Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anna255 wrote:fajnie ze jestem pod nr 22 - moze na szczescie... no zapewne jest nas jeszcze wiecej, wiec lista na bank sie powiekszy, dziekuje za wpis na liste, pozdrawiam :***
Ach! Nie przeczytałam dokładnie i zrozumiałam, że chcesz, żeby Cię wpisać na 22.02 Ale jak Ci odpowiada, to mogę tak zostawić i najwyżej potem dasz znać, żeby Cię gdzieś indziej przepisać
-
nick nieaktualnyzuzzi wrote:Ach! Nie przeczytałam dokładnie i zrozumiałam, że chcesz, żeby Cię wpisać na 22.02 Ale jak Ci odpowiada, to mogę tak zostawić i najwyżej potem dasz znać, żeby Cię gdzieś indziej przepisać
mi tam pasuje, moze tak zostacMaczek lubi tę wiadomość
-
a ja się nie wpisuję bo w styczniu będę w ciąży !!! i wy też będziecie więc nie wiem czemu się wpisałyście
Agnesia lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
Mirabelka30 wrote:bosa musiałabym być niezłą farciarą żeby w 1 cyklu mi się udało i żebym już w styczniu zafasolkowała;) ale oby się udało nam wszystkim;)
Mirabelka cuda się zdarzają
Przedszkolanka życzę Ci,żeby poród trwał 30 min, był bezbolesny no i Ty i dzidziuś, żebyście się dobrze czuliprzedszkolanka:), Mirabelka30 lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Hm no nie wiem może tu u tu Zuzi hihi zobaczymy kiedy się uda oczywiście bardzo bym chciała w styczniu nosić juz w sobie maleństwo ale nie wiem czy się uda.
Przedszkolanka my będziemy trzymać kciuki za twój spokojny poród a ty trzyletnią.nas aby udało nam się zajść w ciążęprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość