Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja testuję 2 dni po spodziewanej @. Przychodzi jak w zegarku zawsze więc po co mam testować rano jak miałaby się @ pojawic po południu. Będę sobie robić nadzieję jak się ta cholera spóźni troche, a póki co luuuzz blueees...
-
A u mnie dzisiaj 31dc, podobno 10dp - test znowu negatywny, a @ (na szczęście) nie widać.
emilkaaa też chwilami mam podobnie jak ty, coś poczuję, albo mi się wydaje,że poczuje i zastanawiam się czy to objaw zbliżającej @, czy maluszka który chce zamieszkać w brzuszku
W naszych przypadkach najlepszy były lekarz psychiator-ginekolog, takie 2 w 1 - wiecie oszczędność czas jedna wizyta, kompleksowa obsługa -
Nie wiem jak inne dziewczyny, ale ja już przed terminem @ czułam, że się udało. Zupełnie inne bóle miałam. Test był negatywny, ale nadal nie dawało mi to spokoju i poszłam na betę i... 56 Dopiero następnego dnia cień cienia na teście
Zanim jeszcze testowałam, to mąż mówił, że dziwnie się zachowuję - śpiewałam na całe gardło piosenki przez kilka dni, a wieczorami włączałam muzykę i tańczyłam Czego nie robiłam od lat...baby1991, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Byłam u Pani ginekolog i stwierdziła, że ciąża jest opóźniona o co najmniej 2 tygodnie. W środku nie widać żadnego zarodka tylko puste jajo. Mam wizytę za 2 tygodnie i wszystko się wyjaśni, według jej jestem w 5 tygodniu i 5 dniu ciąży. Za 2 te 2 tygodnie zdecyduje, czy mi ma podać leki na skurcze czy mnie wyczyszczą. Mam jeszcze nadzieję, że dzidzia się jednak pojawi
-
Mnie od środy boli brzuch jak przed miesiączką i piersi jakoś bardziej czuję, co mi się nie zdarza. Testy jednak wychodzą negatywnie, więc myślę, że to pewnie ciąża urojona W poprzedniej końcówce cyklu mnie mdliło - teraz pewnie co cykl to będzie inny zestaw objawów przez nadmierne skupienie się na tym
november123 lubi tę wiadomość
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. - - 6t6d -
Ja też w tym cyklu czułam, że jestem w ciaży. Ba byłam tego pewna ;p Nawet na priv koleżankom pisałam, że chyba jestem zdrowo porąbana. Jak zrobiłam 1 test - uwaga w 10dpo, oczywiście nic nie było widać. Kolejny siknęłam w 13dpo, na początku nic nie było i nawet pomyślałam "jak to, przecież jestem w ciąży" a za chwilę pojawiła się kreseczka
Teraz znów mam odwrotnie, nie wierzę że się udało.
Dziewczyny trzymam za Was kciuki i ślę wirusy &&&&&&&&&&&&&&&&
Marleena Twój wykres okichałam znów, więc nawet testować nie musisz, wszystko jest jasneBąbelek, anja83, Aganeska, Emilia77, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ja w tym cyklu brałam wiesiołka (do owulacji), piłam siemie lniane, zaczełam brać inofolic (kilka dni przed owulacja zaledwie) i jeszcze poszedł w ruch żel conceive. Bardzo licze na to ze się uda. Trzymam kciuki za was wszytkie i za siebie
polkosia lubi tę wiadomość