LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyByłam ostatnio u niej we wrzesniu albo w pazdzierniku nie pamiętam juz bo chciałam zaswiadczenie którego wtedy nie dostałam o moim stanie zdrowia i wtedy mówiła mi ze nie ma przeciwwskazań do staran , ze nie bedzie problemu z tym bo nie mam przeciwciał p acetylocholinie i kazała przestał brac leki ja posłuchałam dlugo nie wytrzymałam bo drugie oko zaczeło mi się krecić wkółko dosłownie a ja tego nie mogłam zatrzymać widziałam wtedy podwójnie ale to normalka w miastenii przyzwyczaiłam się ze widze dwojako wiec zaczełam spowrotem na własną reke brac leki pomogły a P dr dzisiaj mi mówi ze bedzie problem z zajsciem bo mam pco niedoczynnosc i hashi to to ja wiedziałam ale czy miastenia wpłynie na zajscie to powiedziała ze tak i ze bedzie problem z dotrzymaniem dalej mowiła cos ze ja tak dokładnie to nie mam miastenii tylko zespół miasteniczny czy cos tak gadała na około ze ja nie mogłam jej zrozumiec zmieniała temat co trochę nawet mowiła ze są przypadki nowotworu gdzie były takie same objawy co ja mam normalnie szok co mnie inne przypadki obchodzą ja rozumię rak to dziadostwo straszne i ciężkie ale jak ide do lekarza to chce się dowiedziec o sobie nie wiem czy to powinnam pisac ale jestem niezadowolona bo raz tak a raz tak brak mi słów muszę się przespac z tym i zastanowię się co dalej
-
nick nieaktualny
-
hewa81 wrote:Hej Dziewczyny
DOTEK, KAMILKA, HIPISIATKO, dzięki dziewczyny za info o Wit. D Muszę się w nią wyposażyć
DOTEK, no niestey przeziębienie może zburzyć temp. A może testy ovu dodatkowo, albo monitoring? Albo bzykajcie się w jak największej ilości
KAMILKA, ale miałaś przygodę u reumatologa Pewnie EWELINA27 nieźle się naglowkowala o co kamon Dałaś czadu
A jak wizyta? Coś nowego?
Pozdrawiam Dziewczyny
Koleżankę z wizyty u reumatologa zaprosiłam do naszego zacnego grona! Także pewnie się wkrótce pojawi!!
U reumatologa... pan doktor powiedział że zespołu antyfosfolipidowego to tak do końca nie mam. tylko podejrzenie. w przypadku ciąży clexane 60 lub 80 (bo jak brałam 40 nie pomogło). Jedyny plus to że jak by co będe miała refundację na te zastrzyki a to duża osczędność kasy. Mam brać acard koniecznie i jeszcze jeden lek - arechin - podobno dobry głównie w malarii ale na zatory (ewentualne. Za dwa tygodnie mam kapilaroskopię która zbada przepływ krwii w najmniejszych naczyniach krwionośnych. I za trzy miesiące do kontroli.
Także wiele nowego ta wizyta nie wniosła....
Agacizda witaj! Niestety ja nie chodziłam do dr Wróbla to nie pomogę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 09:39
hewa81 lubi tę wiadomość
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
Marleni wrote:Kamilka dziś zrobiłam krew na wit D3 i wyszło mi: 31,4 (norma 30 - 80 )
codziennie biorę vigantolette 1000 x 1 raz dziennie. Chyba mam kiepski wynik co nie?
mi przy suplementacji 2000 wyszło 32.
aż strach pomyśleć ile by było gdyby nie brać wcale....
zwiększ sobie może trochę tę dawkę. na 2000.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2016, 13:03
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Hi Dziewczyny,
Znalazłam chwilkę, żeby się przywitać i napisać coś - mam dziś ogrom pracy i dobrze, bo gdyby nie to, to pewnie zasnęłabym przy biurku (kolejny dzień to ciśnienie mnie dobija).
KAMILKA, wizyta wiele nowego nie wniosła, no ale chyba dobrze, że kolejny reumatolog nie potwierdził APS, i że będziesz mieć poważny problem z ciążą, także musisz być dobrej myśli i nie możesz się poddawać. Może ten nowy lek zdziała cuda. Wiem, że dużo tego wszystkiego masz, i że w końcu może przyjść ta chwila konkretnej rezygnacji (bo zapewne jakieś tam zwątpienia są już za Tobą), ale .... bądź dzielna. I pamiętaj, że mocno Ci kibicuję
EWELINA, widzę, że słabo ta Twoja wizyta wypadła Przykro mi, że tak to wszystko wyszło. A może czas zmienić lekarza i wysłuchać opinii innego. Ściskam Cię
AGACIZDA, Witaj Niestety nie pomogę Ci, bo nie znam dra Wróbla.
MONA, taki mam zamiar - jak już będę brać wit. D to w połączeniu z K, ale najpierw chcę zbadać jej poziom, tylko czemu to badanie jest takie drogie???
DOTEK, bawcie się dobrze z mężem - korzystajcie póki jeszcze jest
Pozdrawiam i życzę spokojnego początku weekenduKamilka, Dotek, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
Hi,
DOTEK, zdrówka, nie daj się zielonym glutkom, jakby to moja siostrzenica powiedziała hehe
Spokojnego dniaDotek, Kamilka, ewelina27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
DreAms86 wrote:Również zycze Wam Dziewczynki milego dnia . Ja gnije w pracy
Bidulo tym bardziej Tobie spokojnej pracy i milej reszty dniaDreAms86, Kamilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Bardzo sympatyczny człowiek. Spotkałam Spotkałam się z nim na ginekologi operacyjnej. Kolezanka u niego rodziła i bardzo sobie chwalila. Przyjmuje w Łukowie i Dęblinie i jeśli zajde to ciaze będę prowadzić u niego.[/QUOT
Dziękuję za odp.
Ja cały czas się u niego leczę właśnie w łukowie. Na razie jestem zadowolona, ale właśnie zaczynam czwarty cykl stymulowany i zastanawiem się czy nie podlecieć do jakiegos innego doktorka.
Chociaż ja mam pełne zaufanie do Wróbla, sprawia wrażenie takiego co wie co robi. No i ciągle się uczy i ma ogromną wiedzę...
Ale jednak fasolinki u mnie ciągle nie ma -
hej Dziewczynki.
Dreams współczuję dnia w pracy...
Lena rób testy o stałej porze. Mi najlepiej wychodziły około 15.
I jak kreski będą jednakowo ciemne będzie znaczyć o nadchodzącej owulacji
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
dziewczyny- zdrowiejcie!
Milego popoludnia.Monia85 lubi tę wiadomość
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Ja Was czytam cały czas, na bieżąco. Ale nie udzielam się, bo moja wiedza zbyt licha, aby coś radzić Bardzo Wam kibicuję.
Lady pisałaś wcześniej o Chołubku, niestety muszę się zgodzić. Chciałam do niego chodzić na usg, ale po pierwszym podziękuję. Wizyta może ze wszystkim 5 min, może krócej, ale nie zauważył krwiaka ( a ja patrząc na zdjęcie usg zastanawiałam się co to jest za duża kropka obok Bąbla) teraz już wiem, bo przypadkiem trafiłam do Palacza, który wszystko dokładnie sprawdził i rozpisał i chyba u niego pozostanę.
Jak to dużo od lekarza zależy:/Kamilka, hewa81, Wedmoczka, lady_pink, Dotek lubią tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:Hej Dziewczyny. Ja Was czytam cały czas, na bieżąco. Ale nie udzielam się, bo moja wiedza zbyt licha, aby coś radzić Bardzo Wam kibicuję.
Lady pisałaś wcześniej o Chołubku, niestety muszę się zgodzić. Chciałam do niego chodzić na usg, ale po pierwszym podziękuję. Wizyta może ze wszystkim 5 min, może krócej, ale nie zauważył krwiaka ( a ja patrząc na zdjęcie usg zastanawiałam się co to jest za duża kropka obok Bąbla) teraz już wiem, bo przypadkiem trafiłam do Palacza, który wszystko dokładnie sprawdził i rozpisał i chyba u niego pozostanę.
Jak to dużo od lekarza zależy:/
Dobry lekarz to podstawa. I jeszcze żeby mieć do niego zaufanie!!! Kochana już to pisałam że mocno trzymam kciuki!
Jesteś na zwolnieniu?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualnyNie, nie jestem na zwolnieniu. Jeszcze nie byłam u mojego gin z usg, nie ma teraz terminów. Chyba zadzwonię do niego w pon. A wybieram się dopiero na prenatalne na początku marca. Zakładam, że do tego czasu krwiak się wchłonie, a kosmówka przykei.
Ja za Was trzymam kciuki i wysyłam zarazki:)Kamilka lubi tę wiadomość
-
Magdziulla- a nie kazali ci lezec z tym krwiakiem-przynajmniej dopoki sie nie wchłonie? Bo ja mialam w 10tc i dostałam krwawienia i w zaleceniach z wypisu ze szpitala mialam ze mam lezec i wstawac tylko do wc-lezałam tak ok 2 tyg no bo potem...reszte już znacie...
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko ok, zdrówka i okropnie nudnej ciąży Ci życzę ))))"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń (...)".
Jan Paweł II -
nick nieaktualnymikka wrote:Magdziulla- a nie kazali ci lezec z tym krwiakiem-przynajmniej dopoki sie nie wchłonie? Bo ja mialam w 10tc i dostałam krwawienia i w zaleceniach z wypisu ze szpitala mialam ze mam lezec i wstawac tylko do wc-lezałam tak ok 2 tyg no bo potem...reszte już znacie...
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko ok, zdrówka i okropnie nudnej ciąży Ci życzę ))))
Bardziej mnie martwi to nie przyklejone coś. Ale mówił, że to wszystko jeszcze się naprawi.
dzięki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 12:20
-
nick nieaktualny