LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapisałam się do dr TkaczUK wprawdzie jeszczę nie wiem na kiedy bo mam pakiet medyczny z PZU i oni mnie umawiają ale podejrzewam ze trochę poczekam znając życie zrobię progesteron raz jeszcze dzień za dniem tak jak radzicie i jej pokaże zobaczymy co powie ..
-
kawola wrote:oby nie, ja to dopiero zaczynam do niej chodzićPs. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
nick nieaktualnylady_pink wrote:Tak, przez cały cykl jego się chyba bierze przez pełne 3 miesiące
zastanawiam się nad tym progesteronem...mi też mówiła, że jest ok a miałam 13,23 w 7dpo bez wspomagaczy.
Wedmoczka bardzo źle Cię potraktował, ja ci prawda byłam u niego dopiero 3 razy, ale zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, raz się spieszył, ale usg było ok, a wiadomo to nie konsultacja,.żeby się rozgadywał. Nie wiem dlaczego tak z Tobą postąpił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 14:05
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
u mnie małpa idzie, za kilka dni pewnie mnie nawiedzi...piersi przestały boleć po ovitrelle, bo odkąd biorę norprolac już mnie nie bolały a po ovitrelle po tygodniu zaczeły a dziś już nie bolą..więc to zwiastuje małpę jak nic nawet nie ma po co testu robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 15:46
-
DreAms86 wrote:Hej Dziewczyny,
u mnie małpa idzie, za kilka dni pewnie mnie nawiedzi...piersi przestały boleć po ovitrelle, bo odkąd biorę norprolac już mnie nie bolały a po ovitrelle po tygodniu zaczeły a dziś już nie bolą..więc to zwiastuje małpę jak nic nawet nie ma po co testu robić. -
hewa81 wrote:Ale ten 21 dc to który po ovu bo to ma znaczenie.
21 dc jest jak najbardziej właściwym do badania progesteronu po ovu, ale przy książkowo trwającym cyklu czyli 28 dni. Wtedy ovu wypada w 14dc a 21 dc to 7dpo.
To tak jak lekarze patałachy przepisują luteinę od 15dc (bez wywiadu co do ovu) bo zakładają że ovu wypadnie 14dc. A nie zawsze tak jest. A łykając za szybko lutkę można sobie tylko zaszkodzić bo może ovu zablokować. -
nick nieaktualnynowa86 wrote:Kurcze dziewczyny może trzeba zmienić podejście bo my od razu zakładamy ze się nie udało i @ na pewno przyjdzie,ale nie da się inaczej ... ja bym chciała nie myśleć ale im bliżej okresu tym gorzej
ja już nawet się nie nakręcam że mogę być w ciąży, nakręcenie czuję tylko po wizycie i słowach "piękny pęcherzyk" a potem przychodzi zderzenie z rzeczywistościa...i ta myśl że znów się nie udało... ale w ogole mnie to nie dziwi że się nie udało, bo nie udaje się już od ok 1,5 roku .. zdziwie się mocno jak zajdę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 17:24
-
DreAms86 wrote:ja już nawet się nie nakręcam że mogę być w ciąży, nakręcenie czuję tylko po wizycie i słowach "piękny pęcherzyk" a potem przychodzi zderzenie z rzeczywistościa...i ta myśl że znów się nie udało... ale w ogole mnie to nie dziwi że się nie udało, bo nie udaje się już od ok 1,5 roku .. zdziwie się mocno jak zajdę...
-
nick nieaktualnynowa86 wrote:A wszystkie wyniki Twoje i męża ok ?
-
No i krew mnie zalała ... Ale ... huk z tym, z tej okazji idę się napić, jakoś ostatki trzeba spędzić. Buziaki i dzięki że jesteście
-
hewa81 wrote:No i krew mnie zalała ... Ale ... huk z tym, z tej okazji idę się napić, jakoś ostatki trzeba spędzić. Buziaki i dzięki że jesteście
przykro mi Ewuś przytulam
ja pewnie jutro dostanę bo przed chwilką pojawiło się plamienie
dobrze gadasz napij się i z nowymi siłami do bojuhewa81 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
hewa81 wrote:No i krew mnie zalała ... Ale ... huk z tym, z tej okazji idę się napić, jakoś ostatki trzeba spędzić. Buziaki i dzięki że jesteście
-
Wedmoczka wrote:przykro mi Ewuś przytulam
ja pewnie jutro dostanę bo przed chwilką pojawiło się plamienie
dobrze gadasz napij się i z nowymi siłami do boju -
Dziewczyny,
Moze ktoras wie co myslec o wysokim progesteronie i prolaktynie (7dpo - 60 i 520). Lekarz mi mowil ze raczej cykl bezowulacyjny a tu wyglada mi na owulacje ale ta prolaktyna tez bardzo wysoka bo miesiac temu mialam 200.
Pewna jestem ze malpa sie zbliza lada dzien. -
Trzymaj się Ewa :* :* :*hewa81 lubi tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Ewcia mocno tule :* :* :*
Ale napić się też rzecz ważna i fajna
Mnie też nawiedzi bo już coraz mocniej brzuch czuje
Tu akurat nie byłabym taka pewna masz taki ładny wzrost odnotowany...więc mocno trzymam kciukilady_pink, hewa81 lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....