Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Zuzzi tutaj. Poproszę o wpisanie mnie na 6 lutego. Co prawda @ jeszcze do mnie nie przyszła, ale temperatura spadła i test wczorajszy negatywny, więc jutro pewnie będzie. Przynajmniej taką mam nadzieję, bo dziś już 32 dc, 16dpo.
Powodzenia wszystkim w lutym! -
nick nieaktualnyNiby tak się mówi mimo moich niesłabnących pokładów optymizmu trudno w to uwierzyć. Pozytywne myślenie jednak u mnie ogranicza się w tym wypadku do tego że następny cykl będzie już szczęśliwy, ale musi już się zacząć i na to czekam niecierpliwie
Fatim, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ładny avatar Fatim mi również się trochę poprzedłużało i nie testuję w ogóle w styczniu, ale też dodałam trochę extra, żeby testowanie było pewne i wypadło w ważny dla nas dzień, bo jeśli będzie pozytywnie, to nie wytrzymam długo z nowiną, a dobrze zrobić z dobrego dnia jeszcze lepszy powodzenia wszystkim w wątku!https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
-
Ja tez zawsze testowalam pod koniec miesiaca ale zawsze w polowie roku gdzies 2cykle testuje 2razy
Zuzzi prosze o wpisanie mnie na 1.02 z gory dziekuje:)To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Hehe na zawsze raz bo staram sie testowac max 2dni przed planowana @ a jak zrobie test to praktycznie zawsze jest tak ze w tem sam dzien przychodni wredotaTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI