Lutowe Śnieżynki - lista testujących w lutym 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
możecie mi wpisać @.
rano zaczęło się plamienie, które w ciągu dnia się rozkręca, brzuch boli coraz bardziej.
Powolutku przenoszę się na marzec i cały czas trzymam kciuki za dziewczyny, które jeszcze będą testować w lutym, uwielbiam oglądać zielone kropeczki na Waszych wykresach -
hej dziewczyny dolaczam sie do listy testujacych w lutym . Moj termin testowania to 25-26.02 (cykl srednio co 24dn). Chociaz cos mi sie wydaje ze nic z tego nie wyjdzie, troszke sie glupia naczytalam ze test owulacyjny powinien wyjsc pozytywny na pare dni przed okresem a u mnie fakt jest druga wyrazna kreska ale niestety nieidentyczna.09.2010- 1 poronienie/ciaza naturalna
06.2015- 2 poronienie/ciaza naturalna
11.2015 / 12.2015- 2proby iui- nie udane
01.2016- 3 poronienie/ciaza naturalna
-
Hejka ♡
Ja juz po wizycie byłam w czwartek i widziałam fasoleczke
Kolejna wizyta za dwa tygodnie musze jeszcze badania porobić
Juz się nie mogę doczekać :*
Wpadłam pozarażać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 16:01
Aganeska, Agnesia, odrobinacheci, Gosiacu, anja83, Suri97, Emilia77, Martoszka, slomkaaa, polkosia, zabcia2806 lubią tę wiadomość
-
ja się z chęcią zarażę
a może ja właśnie dostanę prezent na urodziny, w końcu byłam grzeszna i za razem grzeczna przez cały rokAgnesia, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Hejka ♡
Ja juz po wizycie byłam w czwartek i widziałam fasoleczke
Kolejna wizyta za dwa tygodnie musze jeszcze badania porobić
Juz się nie mogę doczekać :*
Wpadłam pozarażać ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡
obkichaj nas równo:DWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 16:06
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
StyczniowaNadzieja wrote:Oczywiscie ze nie biore na powaznie tego ze miesiac urodzin jes bardziej plodny bardziej traktuje to jak najzwyklejszy zbieg okolicznosci
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. - - 6t6d -
nick nieaktualny