X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
Odpowiedz

LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)

Oceń ten wątek:
  • Memka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cisza dziewczyny... To aż nie realne :-P a tak w ogóle mam wszystkie wyniki: chlamydia negatywna, nie stwierdzono przeciwciał plemnikowych we krwi. Hurra!!!

Wedmoczka, hewa81, viowieczka, Marleni, Magdziulla, lady_pink, hipisiątko lubią tę wiadomość

"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

26.10.2015 - 1IUI :-(
    17.12.2015 - laparoskopia :-(
    I Procedura- IVF- protokół długi (od 10.03 anty)
    Punkcja- 20.04.2016
    Transfer- 23.04.2016 :(
    II Procedura- walczymy dalej

Czekamy na Ciebie Skarbie. ..
  • Wedmoczka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Ale cisza dziewczyny... To aż nie realne :-P a tak w ogóle mam wszystkie wyniki: chlamydia negatywna, nie stwierdzono przeciwciał plemnikowych we krwi. Hurra!!!

To super wieści nic tylko działać :)

Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.

Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny

1 IUI 4.04....:(
  • hewa81 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Bardzo dobre wieści <3
    A może to Ty zrobisz największą niespodziankę i ta laparoskopia grudniowa nie będzie potrzebna ☺

Im bardziej w życiu ma się pod górkę.... tym piękniejsze będą później widoki
    n59yk6nlzydvnhbr.png
    ........................................................................
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Ale cisza dziewczyny... To aż nie realne :-P a tak w ogóle mam wszystkie wyniki: chlamydia negatywna, nie stwierdzono przeciwciał plemniwych we krwi. Hurra!!!
    MEMKA
    jaki jest koszt tego badania ? I kiedy można zrobić w dowolnym dniu cyklu ?

• Memka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa86 w ab ovo badanie przeciwcial plemnikowych z krwi kosztowalo 55zł i robisz kiedy chcesz nie ma konkretnego dnia cyklu

"Nie ma pośpiechu. Jeśli coś jest nam przeznaczone, wydarzy się, tylko we właściwym czasie."

Punkcja- 20.04.2016

• kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NOWA Wykres mam udostępniony :P

VIOWIECZKA to ciekawe z tą owulacją

MAGDZIULLA właśnie się zastanawiałam jak to jest z tą stałością temp w ustach, chyba spróbuje następny cykl w pochwie, ciekawe czy będzie duża różnica potem w wykresie :)

MEMKA super :D! Faktycznie dzisiaj cisza, aż was nie poznaje :P ja bym częściej pisała, ale nie mam tak ciągłego dostępu do laptopa, a z telefonu wiecie jak się pisze. Dziewczyny ogólnie sobie myślałam, żeby może założyć jakąś grupę na facebooku lub skype ( lub np temat na wiz. oni nawet swoją apke mają), można by wtedy pisać z telefonów bez przeszkód :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 18:59

961lupjyvic92ect.png
  • Memka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pisze właśnie zawsze z telefonu i mecze się niemiłosiernie... Popieram zalozenie grupy na fc tylko o jakiejś normalnie nazwie bo nie kazdy mmusi wiedziec co nas połączyło ;-)

nowa86 lubi tę wiadomość

Punkcja- 20.04.2016

• Memka Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko czy wszystkie mają konto na fc i chca się ujawnić ;-)

Punkcja- 20.04.2016

• nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Nowa86 w ab ovo badanie przeciwcial plemnikowych z krwi kosztowalo 55zł i robisz kiedy chcesz nie ma konkretnego dnia cyklu
    Dzięki:) a długo na wynik sie czela?

• nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Dzięki ;)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Memka wrote:
    Tylko czy wszystkie mają konto na fc i chca się ujawnić ;-)
    no właśnie, dlatego też napisałam o skype bo w sumie tam można "być kim się chce" :P, gorzej że na fb czy skype więcej byśmy pisały no takich pierdół powiedzmy i przez budowę tych konwersacji czasem trudno byłoby nadrobić rozmowę :)no i brak możliwości cytowania automatycznego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:50

961lupjyvic92ect.png
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Ja już po urodzinach chrześniaka - ale urósł :) ostatni raz widziałam go dwa lata temu i był małym szkrabem a teraz 3-letni mazgaj :p może do chrzestnego się przydał bo na pewno nie do chrzestnej :)
    Nie wiem co to konto ma wiz bo pierwsze o tym słyszę :) Skype nie używam a fb jak najbardziej ;)
    Dzieci szybko rosną złaszcza czyjeś heh .I co za prezent kupiłaś w końcu ?:)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lady_pink wrote:
    Ja już po urodzinach chrześniaka - ale urósł :) ostatni raz widziałam go dwa lata temu i był małym szkrabem a teraz 3-letni mazgaj :p może do chrzestnego się przydał bo na pewno nie do chrzestnej :)
    Nie wiem co to konto ma wiz bo pierwsze o tym słyszę :) Skype nie używam a fb jak najbardziej ;)
    wiz chodziło mi o forum wizaz :P

961lupjyvic92ect.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    ja mam konto i nie mam nic przeciwko ujawnieniu się.....z resztą moje konto na fc jest takie ubogie no i ja z daleka :)
    ja też w sumie mogę się ujawnić ,a nie będzie się ciężko pisać na fb przez to że będziemy musiały w takich nowych"postach " pisać, bo w sumie na grupie fb nie ma budowy jak na forum :)

hipisiątko lubi tę wiadomość

961lupjyvic92ect.png
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    ja mam konto i nie mam nic przeciwko ujawnieniu się.....z resztą moje konto na fc jest takie ubogie no i ja z daleka :)
    Ja też mam konto na fejsie myślę że pomysł fajny z ta grupa jestem za ;)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    ja jestem w grupie na fc gdzie post jeden dziennie jest i każda piszę pod dzisiejszym postem w komentarzach, żeby bałaganu nie było :)
    a no chyba żeby tak ustalić że na dany dzień jest jeden post :)

961lupjyvic92ect.png
  • kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to co to w sumie mogę założyć jak chcecie :)

961lupjyvic92ect.png
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To działaj Kawola:)

• kawola Ekspertka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko tak jak zakłądam teraz tajną grupę to każe mi od razu dodać członka który jest moim znajomym to muszę najpierw kogoś dodać do znajomych :)

nowa dodałam CIę tu do przyjaciółek to jeśli dobrze kombinuje to po dodaniu będę mogła prowadzić z Tobą prywatną konwersacje to tam się dogadamy co do dodania do znajomych na fb :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 20:06

961lupjyvic92ect.png
  • nowa86 Przyjaciółka

Wysłany: 29 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kawola wrote:
    Tylko tak jak zakłądam teraz tajną grupę to każe mi od razu dodać członka który jest moim znajomym to muszę najpierw kogoś dodać do znajomych :)

nowa dodałam CIę tu do przyjaciółek to jeśli dobrze kombinuje to po dodaniu będę mogła prowadzić z Tobą prywatną konwersacje to tam się dogadamy co do dodania do znajomych na fb :P
    Przyjęłam zaproszenie:)

‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ