X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina 200 dopochwowa na wywołanie okresu
Odpowiedz

Luteina 200 dopochwowa na wywołanie okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette nie ma reguły na ciążę jedni rodzą mając 14 inne po 30 a jeszcze inne po 40. Jedno jest pewne ze trzeba zrobić wszystko żeby potem nie pluc sobie w oczy.
    Mona dziękuję ja również z całego serducha trzymam kciuki i ci kibicuje

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No reguly nie ma, ale czlowiek sie stara chce zapewnic dobra przyszlosc dla maluszka i wychowac go jak najlepiej.. a tu pod gorke tylko :/

• ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulerte masz całkowitą rację a najbardziej denerwuje mnie to jak patologia ma dzieci jedno za drugim a człowiek który sie stara modli cierpi przez stymulację zastrzyki itp to nie wychodzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety takie zycie i nic na to nie poradzimy :( a tym bardziej ze im bardziej chcemy to coraz gorzej nam to wychodzi...

ciekawa87 lubi tę wiadomość

• Pysiaczek_010 Nowa

Wysłany: 19 listopada 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem tu nowa i mam do was dziewczyny pytanie ...
    Czy któraś z was stosowała Provere aby uregulować @ ? Czy słyszeliście wogule jakieś opinie na temat tych tabletek ?
    Pozdrawiam serdecznie :) i licze na odpowiedzi

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ