Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki!
Witam Was ponownie
Proszę o wpisanie mnie na liste oczekujących - 7 Luty.
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa własnie pije piwko i zaraz z mężulkiem zapodamy sobie jakiś film. No i jestem ciekawa jak to będzie teraz, bo jednak zacznie się sesja na uczelni więc więcej stresu będzie, a to nie sprzyja ciąży, ale jestem pełna nadziei. Bo ja to z natury tak pozytywnie nastawiona do świata kobieta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 22:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwonaa11 wrote:A ja zaraz koncze prace i wracam do domku mój maz niestety w czwartek wraca dopiero ;)może ja tez dziś się jakiegoś likieru napoje ) uff ja w listopadzie miałam obronę mgr udało mi się na 5;) wiec wiem co to znaczy sesja życzę powodzenia
-
nick nieaktualny
-
Jejku jak ja pomysle ze we wtorek i piatek mam egzaminy to mnie krew zalewa caly tydzien spedze w notatkach
A ja sobie siedze na necie i z moim M ogladamy Majke tak go zaciekawil ze wczoraj do prawie 4.00 ogladalismy ale dzis to ide wczesniej spac bo potem snieta caly dzien chodzeTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny