Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
przyszedł luty wspaniały aby wszystkie kobitki na zielono sikały:) trzymam kciuki za testujące, fatim bedzie ładna beta:) daj znać
mnie rozkłada chyba powoli, wczoraj wieczorem stan podgorączkowy, dzisiaj od rana migrena z aurą ehhhFatim lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Hej ja dzis mialam testowac ale niby owu byla w 20dc i mowie ze chyba za wczesnie na testowanie a dzis mam temp 36.9 a owu przed chwila zmienil mi owu z 20dc na 11dc! Tak obstawialam wczesniej ale temp byla dziwna. Tak naprawde to ja juz nie wiem kiedy mogla byc owu i czy jutro testowac czy ok 4 lutegi
Trzymam kciuki za dzisiejsze testujace &&& sikajcie na zielono :*To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Dzień dobry przyszłam rozsiać wiruski co by w lutym pięknie się zazieleniło
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 11:39
Mandi :), kubecek, Emilia77, Iwonaa11, Helen, olimama, ewunia87, Mirabelka30, caławtrawie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agatka196 wrote:Dzień dobry przyszłam rozsiać wiruski co by w lutym pięknie się zazieleniło
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dzieeekujemy i intensywnie łapiemy;)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Helen nie mozesz wykonac bety na SORze ?
Moja dzisiejsza beta 129,6 przyrost od piatku o 303% trzymam za was chwytaki i wysylam ciazowe fluidy :*november123, Lianna, Maczek, odrobinacheci, Emilia77, Ballerina, Paolala, anucha, Mandi :) lubią tę wiadomość