Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
anucha wrote:A ja zrobiłam test ale owulacyjny i wyszedł pozytywny;)Tylko, że małpa powinna przyjść za 2 dni...Najlepsze jest to, że w okresie gdzie powinna być owu żaden mi nie wyszedł pozytywny więc stwierdziłam, że cykl bezowulacyjny pewnie, a tu jakieś jaja. Chyba wywale te testy. Szkoda, że to nie był ciążowy...takie piękne 2 krechy;)
Gratki dla dziewczyn, które zobaczyły te dwie piękne kreski! Zdrówka i spokojnej ciąży:)
Czytałam gdzieś ostatnio na jakimś forum ze testy owulacyjne pokazywały koietom które spodziewały się @ dodatnie wyniki.Wychodziło na to że testy owulacyjne są na tyle czułe że pokazują czy kobieta jest w ciąży...Czy to prawda nie wiem -
nick nieaktualny
-
zuzzi wrote:No to po co taka długa przerwa?
Tez sie kochalismy kiedy mielismy ochote, ale skoro nie wychodzilo to nalezalo zmienic taktyke. I tak oto wyszlam na tym z placzem
-
Agata_90 wrote:Czytałam gdzieś ostatnio na jakimś forum ze testy owulacyjne pokazywały koietom które spodziewały się @ dodatnie wyniki.Wychodziło na to że testy owulacyjne są na tyle czułe że pokazują czy kobieta jest w ciąży...Czy to prawda nie wiem
Katarzyna87, polkosia lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mambella wrote:Zalecenie lekarza. Czesto niemoznosc zajscia w ciaze spowodowane jest wystepowaniem przeciwcial przeciwplemnikowych (zaburzenia immunologiuczne) wiec wg zalecen lekarza przed owu zabezpieczamy sie, a w okolicach idziemy na calosc, i bylo by pieknie gdyby owu byla wg przewidywan(pelny monitoring). A tak czuje zal wiekszy niz comiesieczne pojawianie sie @, poprostu niewykorzystalismy szansy.
Tez sie kochalismy kiedy mielismy ochote, ale skoro nie wychodzilo to nalezalo zmienic taktyke. I tak oto wyszlam na tym z placzem
Ech... no to zupełnie inna sytuacja. Ale spokojnie, w końcu się uda
-
Mordeczka wrote:Są podzielone zdania na ten temat jedne kobitki mówią że wykrywają wczesną ciąże drugie że nie. Ja jestem tego zdania że owulacyjny jest do owulacji a ciążowy do ciążowego Sama myślałam że tak jest ale u mnie się nie sprawdziło:)
oo widzisz..Ciebie także kusiło by sprawdzić czy to działa... -
Wow już 3 smerfy mamy w tym miesiącu Gratuluje babeczkom w dwupaku!!!
Ja dorzucam jeszcze jednego na szczęście dla wszystkich testujących w tym kochliwym miesiącu
Fanfaryyyyy...tadammmmmmm...
http://iv.pl/images/05073384763693707071.gifpolkosia, Malinkowe oczekiwanie, sylwiaśta159, Molcia, Mandi :), agania, Emilia77, Jagah lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Miu95 wrote:Aaaaa dziewczyny przepraszam za zamieszanie! Będę testować 9 lutego a nie 14! Chyba za dużo o walentynkach myślę :PP.
heh Miu widze ze wiecej mamy wspolnego niz tylko podobne terminy testowania:) też mam urodziny 14 lutego:)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
można mnie dopisać na 2 luty. testowałam dopiero dziś i wyszedł pozytyw po tylu miesiącach starań w końcu nam się udało!
agania, odrobinacheci, Emilia77, Molcia, Bąbelek, Katarzyna87, Jagah, polkosia, zabcia2806, Iwka, antea, zielarka, Malinkowe oczekiwanie, zonaboba, anucha, Agnesia, NjakNati lubią tę wiadomość
-
Asioczek SUPER, GRATULUJĘ!
Coś czuję, że w '15 roku obrodzi nam w fasoleagania, asioczek86 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧