Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dopóki @ nie ma, to jest nadzieja:)
Ja w pierwszej ciąży, mimo ze sie staraliśmy, to nie wiedziałam ze jestem... Oprócz klucia jajnika przy wstawaniu, kichaniu etc nic mi nie było i właśnie z tym kluciem dowiedziałam ginekologa (oczywiście w tym czasie zrobiłam kilka testów i wszystkie negatywne), poszłam do lekarza i usłyszałam, ze tak, jednak, w ciąży jestem:) a najśmieszniejsze jest to, ze mój maz, wtedy jeszcze chłopak:) lekarzowi nie uwierzył i kazał jechać po test! I dopiero wyszedł cień cienia, a byłam 10 dni po spodziewanej miesięcznie i dzien przez wizyta test tez był negatywny:)Mama Kasia -
Mama Kasia wrote:Dziewczyny, dopóki @ nie ma, to jest nadzieja:)
Ja w pierwszej ciąży, mimo ze sie staraliśmy, to nie wiedziałam ze jestem... Oprócz klucia jajnika przy wstawaniu, kichaniu etc nic mi nie było i właśnie z tym kluciem dowiedziałam ginekologa (oczywiście w tym czasie zrobiłam kilka testów i wszystkie negatywne), poszłam do lekarza i usłyszałam, ze tak, jednak, w ciąży jestem:) a najśmieszniejsze jest to, ze mój maz, wtedy jeszcze chłopak:) lekarzowi nie uwierzył i kazał jechać po test! I dopiero wyszedł cień cienia, a byłam 10 dni po spodziewanej miesięcznie i dzien przez wizyta test tez był negatywny:)
no ale nie dostałaś @, więc można było się zastanawiać co jest na rzeczy
no póki @ nie ma to wiadomo, ze daję sobie 1% szansy -
nick nieaktualnyCzy któraś z Was byłaby zainteresowana żelem Conceive Plus w aplikatorach? Mam do sprzedania 12 aplikatorów za 35 zł (z przesyłką). Ważne do końca kwietnia 2015. Zapomniałam o nich całkowicie, właśnie znalazłam szafie, a mi nie są już potrzebne może komuś przyniosą szczęście
osoby zainteresowane proszę o wysłanie zaproszenia do znajomych i info na priv
OGŁOSZENIE NIEAKTUALNEWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 19:09
-
nick nieaktualny