Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde no właśnie nie wiem. Niby testy wyszly pozytywne przez 3 dni. Szczerze mówiąc ja już się w tym nie łapię... Chyba odpuszczę w następnym cyklu... Totalnie...
Nie wiem może to przez nerwy jakie mam przez to co się dzieje w tej robocie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny! Miałam testować 22.02, w niedziele, wahałam się, czy nie dopisać się do listy, ale jakoś się "bałam"... Nie wiadomo czego Suma sumarum zatestowałam wcześniej... wczoraj (10dpo) o godz. 18.00... Boję się strasznie, strach miesza się z nieśmiałą radością... to dopiero początek drogi... dziś już byłam oddać krew na bete... proszę trzymajcie kciuki!
/na samej górze jest zdjęcie "szczęśliwego" testu, gdy udało się poprzednim razem.../
http://static.pokazywarka.pl/i/5649468/777734/k1.jpg
Agnesia, odrobinacheci, agnes175, polkosia, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a czy żyłki na piersiach i białe kropki na sutkach można mieć przed terminem @? Zauważyłam właśnie, że mam kilka białych kropeczek i więcej żyłek po wewnetrznej stronie piersi. Ale przestają mnie boleć i ich pełność też zanika. Może sie nakrecam i doszukuję objawów.
-
Hej dziewczyny do mnie za 3 dni powinna zawitać @, i powiem wam że na spokojnie już jej wyczekuje. Żadnych znaków żeby miało być inaczej cycki miękkie nie wrażliwe śluz jak zwykle normalny brzuch tez jakoś szczególnie nie boli. No i temperatura też nie specjalna A wszystkim zafasolkowanym wielkie gratulacje[/url]
-
emilkaaa wrote:Dziewczyny a czy żyłki na piersiach i białe kropki na sutkach można mieć przed terminem @? Zauważyłam właśnie, że mam kilka białych kropeczek i więcej żyłek po wewnetrznej stronie piersi. Ale przestają mnie boleć i ich pełność też zanika. Może sie nakrecam i doszukuję objawów.
ja tak mam przed @, wiec u mnie piersi nie są zadnym wyznacznikiem, ale życze Ci zeby u Ciebie byl to dobry znak;)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyKenya wrote:Witajcie Dziewczyny! Miałam testować 22.02, w niedziele, wahałam się, czy nie dopisać się do listy, ale jakoś się "bałam"... Nie wiadomo czego Suma sumarum zatestowałam wcześniej... wczoraj (10dpo) o godz. 18.00... Boję się strasznie, strach miesza się z nieśmiałą radością... to dopiero początek drogi... dziś już byłam oddać krew na bete... proszę trzymajcie kciuki!
/na samej górze jest zdjęcie "szczęśliwego" testu, gdy udało się poprzednim razem.../
http://static.pokazywarka.pl/i/5649468/777734/k1.jpg -
nick nieaktualny
-
agania wrote:Oczywiście, że to ja!
@ ze mnie zakpiła i zamiast przyjść 1.02 to sobie przyszła 22.01, więc podałam, że 1.02 była @ i zmieniłam termin na 18.02
widzę, że czuwasz
Aaaa, ok To ja Cię z tego 1.02 wywalam i zostajesz niżej już z Dzidziusiemagania lubi tę wiadomość