X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LUBUSKIE czy ktokolwiek tu jest? :)
Odpowiedz

LUBUSKIE czy ktokolwiek tu jest? :)

Oceń ten wątek:
  • Vilka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2024, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadza się ferrytynę miałam nisko , walczyłam też żeby w ogóle mieć żelazo w miarę dobrym poziomie, początkowo feroplex w ogóle mi nie pomagał dopiero zaczął działać sorbifer ale i tak po porodzie mocno mi spadła hemoglobina, była mocno anemia. Sama niska ferrytyna jako taka w niczym mi nie przeszkodziła, bardziej musiałam się skupić na tym żeby obniżyć TSH bo miałam 2,8 i okazało się że jest to za wysokie

👰🤵 2017
    👶🩷 08.2023
    18.10.2024 ⏸️
    Niedoczynność tarczycy - letrox 100

Wizyta 7.11 0,5cm
    Wizyta 19.11 1,54cm ❤️169ud/min
    Wizyta 26.11 2,25cm
    Wizyta 21.12 6,74cm
    Prenatalne 23.12 6,9cm🩷 girl 164ud/min
    07.01 wizyta 9,79cm🩷
    04.02 wizyta 295g🩷
    17.02 połówkowe
    04.03 wizyta
    23.04 prenatalne III trym.
    preg.png
  • Komanuss Ekspertka

Wysłany: 3 września 2024, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phiczek wrote:
    Gratulacje
    zagladasz tu ? prosze odezwij sie

• Maddelainen Autorytet

Wysłany: 3 września 2024, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja z lubuskiego. Polecam dr Rzepkę, konkretny człowiek. Chciałabym chyba nawet prowadzić u niego przyszła ciążę.

👩+🧔‍♂️+👱+🐶
    2020 👶 💙
    30.12.2024 ⏸️

https://www.tickerfactory.com]age.png
‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ