LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
podobno przy różnicy do pół godziny to nie trzeba zaznaczać zakłócenia..potem to trzeba odznaczyćPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
kawola wrote:Nie no chyba powinno się mierzyć do 2h po przebudzeniuPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Czyli w normach się mieścisz więc jest ok a ten progesteron? Luteinę albo duphaston bierzesz?
Progesteron norma >30 wiec chyba dobrze ale tez jakos wysoko -
lady_pink wrote:Dziewczyny dzięki za Waszą wiarę ale ja się nie nakręcam już pogodziłam się że ten cykl nie jest mój a skok jest bo mierzyłam dziś o 7.20 a na tygodniu mierze o 6.20 i ten brzuch już mnie napieprza tak jak zawsze przed owu.
Ale ten Twoj wykresik to przepiekny nawet z pomiarem o godzinke pozniej! -
lady_pink wrote:Temperaturę mierzy się codziennie o tej samej porze od razu po przebudzeniu. Gdzieś na innym wątku czytałam że najbardziej miarodajne jest do 6 rano i niektóre dziewczyny nastawiają sobie budziki, mierzą temp i idą spać dalej ja mierze ok.6.15 bo tak wstaje do pracy a w weekendy nie mierze jak nie obudzę się rano sama dziś się obudziłam wiec zmierzyłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny, kochane jesteście
A ze mną to jakaś porażka jest - w ciążę zajść nie umiem i nawet napić się nie potrafię jak już przyjdzie co do czego .... Brzuch mnie napird**** i kichawa mnie męczyła, więc 2 piwka strzeliłam i o 22 zwinęłam się do łóżeczka.
Także teraz w pierwszej kolejności VIOWIECZKA i LADY, potem MAGDZIA, MEMKA, MARLENI (jak któraś została pominięta to sory) - za wszystkie trzymam mocno kciuki. Musicie dotrzymać obietnicy dot. listopadowego zachodzenia, no i po Moniach nie może być przestoju. Tyle wirusków porozsiewały - nie mogą się zmarnować.
A mój jest grudzień - miał być prezent urodzinowo-imieninowy dla mego M. to teraz będzie dla mnie imieninowo-gwiazdkowy
LEJDUŚ, a Ty się nie poddawaj zabraniam Ci, a lutka owszem zazwyczaj podnosi temperaturę, ale akurat w moim przypadku niekoniecznie. A że Ty mierzysz temp. od 2 cykli to tak naprawdę nie wiesz czy Ci podnosi, czy nie bo nie masz porównania. Także ... no .... tego .... sama wiesz ..... Kto jak kto, ale TY czarnowidztwa to uprawiać nie możesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 09:45
lady_pink lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
wow obudziłam się i nawet jestem na bieżąco )
lady_pink, hewa81 lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
lady_pink wrote:Dziewczyneczki moje kochane :* Witam Was serdecznie
Już oprócz bolesnego brzucha, doszły mi ogromne cycki Tak mi urosły i tak bolą, że w nocy prawie mnie udusiły
Miałaś tak wcześniej???
a co z tempką ??Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
no to teraz czas na ciąże z zaskoczenia
trzymam kciukihewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....