X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Kupiłam mu takiego potężnego jeepa sterowanego i kinder czekoladki :)
    To pewnie radość była wielka :)

• viowieczka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawola wrote:
    Tylko tak jak zakłądam teraz tajną grupę to każe mi od razu dodać członka który jest moim znajomym to muszę najpierw kogoś dodać do znajomych :)

nowa dodałam CIę tu do przyjaciółek to jeśli dobrze kombinuje to po dodaniu będę mogła prowadzić z Tobą prywatną konwersacje to tam się dogadamy co do dodania do znajomych na fb :P

Kawola a ja wysłałam Tobie zaproszenie do przyjaciółek

"Gdy świat sprawia, że wariujesz wrzuć na luz, lepiej się poczujesz"

82dojw4z802clx8l.png

QnVUp1.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa86 wrote:
    Przyjęłam zaproszenie:)
    napisałąm Ci pw :)

961lupjyvic92ect.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    viowieczka wrote:
    Kawola a ja wysłałam Tobie zaproszenie do przyjaciółek
    Ok to i do Ciebie napisałam:P

961lupjyvic92ect.png
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawola wrote:
    napisałąm Ci pw :)
    Nic nie dostałam hmmm

• kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra utworzę grupe to będę wszystkich sukcesywnie dodawać:)

961lupjyvic92ect.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa86 wrote:
    Nic nie dostałam hmmm
    a wchodzisz w dobre miejsce :D?

961lupjyvic92ect.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to mamy grupę na fb zapraszam na pw kto się chce dopisać :)

961lupjyvic92ect.png
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawola wrote:
    No to mamy grupę na fb zapraszam na pw kto się chce dopisać :)
    sprawdz pw bo wysłałam Ci linka do mojego profilu

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pododawałam chyba wszystkie do przyjaciółek to teraz najlepiej wysyłajcie linki na pw do waszych profili na fb ;)

Marleni, lady_pink lubią tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki,

Nocka nastała a ja w końcu mogę do Was zajrzeć - w końcu jestem wolna. I widzę, że tu jakieś wielkie rzeczy się dzieją :D ... grupy fejsbukowe ... no no ....

Ja dochodzę do siebie po wczorajszej porażce heheh, ale nie, nie ... nie myślcie sobie że wymiękłam, czy się załamałam ... nic z tych rzeczy. Ale lekki żal jest. No cóż.
    Ale mam postanowienie - jutro idę do doktorka i przyciskam go całym ciałem (heheh), żeby znalazł plan na mnie.

kawola lubi tę wiadomość

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:
    Hej Dziewczynki,

Nocka nastała a ja w końcu mogę do Was zajrzeć - w końcu jestem wolna. I widzę, że tu jakieś wielkie rzeczy się dzieją :D ... grupy fejsbukowe ... no no ....

Ja dochodzę do siebie po wczorajszej porażce heheh, ale nie, nie ... nie myślcie sobie że wymiękłam, czy się załamałam ... nic z tych rzeczy. Ale lekki żal jest. No cóż.
    Ale mam postanowienie - jutro idę do doktorka i przyciskam go całym ciałem (heheh), żeby znalazł plan na mnie.
    Trzeba walczyć :) nie poddawaj się ;)

hewa81 lubi tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawola wrote:
    Trzeba walczyć :) nie poddawaj się ;)

Ale oczywiście, że się nie poddaję, nie ma mowy. Mając do tego takie wsparcie od Was <3
    Jak to mój M. jakiś czas temu powiedział, że w najgorszym wypadku: "najwyżej sobie zaadoptujemy murzynka z Kambodży" heheh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 21:07

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • viowieczka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:
    Hej Dziewczynki,

Ewa jutro do Ciebie dołączę i znów będę deptać Ci po piętach :P

82dojw4z802clx8l.png

QnVUp1.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    viowieczka wrote:
    Ewa jutro do Ciebie dołączę i znów będę deptać Ci po piętach :P

Hi,
    A ja jednak mam nadzieję, że nie dołączysz :) Trzymam kciuki <3 A robisz sikańca czy idziesz na betę??

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • viowieczka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:
    Hi,
    A ja jednak mam nadzieję, że nie dołączysz :) Trzymam kciuki <3 A robisz sikańca czy idziesz na betę??

Na betę nie idę, nad sikańcem się zastanawiam, bo chyba nie ma sensu go robić. Dziękuję za kciuki :)

hewa81 lubi tę wiadomość

82dojw4z802clx8l.png

QnVUp1.png
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marleni wrote:
    Tak to dziwne uczucie, niby człowiek sie nie nastawia - ale jest nadzieja zawsze, i tylko menda ją weryfikuję.
    Zgadzam się że podejście bardziej roszczeniowe do dochtora się przyda :)

Jestem z Tobą :*

Bo wiesz Marlenuś,
    Kobitki się luzują, nie napinają, ale w głębi siebie zawsze będą żyły nadzieję do końca każdego cyklu..... aż pojawi się małpiszon i rujnuje nasze plany... Ale ... life is brutal. Niestety.
    Ja też do końca wierzyłam, że może jednak... ,że może ten negatywny test był zepsuty, albo zrobiony za wcześnie. Na ale ... Jak to mówią - nadzieja matką głupich, ale nadzieje umiera ostatnia .....

Dzięki Kotuś, że jesteś ..., w ogóle dzięki Wam Dziewczyny że jesteście, że mam się komu wyżalić, z kim pożartować, bo mąż mój też mnie wysłucha, ale wiem że też to wszystko przeżywa i jak najmniej chcę go katować swoimi lamentami, płaczami ... no i w ogóle wiadomo o co chodzi.

Ale tak sobie uświadomiłam, że jak minął 3, 4 cykl niepowodzenia to jakaś taka większa załamka była, tym razem jakoś to spokojniej przyjęłam.

Wedmoczka lubi tę wiadomość

n59yk6nlzydvnhbr.png
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hewa81 wrote:
    Bo wiesz Marlenuś,
    Kobitki się luzują, nie napinają, ale w głębi siebie zawsze będą żyły nadzieję do końca każdego cyklu..... aż pojawi się małpiszon i rujnuje nasze plany... Ale ... life is brutal. Niestety.
    Ja też do końca wierzyłam, że może jednak... ,że może ten negatywny test był zepsuty, albo zrobiony za wcześnie. Na ale ... Jak to mówią - nadzieja matką głupich, ale nadzieje umiera ostatnia .....

Dzięki Kotuś, że jesteś ..., w ogóle dzięki Wam Dziewczyny że jesteście, że mam się komu wyżalić, z kim pożartować, bo mąż mój też mnie wysłucha, ale wiem że też to wszystko przeżywa i jak najmniej chcę go katować swoimi lamentami, płaczami ... no i w ogóle wiadomo o co chodzi.

Ale tak sobie uświadomiłam, że jak minął 3, 4 cykl niepowodzenia to jakaś taka większa załamka była, tym razem jakoś to spokojniej przyjęłam.
    Eh dziewczynki ja też do środy wieczorem żyłam nadzieją że może sie udało tymardziej że małpa zakpiła ze mnie i przyszła dzień później a zawssze jest co do dnia i godziny,więc tymardziej wierzyłam że może teraz się udało i guzik trzeba walczyć od nowa

• nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi czy prolaktyna 5,79ng/ml to zły wynik?

• hewa81 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa86 wrote:
    Powiedzcie mi czy prolaktyna 5,79ng/ml to zły wynik?

Wydaje mi się że bardzo dobry, ale nie podałaś norm. Jeśli robione w luxmedzie to super, tam norma to 2,8-29,2

n59yk6nlzydvnhbr.png
‹‹ 216 217 218 219 220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ