Lutowe starania 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Walczymy dalej
Czary mary niech wszystkie staraczki z tego wątku zobaczą II kreseczki
Kociaki czekają
Wyniki Staranek styczeń-luty 2014
1 -
2 -
3 -
4 -
5 - samira
6 -
7 -
8 -
9 - Iwka
10 -
11 -
12 -
13 -
14 -
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Ania1986
27 -
28 -Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 13:25
zAgatka, Kasiula09, Gosiren83, kierzynka, Eweloka84, czekaja, Eve, Chanela, agatasssss, Jackie, izabelka04, rastafanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, ja testuję dopiero 20 stycznia, ale czuje, że do Was dołączę. Odpuściłam sobie trochę, na święta wyjechałam i nie brałam termometru, a teraz nie mogę się zmusić do wstania i mierzenia tempki. Co najgorsze brałam CLO i kto wie co się tam dzieje... może będzie niespodzianka hihihih
eunika, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hej
ja mam cichą nadzieję, że jeszcze w tym cyklu mi się uda ale tylko jedno
było
a od następnego już chyba nie da rady się starć ze względu na moje dalsze plany...
Iwka Ty zakładasz wątek lutowe jak Tobie ma się teraz udać!!!!Iwka lubi tę wiadomość
-
agatasssss wrote:Hej Dziewczyny, ja testuję dopiero 20 stycznia, ale czuje, że do Was dołączę. Odpuściłam sobie trochę, na święta wyjechałam i nie brałam termometru, a teraz nie mogę się zmusić do wstania i mierzenia tempki. Co najgorsze brałam CLO i kto wie co się tam dzieje... może będzie niespodzianka hihihih
oby była ta niespodziankaja w tym miesiącu w sumie tylko testom owu zaufałam a tempkę też w końcu zostawiłam tym bardziej, że w tamtym miesiącu mnie oszukała
Powodzonka dla Was wszystkichIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:ja tez sie dopisuje:) 4 rozne wrozki mi wywrozyly ze w lutym zajde w ciaze.. heh zobaczymy
swoja droga jedno z wywróżonych sie spełnilo..(niezbyt przyjemne ale sie spełniło ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeunika wrote:Hej
ja mam cichą nadzieję, że jeszcze w tym cyklu mi się uda ale tylko jedno
było
a od następnego już chyba nie da rady się starć ze względu na moje dalsze plany...
Iwka Ty zakładasz wątek lutowe jak Tobie ma się teraz udać!!!!aż nie wierzyłam, że się uda,szansa jest
-
I ja się dopisuję
też zaczynam od lutego i nerwowo odliczam dni...
Oby nam wszystkim się zazieleniło!
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnya ja was zapraszam na mój watek ,niestety nie zauważyłam ze już jest wiecie niestety nie Każdy Ślepy Dobrze Widzi (czytaj samira) i tak powstał nowy podobny ale ja mam tam listę a wy jeszcze nie
plis o przenosiny
i mam ładniejszy tytułWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 15:48
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:
to my tu zapraszamy nas jest tu już więcej i przyjmiemy Was z otwartymi ramionami