LUBELSKIE - ŁĄCZMY SIĘ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
neomi34 wrote:a pijecie zioła ojca Sroki?
Ja też nie piję, długo się nad tym zastanawiałam i stwierdziłam, że jak mi lekarz nie zaleci to nie będę piła. Nie lubię się "leczyć" na własną rękę.hipisiątko lubi tę wiadomość
-
neomi34 wrote:No ja dziś się naczytałam na innych wątkach i już nie wiem co mam robić czy pić, co brać jakiś mętlik mam w głowie jeszcze dziś odebrałam wyniki:
marker nowotworowy CA125- 50
TSH- 1,94
FT4 - 15,5
i martwi mnie ten marker (
A miałaś podane jakieś normy przy tych wynikach? -
neomi34 wrote:Tak Ca125 norma do 30 reszta w normie.
Powinnaś skonsultować ten wynik z lekarzem i nie czytać za dużo w internecie, bo tylko się będziesz niepotrzebnie nakręcać.Mona_M lubi tę wiadomość
-
neomi34 wrote:A Ty kiedy wybierasz się do Pani doktor?
Ja byłam w poniedziałek. Jak nie udało mi się zajść w tym miesiącu, a raczej nie udało, bo temperatura spada, to od nowego cyklu będę się stymulować i zobaczymy co z tego wyjdzie. -
Tak po szpitalu miałam tylko wizyty na nfz, normalnie wolne terminy to chyba są na grudzień, ale ja na wizycie dostawałam kartkę z terminem na który mają mnie zapisać panie w rejestracji. A to kiedy wyznacza termin wizyty, zależy od tego co się leczy, tak mi się wydaje.
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
Jak będziesz dzwonić tym razem, to zapytaj od razu czy mają dużo zabiegów zaplanowanych i powiedz im jak było w tym wcześniejszym cyklu, żebyś nie miała tak jak ostatnio, bo niestety oddział jest dosyć mały, a co za tym idzie przyjmują ograniczoną liczbę pacjentów.
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
No to tak lepiej na nfz bo sporo pieniążków można zaoszczędzić. Viowieczka a czym ona będzie Cię stymulować?
Hipisiątko ja też bym tak zrobiła, że bym powiedziała o sytuacji z poprzedniego miesiąca.
A powiedzcie miałyście robione te badanie AMH?hipisiątko lubi tę wiadomość
neomi34 -
neomi34 wrote:No to tak lepiej na nfz bo sporo pieniążków można zaoszczędzić. Viowieczka a czym ona będzie Cię stymulować?
Hipisiątko ja też bym tak zrobiła, że bym powiedziała o sytuacji z poprzedniego miesiąca.
A powiedzcie miałyście robione te badanie AMH?
Będę brała clostilbegyt. Ja nie miałam robionego tego badania, zresztą z tego co się doczytałam nfz nie refunduje tego badania i jest ono drogie. -
nick nieaktualny