpitala i wracając tak się spierd.... ze schodów z wielkim hukiem, że złamałam nogę i teraz jestem na zwolnieniu 6-8 tyg:D to się nazywa szczęście;))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2015, 10:40

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:
    Wedmoczka i dr Wiktor nie dał Ci tego skierowania na hsg? Ja byłam u niego i coprawda też powiedział że jest na urlopie, ale zadzwonił do szpitala umówił mnie i dr Włach dał znać że będę i ona się mną opiekowała;)

Doczytałam, że faktycznie nie dostałaś tego skierowania. Może ma tyle pacjętek stałych że nie chce brać kolejnych? kurcze szkoda że tak wyszło, może w takim razie idz do kogo innego, a jego olej.

MArleni u mnie prawo serii działa dalej bo wczoraj szłam do kierowniczki dać zwolnienie ze szpitala i wracając tak się spierd.... ze schodów z wielkim hukiem, że złamałam nogę i teraz jestem na zwolnieniu 6-8 tyg:D to się nazywa szczęście;))

Oj bidulo, ale żeś sobie narobiła. Zdrówka Ci wobec tego życzę, niech się szybciutko noga naprawi.

A masz profil na FB, bo Dziewczyny założyły tajną grupę i teraz tam się wszystkie przeniosłyśmy.
    Także jak coś to daj znać to Cię zgarniemy.
    Buziaczki

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooooo 3 dni mnie nie było i takie zmiany ;) jasne że mam;)) zaprośta dziewczynki sierotę;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka ale się załatwiłaś, ja pierdzielę :/ współczuję.
    Cześć Babeczki.

hewa81, Mirabelka30, Marleni lubią tę wiadomość

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka, Kotuś, zostałyśmy przyjaciółkami więc podeślij mi linka do Twego profilu na FB to i tam ja Cię zaproszę i potem dodam do grupy

MONA,
    A Ty do nas dołączysz do grupy fejsowej??

Mirabelka30 lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączę. Dajcie linka

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Dołączę. Dajcie linka

Potwierdz zaproszenie ode mnie na OF i prześlij mi linka do Twego profilu na FB to Cię zaproszę i dodam do grupy naszej

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:

Powiedział że nie chcę koleżance dokładać roboty na oddziale więc muszę do niej na wizytę jakoś się dostać...z tym że na nfz do niej to chyba odlegle terminy a prywatnie nie pójdę...:(( no nic muszę zrobić krzywą cukrową i insulinę i z wynikami znów pójdę do niego zobaczymy co powie

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak wasze testowania? U mnie jedna kreska...jak co miesiac ;(

‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ