Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia gratuluję pozytywnej bety, będziesz mamą
Arielka i ja widzę drugą jasną kreskę, trzymam więc kciuki!
Laleczka, faktycznie ta druga kreska jest zbyt blisko kontrolki, ale z drugiej strony jaka wyraźna ta kreska, powtórz koniecznie test lub leć na betę kciukam!
-
Jutro rano powtorze test. Ta druga kreska pojawila sie 10 sekund pozniej niz pierwsza i dlatego nie wiedzialam co myslec a nie chce sie nakrecac..dzisiaj tak mnie kluje z prawej strony chyba jajnik. Caly dzien mnie tak meczy. W pracy ustac nie moglam.Przede wszystkim pozytywne myślenie
-
Laleczka wrote:Jutro rano powtorze test. Ta druga kreska pojawila sie 10 sekund pozniej niz pierwsza i dlatego nie wiedzialam co myslec a nie chce sie nakrecac..dzisiaj tak mnie kluje z prawej strony chyba jajnik. Caly dzien mnie tak meczy. W pracy ustac nie moglam.
to może siknij jeszcze dzisiaj, jeśli masz zapasowy test
-
malgo, polkosia cudownie:) gratulacje:)
kubecek nieraz jednego dnia test negatywny a drugiego juz krecha wiec powtorz sobie w dniu @ trzymam kciuki
arielka ja tez widze bladziocha:) i wcale nie musialam monitora przechylac;)
powodzenia dla nastepnych! fajnie by bylo utrzymac tak dobra statystyke:)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
malgo86 wrote:Ja tam widzę cień naprawdę i jakoś się nie dopatrywałam specjalnie