Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratulacje dla lutowych mamusiek ;*
Ja to nie wiem juz kiedy testowac ovu zwariowalo a nie chce za wczesnie testowac. Ale z moich wyliczen @powinnam miec wczoraj a dzis juz nie mam boli brzucha a wczoraj jeszcze byly niby dobrze niby zle ale teraz to juz nic nie wiemTo nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Z takich dziwnych objawów, które ja mam (a wcześniej nigdy przed okresem) to przez kilka dni w zasadzie ciągłe kłucie w okolicach lewego jajnika (z niego była owulacja) i mega gazy!!! Straszne Aż wstyd przed mężem mi jest. Było mi też bardzo zimno wieczorami, ale myślałam, że pewnie chłodno w domu...
Byłam właśnie u ginekologa i dał mi dupka. Mam brać 3x dziennie i za 2 tygodnie USG, a na środę mam skierowanie na powtórne HCG czy poprawnie rośnieKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
kama005 wrote:Ja testy owu kupuje w Rossmannie. Sa takie z domowego laboratorium oraz te rossmannowskie.
No proszę już pierwsze groszki mamy!!!! Super!!!!
Mój wniosek na dziś: krioterapia to zadawanie zimnego bólu
W takim razie jutro zajrzę do Rossmana i poszukam:)
-
Katarzyna87 wrote:Nie chcę być tą złą, bo ja też krechę widzę, ale dziewczyny poczekajcie aż Arielka będzie po terminie @, aż ewentualne badanie z krwi potwierdzi ciążę. Sama miałam taką kreseczkę i ciąża była, ale widziałam wiele sytuacji, gdy niestety @ przyszła.
Arielka cieszymy się razem z Tobą, zrób dodatkowe badania a będziemy razem skakać ze szczęścia
tylko właśnie jest po terminie @ tylko że w terminie niby miałam takie plamienie zamiast @ i czułam się inaczej więc zrobiłam test. myślicie, że to mogło być plamienie implantacyjne? -
polkosia , też mam takie gazy i też mi głupio przed mężem już się robi ;-)Gdyby gazy dawały 100 procentową pewność ciąży to na pewno bym w niej była hihi:-)a i jeszcze często chodzę siusiu.
Moim zdaniem u mnie owu było 21 dnia cyklu i tak będę na to patrzeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 19:25
-
Wiecie co dziewczyny. Tak sobie mysle ze kazda z nas zasluguje.na zielony koniec i bede trzymac za to kciuki. Niech sie zazieleni tak mocno ze czerwone.do.kazdej z nas nie przyjdzie ))
zabcia2806, Emilia77, Blondik lubią tę wiadomość
Przede wszystkim pozytywne myślenie -
nick nieaktualny
-
Ja miewam gazy, ale teraz to mam co 5 minut... Straszne
A papug to mam 16 Strasznie demolują dom, ale już wszyscy się przyzwyczaili...
Dokładnie, dziewczyny. Warto. Ale warto też się wyluzować... Ja ostatnie miesiące nawet nie notowałam nic, był seks, ale nawet nie zaglądałam do kalendarza, a teraz z nowymi siłami się udało Oby się dalej dobrze rozwinęło.Blondik, agania lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
u mnie gazy raczej umiarkowane i nie wieksze raczej niz zwykle;) ale dzisiaj pierwszy raz w życiu mam ogromne mdłości, od samego rana, do wlasciwie wieczora, jakis dramat!!! jak cos zjem to na chwile przechodzi ale zaraz znowu takimi falami te mdłości przychodzą ehhh
juz od okolo 2 dni coś mnie mdliło, ale dzisiaj to juz kulminacja mdłości i odbijania... oby do jutra!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Dziewczyny ciezlo mi nadrobic zaleglosci,zaczelam czytac od 1lutego i SZOK, juz sa zielone kropki! GRATULUJE:-)) to naprawde szczesliwy watek. Ja mam jutro wizyte u gina i sie okaze czy ovu bedzie czy tez nie, ten cykl calkowicie sie rozjechal. Zawsze w 10dc mialam juz jakis pecherzyk dominujacy,ateraz cisza.
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 07:37
Mandi :), anucha, Katarzyna87, agania, Emilia77, antea lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn