X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBUSKIE czy ktokolwiek tu jest? :)
Odpowiedz

LUBUSKIE czy ktokolwiek tu jest? :)

Oceń ten wątek:
  • Vilka Autorytet

Wysłany: 6 marca, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza się ferrytynę miałam nisko , walczyłam też żeby w ogóle mieć żelazo w miarę dobrym poziomie, początkowo feroplex w ogóle mi nie pomagał dopiero zaczął działać sorbifer ale i tak po porodzie mocno mi spadła hemoglobina, była mocno anemia. Sama niska ferrytyna jako taka w niczym mi nie przeszkodziła, bardziej musiałam się skupić na tym żeby obniżyć TSH bo miałam 2,8 i okazało się że jest to za wysokie

👰🤵 2017
    👶🩷 08.2023
    18.10.2024 ⏸️
    Niedoczynność tarczycy - letrox 100

Wizyta 7.11 0,5cm
    Wizyta 19.11 1,54cm ❤️169ud/min
    Wizyta 26.11 2,25cm
    Wizyta 21.12 6,74cm chłopak?💙
    Prenatalne 23.12
    preg.png
  • Komanuss Ekspertka

Wysłany: 3 września, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phiczek wrote:
    Gratulacje
    zagladasz tu ? prosze odezwij sie

• Maddelainen Ekspertka

Wysłany: 3 września, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja z lubuskiego. Polecam dr Rzepkę, konkretny człowiek. Chciałabym chyba nawet prowadzić u niego przyszła ciążę.

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ