WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • Memka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza dziewczyny... To aż nie realne :-P a tak w ogóle mam wszystkie wyniki: chlamydia negatywna, nie stwierdzono przeciwciał plemnikowych we krwi. Hurra!!!

Wedmoczka, hewa81, viowieczka, Marleni, Magdziulla, lady_pink, hipisiątko lubią tę wiadomość

"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

26.10.2015 - 1IUI :-(
    17.12.2015 - laparoskopia :-(
    I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
    Punkcja- 20.04.2016
    Transfer- 23.04.2016 :(
    II Procedura- walczymy dalej

Czekamy na Ciebie Skarbie. ..
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Ale cisza dziewczyny... To aż nie realne :-P a tak w ogóle mam wszystkie wyniki: chlamydia negatywna, nie stwierdzono przeciwciał plemnikowych we krwi. Hurra!!!

To super wieści nic tylko działać :)

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Bardzo dobre wieści <3
    A może to Ty zrobisz największą niespodziankę i ta laparoskopia grudniowa nie będzie potrzebna ☺

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Ale cisza dziewczyny... To aż nie realne :-P a tak w ogóle mam wszystkie wyniki: chlamydia negatywna, nie stwierdzono przeciwciał plemniwych we krwi. Hurra!!!
    MEMKA
    jaki jest koszt tego badania ? I kiedy można zrobić w dowolnym dniu cyklu ?

• Memka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa86 w ab ovo badanie przeciwcial plemnikowych z krwi kosztowalo 55zł i robisz kiedy chcesz nie ma konkretnego dnia cyklu

"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

Punkcja- 20.04.2016

• kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOWA Wykres mam udostępniony :P

VIOWIECZKA to ciekawe z tą owulacją

MAGDZIULLA właśnie się zastanawiałam jak to jest z tą stałością temp w ustach, chyba spróbuje następny cykl w pochwie, ciekawe czy będzie duża różnica potem w wykresie :)

MEMKA super :D! Faktycznie dzisiaj cisza, aż was nie poznaje :P ja bym częściej pisała, ale nie mam tak ciągłego dostępu do laptopa, a z telefonu wiecie jak się pisze. Dziewczyny ogólnie sobie myślałam, żeby może założyć jakąś grupę na facebooku lub skype ( lub np temat na wiz. oni nawet swoją apke mają), można by wtedy pisać z telefonów bez przeszkód :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 18:59

961lupjyvic92ect.png
  • Memka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pisze właśnie zawsze z telefonu i mecze się niemiłosiernie... Popieram zalozenie grupy na fc tylko o jakiejś normalnie nazwie bo nie kazdy mmusi wiedziec co nas połączyło ;-)

nowa86 lubi tę wiadomość

Punkcja- 20.04.2016

• Memka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko czy wszystkie mają konto na fc i chca się ujawnić ;-)

Punkcja- 20.04.2016

• nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Nowa86 w ab ovo badanie przeciwcial plemnikowych z krwi kosztowalo 55zł i robisz kiedy chcesz nie ma konkretnego dnia cyklu
    Dzięki:) a długo na wynik sie czela?

• nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Dzięki ;)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Tylko czy wszystkie mają konto na fc i chca się ujawnić ;-)
    no właśnie, dlatego też napisałam o skype bo w sumie tam można "być kim się chce" :P, gorzej że na fb czy skype więcej byśmy pisały no takich pierdół powiedzmy i przez budowę tych konwersacji czasem trudno byłoby nadrobić rozmowę :)no i brak możliwości cytowania automatycznego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:50

961lupjyvic92ect.png
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Ja już po urodzinach chrześniaka - ale urósł :) ostatni raz widziałam go dwa lata temu i był małym szkrabem a teraz 3-letni mazgaj :p może do chrzestnego się przydał bo na pewno nie do chrzestnej :)
    Nie wiem co to konto ma wiz bo pierwsze o tym słyszę :) Skype nie używam a fb jak najbardziej ;)
    Dzieci szybko rosną złaszcza czyjeś heh .I co za prezent kupiłaś w końcu ?:)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Ja już po urodzinach chrześniaka - ale urósł :) ostatni raz widziałam go dwa lata temu i był małym szkrabem a teraz 3-letni mazgaj :p może do chrzestnego się przydał bo na pewno nie do chrzestnej :)
    Nie wiem co to konto ma wiz bo pierwsze o tym słyszę :) Skype nie używam a fb jak najbardziej ;)
    wiz chodziło mi o forum wizaz :P

961lupjyvic92ect.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    ja mam konto i nie mam nic przeciwko ujawnieniu się.....z resztą moje konto na fc jest takie ubogie no i ja z daleka :)
    ja też w sumie mogę się ujawnić ,a nie będzie się ciężko pisać na fb przez to że będziemy musiały w takich nowych"postach " pisać, bo w sumie na grupie fb nie ma budowy jak na forum :)

hipisiątko lubi tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    ja mam konto i nie mam nic przeciwko ujawnieniu się.....z resztą moje konto na fc jest takie ubogie no i ja z daleka :)
    Ja też mam konto na fejsie myślę że pomysł fajny z ta grupa jestem za ;)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    ja jestem w grupie na fc gdzie post jeden dziennie jest i każda piszę pod dzisiejszym postem w komentarzach, żeby bałaganu nie było :)
    a no chyba żeby tak ustalić że na dany dzień jest jeden post :)

961lupjyvic92ect.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co to w sumie mogę założyć jak chcecie :)

961lupjyvic92ect.png
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To działaj Kawola:)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko tak jak zakłądam teraz tajną grupę to każe mi od razu dodać członka który jest moim znajomym to muszę najpierw kogoś dodać do znajomych :)

nowa dodałam CIę tu do przyjaciółek to jeśli dobrze kombinuje to po dodaniu będę mogła prowadzić z Tobą prywatną konwersacje to tam się dogadamy co do dodania do znajomych na fb :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 20:06

961lupjyvic92ect.png
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawola wrote:
    Tylko tak jak zakłądam teraz tajną grupę to każe mi od razu dodać członka który jest moim znajomym to muszę najpierw kogoś dodać do znajomych :)

nowa dodałam CIę tu do przyjaciółek to jeśli dobrze kombinuje to po dodaniu będę mogła prowadzić z Tobą prywatną konwersacje to tam się dogadamy co do dodania do znajomych na fb :P
    Przyjęłam zaproszenie:)

‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ