Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
GratkiFatim wrote:Helen nie mozesz wykonac bety na SORze ?
Moja dzisiejsza beta 129,6 przyrost od piatku o 303% trzymam za was chwytaki i wysylam ciazowe fluidy :*
nie za bardzo chce symulowac?
w razie co poczekam pare dni
Fatim lubi tę wiadomość
-
Jakoś się nie stresuję, może dlatego że zajęłam się czymś innym niż myślenie o teście. Nawet przez o nim zapomniałam, muszę sobie chyba przykleić karteczkę jak wstanę o 4 do wc, żeby go zrobić. Nie nastawiam się, bo wiem że zdenerwowanie nic mi nie da.Ballerina wrote:Malgo86, Kubiecek - jutro oczy całego wątku zwrócone na nas, chyba czuję tremę?
trzymam za Was moocno kciuki!
nick nieaktualny, kubecek lubią tę wiadomość
-
U mnie dwa testy nie wyszły, na jednym pojawił się mikro bladzioch a na drugim dzień wcześniej wyszła cieńka kreseczka po przekroczonym czasie. Tak więc wynik podała mi beta piątkowa 32,36 a nawet test o czułości 10 mi nie wyszedł

Powodzenia
nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:U mnie dwa testy nie wyszły, na jednym pojawił się mikro bladzioch a na drugim dzień wcześniej wyszła cieńka kreseczka po przekroczonym czasie. Tak więc wynik podała mi beta piątkowa 32,36 a nawet test o czułości 10 mi nie wyszedł

Powodzenia
Też znam taki przypadek
Najwyraźniej u niektórych dziewczyn wychodzi tylko beta

-
Powodzenia dla testujacych jutro

Patrze na te wasze wykresy i macie skoki i spadki a u mnie 6 dpo i temperatura kazddego dnia w miare równa. To jest normalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 21:42
Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008
-
nick nieaktualnyHej, u mnie dziś @
jestem zachwycona tym że po uregulowaniu tarczycy i prolaktyny cykle mi się skróciły
z 32dniowych do 27dniowego. Następne testowanie w marcu, więc stąd spadam, ale przed Wami cały miesiąc
jak najwięcej zielonych sikańców Wam życzę i pięknych wyników bety w lutym! A za mnie trzymajcie kciuki bo prawdopodobnie będę owulować w walentynkowy wieczór, niech będzie on dla nas owocny 
Pozdrawiam serdecznie
nick nieaktualny, agania, Emilia77 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja dziś rano znów siknęłam, test o czułości 10 pokazał bladą kreskę (mąż potwierdza, nie mam schizy)
Poleciałam z rana na krew. O 14 wyniki... Trzymajcie kciuki! To 11 dpo.
Katarzyna87, caławtrawie, kubecek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, agania, Helen, Ballerina, Emilia77 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja ze zdumienia oczy przecierałam, ostatni pozytywny test miałam ponad 2,5 roku temu. Oby się potwierdziło, choć już ochłonęłam
Rano to mnie taka adrenalina wzięła, że aż mnie telepało
Mandi :), kubecek, Helen, Blondik, nick nieaktualny, zabcia2806 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn