Lutowe starania 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Walczymy dalej
Czary mary niech wszystkie staraczki z tego wątku zobaczą II kreseczki
Kociaki czekają
Wyniki Staranek styczeń-luty 2014
1 -
2 -
3 -
4 -
5 - samira
6 -
7 -
8 -
9 - Iwka
10 -
11 -
12 -
13 -
14 -
15 -
16 -
17 -
18 -
19 -
20 -
21 -
22 -
23 -
24 -
25 -
26 - Ania1986
27 -
28 -Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 13:25
zAgatka, Kasiula09, Gosiren83, kierzynka, Eweloka84, czekaja, Eve, Chanela, agatasssss, Jackie, izabelka04, rastafanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny, ja testuję dopiero 20 stycznia, ale czuje, że do Was dołączę. Odpuściłam sobie trochę, na święta wyjechałam i nie brałam termometru, a teraz nie mogę się zmusić do wstania i mierzenia tempki. Co najgorsze brałam CLO i kto wie co się tam dzieje... może będzie niespodzianka hihihih
eunika, Iwka lubią tę wiadomość
-
Hej ja mam cichą nadzieję, że jeszcze w tym cyklu mi się uda ale tylko jedno było a od następnego już chyba nie da rady się starć ze względu na moje dalsze plany...
Iwka Ty zakładasz wątek lutowe jak Tobie ma się teraz udać!!!!Iwka lubi tę wiadomość
-
agatasssss wrote:Hej Dziewczyny, ja testuję dopiero 20 stycznia, ale czuje, że do Was dołączę. Odpuściłam sobie trochę, na święta wyjechałam i nie brałam termometru, a teraz nie mogę się zmusić do wstania i mierzenia tempki. Co najgorsze brałam CLO i kto wie co się tam dzieje... może będzie niespodzianka hihihih
oby była ta niespodzianka ja w tym miesiącu w sumie tylko testom owu zaufałam a tempkę też w końcu zostawiłam tym bardziej, że w tamtym miesiącu mnie oszukała
Powodzonka dla Was wszystkichIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:ja tez sie dopisuje:) 4 rozne wrozki mi wywrozyly ze w lutym zajde w ciaze.. heh zobaczymy
swoja droga jedno z wywróżonych sie spełnilo..(niezbyt przyjemne ale sie spełniło ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeunika wrote:Hej ja mam cichą nadzieję, że jeszcze w tym cyklu mi się uda ale tylko jedno było a od następnego już chyba nie da rady się starć ze względu na moje dalsze plany...
Iwka Ty zakładasz wątek lutowe jak Tobie ma się teraz udać!!!! -
I ja się dopisuję też zaczynam od lutego i nerwowo odliczam dni... Oby nam wszystkim się zazieleniło!Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnya ja was zapraszam na mój watek ,niestety nie zauważyłam ze już jest wiecie niestety nie Każdy Ślepy Dobrze Widzi (czytaj samira) i tak powstał nowy podobny ale ja mam tam listę a wy jeszcze nie
plis o przenosiny
i mam ładniejszy tytułWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 15:48
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
samirko co mi konkurencje robisz ? to my tu zapraszamy nas jest tu już więcej i przyjmiemy Was z otwartymi ramionami