Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziękuję dziewczyny, sama nie mogę w to uwierzyć. brak jakichś szczególnych objawów. tyle się staraliśmy, że aż nie wierzę w nasze szczęście jeszcze porobię testy jak m. przyjdzie bo chce być pewna
Molcia, Mandi :), Helen, agania, Ballerina, Fatim, Muffinka1019, polkosia lubią tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:można mnie dopisać na 2 luty. testowałam dopiero dziś i wyszedł pozytyw po tylu miesiącach starań w końcu nam się udało!
asioczek86 lubi tę wiadomość
-
Test ujemny.
Miałam nie robić dzisiaj testu, bo zapowiada się, że mi się @ opóźni z powodu choroby. Ale skoro zapisałam się na dzisiaj... Przynajmniej spokojniej poczekam na @.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Agnes175, Asioczek - gratulacje!
Agnes175 - uśmiałam się z Twojego nowego awataru, hahaha Dobrze zwiastuje na cały LUTY
Miałam dziś testować, ALE - wstrzymuję się do jutra. Do końca dnia jeszcze paskudna @ może mnie odwiedzić, nie daj Boże.
Miłego dnia !asioczek86, agnes175 lubią tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:można mnie dopisać na 2 luty. testowałam dopiero dziś i wyszedł pozytyw po tylu miesiącach starań w końcu nam się udało!
Super!!! A długo się staraliście?asioczek86 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny
-
jeszcze raz dziękuję dziewczyny, bardzo miło z waszej strony
od roku jestem na ovu a staraliśmy się dokładnie 21 miesięcy
ja miałam najpierw problemy ze śluzem, potem z prolaktyną, m. problemy z nasieniem- ruchliwość poniżej normy i aglutynacja+.
zafasolkowanym gratuluję a reszcie przesyłam wiruski i czekam na zielone powodzenia!polkosia, Mandi :), antea, Katada, NjakNati lubią tę wiadomość
-
asioczek86 wrote:jeszcze raz dziękuję dziewczyny, bardzo miło z waszej strony
od roku jestem na ovu a staraliśmy się dokładnie 21 miesięcy
ja miałam najpierw problemy ze śluzem, potem z prolaktyną, m. problemy z nasieniem- ruchliwość poniżej normy i aglutynacja+.
zafasolkowanym gratuluję a reszcie przesyłam wiruski i czekam na zielone powodzenia!
gratulacje!!!
robisz bete?asioczek86 lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
zuzzi wpisz mi @, 4luty 15.00 , hehe w końcu, zaczynam nowy cykl, i mam chyba winowjacę, prolaktyna mi się podwyższyła prawdopodobnie, za parę dni ją zbadam
nie wiem czemu ale się cieszę, tak się męczyłam przez ostatnie dni
28 lutego nowa szansa na testowanko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 15:12