LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Noemi, brałam wit. D3. 1000. B kompleks to chyba nie tylko. B6 ale cały zestaw witamin z grupy b.
Viowieczka ja też to biorę tylko nazywa się inofem. Za 30 saszetek płacę 38 zł w aptece na chodźki w lublinie tej całodobowej naprzeciwko biedronki i właśnie inofem sprawił że wiem kiedy mam owulację bo jest śluz i kłuje jajnik:) to na podkręcenie pracy jajników.
Hipisiątko wit. D bez problemu wydają bez recepty. -
a czym się różni ta na receptę od tej bez recepty nie wiesz może:)??bo nie wiem czy internista bo jutro będę też mi może ją przepisać?
a tak poza tym dziewczyny robicie dodatkowe badania oprócz np tsh, progesteronu czy prolaktyny itp?tak z ciekawości pytam
neomi34 -
neomi34 wrote:a czym się różni ta na receptę od tej bez recepty nie wiesz może:)??bo nie wiem czy internista bo jutro będę też mi może ją przepisać?
a tak poza tym dziewczyny robicie dodatkowe badania oprócz np tsh, progesteronu czy prolaktyny itp?tak z ciekawości pytam
Też nie wiem czym się różni. Powinien Ci internista przepisać bez problemu, mi przynajmniej pani doktor nie robiła żadnych problemów i wypisała receptę od razu na dwa opakowania, coby nie chodzić do niej co miesiąc.hipisiątko lubi tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Dotek wrote:Viowieczka ja też to biorę tylko nazywa się inofem. Za 30 saszetek płacę 38 zł w aptece na chodźki w lublinie tej całodobowej naprzeciwko biedronki i właśnie inofem sprawił że wiem kiedy mam owulację bo jest śluz i kłuje jajnik:) to na podkręcenie pracy jajników.
Ja zamawiam inofolic na allegro z możliwością odbioru w aptece w Lublinie na ul. Tatarakowej, z tego co widziałam inofem 60 saszetek sprzedają za 60 zł z groszami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny