LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Ci tak ten lekarz do którego ja obecnie chodzę znaczy się wczoraj byłam przyjmuje jeszcze w innym miejscu gdzie też jest abonament więc nawet pomimo tego, że nie ma jutro tam dyżuru i schodzi jutro rano swoim dyżurze ze szpitala umówił się na ocenę owulacji ze mną w ramach tego abonamentu tam więc ja jestem zadowolona to zależy do jakiego lekarza się trafi. Chodzę tam już od dwóch lat do innych lekarzy a głównie po wypadku jak miałam i wiele pomogły mi opinie o lekarzach i faktycznie niektórzy są beznadziejni a niektórzy super. Znalazłam tam swoją Panią endokrynolog choć wcześniej byłam u 4 innych też w luxmedzie, podobnie z neurologiem i ortopedą więc trochę mam już doświadczenia można znaleźć ale trzeba swoje przejść chyba jak ze wszystkimneomi34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyneomi34 wrote:Macduska jesteś wspaniała nawet nie wiedziałam, że tam coś takiego jest hehe już zaakceptowałam
dziewczyny sorki, również że dopiero zaakceptowałam inne zaproszenia ale nawet nie wiedziałam o tej zakładce
A dziękuję, dziękuję!
Masz priva!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 12:02
neomi34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Czy możecie polecić lekarza androloga ( lub jakiegokolwiek innego) dla faceta - problem: mała ilość plemników, mała liczba z prawidłową budową (3%) z Lublina bądź okolic?
Ja byłam na 2 wizytach w dr Haratym-Maj, fajna babeczka. Zleciła mi badania na hormony- FSH, Progesteron , Estradiol. Wyniki miałam dobre, podobno ze mną wszystko ok, kazała bardziej przyjrzeć się mężowi... Przepisała nam obojgu infolic- zobaczymy jakie będą efekty.
Jeżeli znacie jakiś dobrych specjalistów, to proszę o pomoc -
Ja biorę witaminę d i kwas foliowy, oprócz tego 2 razy dziennie piję inofolic - wszystko zalecenia pani doktor . A mój mąż bierze, salfazin, kwas foliowy i witaminę e 2 razy dziennie, witaminę c 3 razy dziennie - jego wyniki nie były jakoś bardzo złe, ale doktor stwierdziła, że można by je trochę poprawić.
-
hipisiątko ja nie mam jak się położyć mam taką sytuację, że muszę się opiekować dziadkami na obecną chwilę jedno ma prawie 90 lat a babcia 87 i nie radzą sobie sami a nie ma kto im pomóc więc mój 3 dniowy pobyt jest póki co wykluczony. Ale byłam u innego lekarza i on zleca mi te badania,które mam zapisane od Pani doktor w ramach abonamentu w luxmedzie.
Ja biorę wit.D,kwas foliowy,accard, plus magnez zastanawiam się nad wit.B ale muszę zapytać lekarza.neomi34 -
hipisiątko wrote:tak planuję po 20 maja się położyć, czy to prawda, że skierowanie ważne jest tylko 2 mce ?? tak mi pani dr powiedziała...
Mi też tak mówiła, jak mi dawała skierowaniehipisiątko lubi tę wiadomość