Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja muszę do Was dołączyć bo niestety styczeń nie był tym szczęśliwym miesiącem Będę jednak późno testować - dopiero 24 lutego. Życzę powodzenia testującym jutro!Może to głupie, ale czasem coś się udaje tylko dlatego, że wierzysz, że się uda. To chyba najlepsza definicja wiary, jaką znam.
S. King -
Hey
witamy Matleena
Paolala 68/68 niema innej opcji ja wierze ze tak bedzie:)zaczynamy juz od jutra powodzenia wszystkim testujacym trzymam mocno kciuki:)
kobietki mam pytanko od za 6 dni konczy mi sie premium abonamet musze wykupic pakiet? jak tak to ktory polecacie -
anja83 wrote:Paolala 68/68 niema innej opcji ja wierze ze tak bedzie:)
Oczywiście, że jest inna opcja 100% skuteczności mieć nie będziemy, tak dobrze nie ma Ale myślę, że tak 1/3 ma szansę A reszta szmyrgnie na marzec do Fatim.
anja83 wrote:kobietki mam pytanko od za 6 dni konczy mi sie premium abonamet musze wykupic pakiet? jak tak to ktory polecacie
Nie musisz, jeśli nie chcesz. Tylko Ci wsiąknie część funkcji i stronka zrobi się szara. Ale dostęp do forum i podstawowe funkcje wykresu nadal będziesz mieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 21:10
-
zuzzi wrote:Nie musisz, jeśli nie chcesz. Tylko Ci wsiąknie część funkcji i stronka zrobi się szara. Ale dostęp do forum i podstawowe funkcje wykresu nadal będziesz mieć.
-
Mordeczka! Szkoda czasu! Skoro ma nocki to wygospodarujcie sobie czas w dzień. Zawsze to jakaś odmiana. Może akurat to Wam przyniesie szczęścieMoże to głupie, ale czasem coś się udaje tylko dlatego, że wierzysz, że się uda. To chyba najlepsza definicja wiary, jaką znam.
S. King -
polkosia wrote:Dokładnie! Rano plemniki są ponoć najbardziej ruchliwe
-
Cześć w lutym:-)
Ja już chyba schizuje, sen miałam że na teście zobaczyłam II..
A teraz się wkurzyłam bo ovu znowu przesunął mi owulacje na inny dzień, wczoraj wpisałam prawie taką samą temp i nic nie zmienił, a dziś tak...Możecie zobaczyć? Co o tym myślicie?
Powodzenia dla dzisiejszych testujących.