Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fatim wrote:Helen nie mozesz wykonac bety na SORze ?
Moja dzisiejsza beta 129,6 przyrost od piatku o 303% trzymam za was chwytaki i wysylam ciazowe fluidy :*
nie za bardzo chce symulowac?
w razie co poczekam pare dniFatim lubi tę wiadomość
-
Ballerina wrote:Malgo86, Kubiecek - jutro oczy całego wątku zwrócone na nas, chyba czuję tremę? trzymam za Was moocno kciuki!
Iwonaa11, kubecek lubią tę wiadomość
-
U mnie dwa testy nie wyszły, na jednym pojawił się mikro bladzioch a na drugim dzień wcześniej wyszła cieńka kreseczka po przekroczonym czasie. Tak więc wynik podała mi beta piątkowa 32,36 a nawet test o czułości 10 mi nie wyszedł
Powodzeniaodrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:U mnie dwa testy nie wyszły, na jednym pojawił się mikro bladzioch a na drugim dzień wcześniej wyszła cieńka kreseczka po przekroczonym czasie. Tak więc wynik podała mi beta piątkowa 32,36 a nawet test o czułości 10 mi nie wyszedł
Powodzenia
Też znam taki przypadek Najwyraźniej u niektórych dziewczyn wychodzi tylko beta
-
Powodzenia dla testujacych jutro
Patrze na te wasze wykresy i macie skoki i spadki a u mnie 6 dpo i temperatura kazddego dnia w miare równa. To jest normalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 21:42
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
nick nieaktualnyHej, u mnie dziś @ jestem zachwycona tym że po uregulowaniu tarczycy i prolaktyny cykle mi się skróciły z 32dniowych do 27dniowego. Następne testowanie w marcu, więc stąd spadam, ale przed Wami cały miesiąc jak najwięcej zielonych sikańców Wam życzę i pięknych wyników bety w lutym! A za mnie trzymajcie kciuki bo prawdopodobnie będę owulować w walentynkowy wieczór, niech będzie on dla nas owocny
Pozdrawiam serdecznieodrobinacheci, agania, Emilia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja dziś rano znów siknęłam, test o czułości 10 pokazał bladą kreskę (mąż potwierdza, nie mam schizy) Poleciałam z rana na krew. O 14 wyniki... Trzymajcie kciuki! To 11 dpo.
Katarzyna87, caławtrawie, kubecek, mana, odrobinacheci, agania, Helen, Ballerina, Emilia77 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja ze zdumienia oczy przecierałam, ostatni pozytywny test miałam ponad 2,5 roku temu. Oby się potwierdziło, choć już ochłonęłam Rano to mnie taka adrenalina wzięła, że aż mnie telepało
Mandi :), kubecek, Helen, Blondik, sylwiaśta159, zabcia2806 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn