X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Luteina 200 dopochwowa na wywołanie okresu
Odpowiedz

Luteina 200 dopochwowa na wywołanie okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 21 lipca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulette nie ma reguły na ciążę jedni rodzą mając 14 inne po 30 a jeszcze inne po 40. Jedno jest pewne ze trzeba zrobić wszystko żeby potem nie pluc sobie w oczy.
    Mona dziękuję ja również z całego serducha trzymam kciuki i ci kibicuje

Paulette lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No reguly nie ma, ale czlowiek sie stara chce zapewnic dobra przyszlosc dla maluszka i wychowac go jak najlepiej.. a tu pod gorke tylko :/

• ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulerte masz całkowitą rację a najbardziej denerwuje mnie to jak patologia ma dzieci jedno za drugim a człowiek który sie stara modli cierpi przez stymulację zastrzyki itp to nie wychodzi...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety takie zycie i nic na to nie poradzimy :( a tym bardziej ze im bardziej chcemy to coraz gorzej nam to wychodzi...

ciekawa87 lubi tę wiadomość

• Pysiaczek_010 Nowa

Wysłany: 19 listopada 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem tu nowa i mam do was dziewczyny pytanie ...
    Czy któraś z was stosowała Provere aby uregulować @ ? Czy słyszeliście wogule jakieś opinie na temat tych tabletek ?
    Pozdrawiam serdecznie :) i licze na odpowiedzi

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ