Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:tak 1 tabletke dopochwowo i wziełam rano Dziękuję za odpowiedź :*
sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
karolka22 wrote:zabcia, niestety na pewno nie w lutym bo mój cykl bez inofolicu płata mi figle i owulka się wycofała.. ale mam nadzieję, że wiosną się sen spełni
życzę tego Tobie i sobie z całego serca, jak i wszystkim tutaj staraczką.
Jak nie ten cykl to następny, ale na razie pobierajmy wiruski, to może coś z tego będzie.
-
Mambella wrote:Ale fajnie tyle pozytywnych testów. Ja myślę że przeoczylismy ovu bo dziś mnie boli brzuch tak jak bolał mc temu już po owulacji. Ale czy to możliwe że w sobotę był pęcherzyk 13mm a dziś w nocy owu? Jakos za szybko, od dziś mieliśmy serduzkowac. Zła jestem.
Wszystkim Zafasolkowanym gratuluję. A za resztę kciukam. nam też się kiedyś uda
-
karolka22 wrote:Laseczki a ja z pytankiem, może pomożecie.
Wczoraj jak sprawdzałam śluz zauważyłam w nim takie niteczki z krwią, dziś to samo (21 i 22 dc) Ta sama sytuacja była 11 dc, z tym, że tylko jeden dzień.
Miałam już kiedyś takie plamienia w 21 i 22 dc, ale były takie brązowe, a nie z widoczną czerwoną krwią. Wtedy zwaliłam na niski progesteron i wzięłam luteine. A teraz? Owulacji nie było, i nie czuje, żeby miała być bo jajniki się uśpiły i nic nie kłują jak zwykle.Temperatura też na to nie bardzo wskazuje, bo jutro pewnie będzie spadek, bo cykl raczej bezowulacyjny. Więc co to może być?
Do gina idę dopiero 19 lutego i na pewno jej o to zapytam. Ale nie wiem co teraz robić. Nie chcę brać lutki, bo raz że @ przyjdzie na wyjazd w ferie to i jeszcze będzie na wizycie..
A nie przesunęła Ci się owulacja "na teraz"? -
karolinka1992 wrote:Jeżeli mogę doradzić , to bierz sobie zawsze wieczorem jak już się kładziesz spać Jak wspomniałam wyżej moja koleżanka w ciąży brała właśnie wieczorem jak już się położyła , tak jej powiedział lekarz , wydaje mi się , że tak jest lepiej
No chyba że dostaje się większą dawkę i trzeba brać dwa razy dziennie
Ale tak, resztki tabletki wylatują. Da się je odróżnić od śluzu po tym, że jak się zbierze to z papieru i przetrze między palcami, to jest taki uczucie, jakby się tam miało jakąś mąkę, proszek. A śluz to śluz, nie ma takiego czegoś
Uzupełniłam, co miałam pouzupełniać na liście
Tylko pisałyście gratulacje dla Iwki z powodu bety, a ja nigdzie nie widzę jej posta z wynikami. Był i jest usunięty, czy oślepłam? Dzidziusia mam jej wpisywać, czy jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 15:10
karolinka1992 lubi tę wiadomość
-
zuzzi wrote:Uzupełniłam, co miałam pouzupełniać na liście
Tylko pisałyście gratulacje dla Iwki z powodu bety, a ja nigdzie nie widzę jej posta z wynikami. Był i jest usunięty, czy oślepłam? Dzidziusia mam jej wpisywać, czy jak?
Iwka cytowała kogoś i ktoś źle spojrzał, z tego co wiem Iwka jeszcze nie jest w ciąży -
Malgo, Polkosia - GRATULUJĘ!
kto następny?polkosia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
wróciłam juz od lekarza wyniki są ok. Jak teraz nie jestem w ciąży w co wątpię to mam brać leki luteine i jakiś jeszcze,ale nie powiem wam jaki bo nie mogę się doczytać co to to. I mam przyjść na usg pęcherzyka między 14a18dc jeśli w tym miesiącu nici z ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 17:07