X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBUSKIE czy ktokolwiek tu jest? :)
Odpowiedz

LUBUSKIE czy ktokolwiek tu jest? :)

Oceń ten wątek:
  • Vilka Autorytet

Wysłany: 6 marca, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza się ferrytynę miałam nisko , walczyłam też żeby w ogóle mieć żelazo w miarę dobrym poziomie, początkowo feroplex w ogóle mi nie pomagał dopiero zaczął działać sorbifer ale i tak po porodzie mocno mi spadła hemoglobina, była mocno anemia. Sama niska ferrytyna jako taka w niczym mi nie przeszkodziła, bardziej musiałam się skupić na tym żeby obniżyć TSH bo miałam 2,8 i okazało się że jest to za wysokie

Oboje 1992
    👰🤵 2021
    👶 08.2023
    08.2024 początek starań o drugie
  • Komanuss Przyjaciółka

Wysłany: 3 września, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phiczek wrote:
    Gratulacje
    zagladasz tu ? prosze odezwij sie

• Maddelainen Ekspertka

Wysłany: 3 września, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja z lubuskiego. Polecam dr Rzepkę, konkretny człowiek. Chciałabym chyba nawet prowadzić u niego przyszła ciążę.

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ