LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale cisza dziewczyny... To aż nie realne a tak w ogóle mam wszystkie wyniki: chlamydia negatywna, nie stwierdzono przeciwciał plemnikowych we krwi. Hurra!!!
Wedmoczka, hewa81, viowieczka, Marleni, Magdziulla, lady_pink, hipisiątko lubią tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
17.12.2015 - laparoskopia
I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
II Procedura- walczymy dalej
Czekamy na Ciebie Skarbie. .. -
Memka wrote:Ale cisza dziewczyny... To aż nie realne a tak w ogóle mam wszystkie wyniki: chlamydia negatywna, nie stwierdzono przeciwciał plemnikowych we krwi. Hurra!!!
To super wieści nic tylko działaćPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Memka wrote:Ale cisza dziewczyny... To aż nie realne a tak w ogóle mam wszystkie wyniki: chlamydia negatywna, nie stwierdzono przeciwciał plemnikowych we krwi. Hurra!!!
A może to Ty zrobisz największą niespodziankę i ta laparoskopia grudniowa nie będzie potrzebna ☺ -
Memka wrote:Ale cisza dziewczyny... To aż nie realne a tak w ogóle mam wszystkie wyniki: chlamydia negatywna, nie stwierdzono przeciwciał plemniwych we krwi. Hurra!!!
jaki jest koszt tego badania ? I kiedy można zrobić w dowolnym dniu cyklu ? -
Nowa86 w ab ovo badanie przeciwcial plemnikowych z krwi kosztowalo 55zł i robisz kiedy chcesz nie ma konkretnego dnia cyklu"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
NOWA Wykres mam udostępniony
VIOWIECZKA to ciekawe z tą owulacją
MAGDZIULLA właśnie się zastanawiałam jak to jest z tą stałością temp w ustach, chyba spróbuje następny cykl w pochwie, ciekawe czy będzie duża różnica potem w wykresie
MEMKA super ! Faktycznie dzisiaj cisza, aż was nie poznaje ja bym częściej pisała, ale nie mam tak ciągłego dostępu do laptopa, a z telefonu wiecie jak się pisze. Dziewczyny ogólnie sobie myślałam, żeby może założyć jakąś grupę na facebooku lub skype ( lub np temat na wiz. oni nawet swoją apke mają), można by wtedy pisać z telefonów bez przeszkód
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 18:59
-
Ja pisze właśnie zawsze z telefonu i mecze się niemiłosiernie... Popieram zalozenie grupy na fc tylko o jakiejś normalnie nazwie bo nie kazdy mmusi wiedziec co nas połączyło
nowa86 lubi tę wiadomość
"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Tylko czy wszystkie mają konto na fc i chca się ujawnić"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."
26.10.2015 - 1IUI
Punkcja- 20.04.2016
Transfer- 23.04.2016
Memka wrote:Tylko czy wszystkie mają konto na fc i chca się ujawnić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:50
-
lady_pink wrote:Ja już po urodzinach chrześniaka - ale urósł ostatni raz widziałam go dwa lata temu i był małym szkrabem a teraz 3-letni mazgaj :p może do chrzestnego się przydał bo na pewno nie do chrzestnej
Nie wiem co to konto ma wiz bo pierwsze o tym słyszę Skype nie używam a fb jak najbardziej -
lady_pink wrote:Ja już po urodzinach chrześniaka - ale urósł ostatni raz widziałam go dwa lata temu i był małym szkrabem a teraz 3-letni mazgaj :p może do chrzestnego się przydał bo na pewno nie do chrzestnej
Nie wiem co to konto ma wiz bo pierwsze o tym słyszę Skype nie używam a fb jak najbardziej -
hipisiątko wrote:ja mam konto i nie mam nic przeciwko ujawnieniu się.....z resztą moje konto na fc jest takie ubogie no i ja z daleka
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Tylko tak jak zakłądam teraz tajną grupę to każe mi od razu dodać członka który jest moim znajomym to muszę najpierw kogoś dodać do znajomych
nowa dodałam CIę tu do przyjaciółek to jeśli dobrze kombinuje to po dodaniu będę mogła prowadzić z Tobą prywatną konwersacje to tam się dogadamy co do dodania do znajomych na fbWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 20:06
-
kawola wrote:Tylko tak jak zakłądam teraz tajną grupę to każe mi od razu dodać członka który jest moim znajomym to muszę najpierw kogoś dodać do znajomych
nowa dodałam CIę tu do przyjaciółek to jeśli dobrze kombinuje to po dodaniu będę mogła prowadzić z Tobą prywatną konwersacje to tam się dogadamy co do dodania do znajomych na fb