LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuuziaaaa wrote:Moj mąż dopasowywał swoje wyjazdy do mojego cyklu przez dwa miesiące, ja raz byłam u niego.
Dacie radę! Nie martw się na zapas!
Moj jak planowal wyjazd do rodzicow (samolotem...) to wlasnie patrzylismy na moj cykl, tylko, ze poprzedni mi sie przedluzyl i du.pa czekam na owu, a Maz wraca w niedzieleOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Dominika tulę
Ja za to się poryczalam, bo jakoś po tej wizycie mam do dupy humor, nawet nie zdążyłam pogadam z A., bo poszedł się ogarniac, rzucił tylko "idę" i poszedł na tą służbową kolację .... I tyle z tego, też chyba wskoczę do wanny, wezmę psa do łóżka i włączę jakiś film. Miałam robić coś do pracy ale już mi się odechciało.4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny i ja też zostałam sama. Chyba jakiś % otworze wskocze do wanny psa zabiore na dywanik pod i odpale film. Kiepski mam humor przez ta @ i z M tez pod napięciem ostatnio.
Karolcia może jeszcze urośnie, trzymam kciuki żeby tak było.
Ikulinka tule!
Dominisia u mnie tez @ ale kiepsko to odebrałam i podły humor.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Ja otwarlam sobie Sheridana właśnie:-) i jak na razie siedzę przed tv...
Sung ja już mam niska prolakstyne, bo coś ponad 3 tylko a jeszcze dwa miesiące temu miałam 40. Poslucham jak na razie chyba swojego gin, nie będę brała jak na razie, poczekam na @ i zbadam ten estradiol w 3dc i prl przy okazji czy nie podskoczyla. Ten Castagnus to coś ziołowego?
No chyba będę modlić się codziennie, żeby jeszcze urósłSung, Ikulinka29 lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
nick nieaktualny
-
To dziś dzień kiepskiego humoru dziewczyny :*
Ja się polozylam właśnie i będę czytać książkę, chociaż trochę myśli odsune od dzisiejszych smutków. Dla mnie książka dobra na wszystko
ams rób drinka ! Też mi smaka narobilyscie, chociaż mam nadzieję, że przez następne kilkanaście miesięcy go nie posmakuje .Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 19:21
ams, Almond lubią tę wiadomość
-
Mój mąż to jest jednak kochany... zawiózł tylko kolegę na tą kolację, a wrócił z czekoladą i piwem i strasznie mnie tym rozczulił... chociaż teraz mam wyrzuty sumienia, że nie poszedł i że byłam zła.
SMag, Marryy, NiecierpliwaKarolina, ams, 1000, MałaMi90, Szimi, Sung, Martshia lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
SMag ja pomimo posiadania juz 1 dziecka, to kazda taka informacje tez przezywam. Bardzo sie ciesze ze komus sie udaje i mnie tez to motywuje i buduje, ale jak slysze ze ktos wpdk i zaczyna narzekac albo mowic ze nie wie czy chce dziecka to nie wytrzymuje.. to takie niesprawiedliwe... tule mocno, jutro bedzie lepszy dzien:* a juz niedlugo zobaczysz II kreseczki!
Karolcia co do prolaktyny hmm ja nie biore bromka bo po nim mdlalam ale dostinex i moj lekarz kazal odstawiac dopiero jak II kreski zobacze. Nie wiem jak to sie ma do estradiolu ale jak badalam ostatnio to mialam ok 70 i gin mowil ze ladnie wiec nie sadze zeby bromek wplywal, nigdy nic takiego nigdzie nie czytalam... o owulacje to moze bedziesz miala pozno???
Ja dzis bylam na usg, milam jutro ale gin wypad wyjazd i zadzwonila zebym byla o 18, no i dziewczyny byla owulacja:) z 2 pecherzykow, jestem przeszczesliwa:) to juz duzy sukces! Tylko teraz takie pytanie, jest jeszcze 3 pecherzyk i ma 19mm, gin mowi ze wyglada na mocno pobudzony i sama bie wiem czy jeszcze nie peknie, teoche zglupialam.... i zaczelam sie martwic ze moze sie z niego torbiel zeobic:( co myslicie? Czy takie pecherzyki normalnie sie wchlaniaja jesli nie pekaja???
Zuuziaa gratulcje!!!!! Super wiadomosc! Rosnijcie zdrowo:)SMag lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond ale wiadomość !!! Super :* teraz nic tylko czekać i testować :*
-
Hej jestem i ja, niestety. @ dalej nie ma, test negatywny a dzisiaj wizyta u gin... Pojawiła mi się jeszcze jakas cholerna infekcja w postai małych guzków...lekarz stwierdził że to np. od golenia a podczas badania powiedział że mam troche policystyczne jajniki.. nie wiem co mam myśleć o tym "troche". @ostatnia była 28 grudnia, także już minęło dość czasu, robiłam test bo mialam taką nadzieję i dupa ale dalejz nadzieją szłam do lekarza i z tym też dupa. Mówiłam, że sie staram 5 cykl i już bym chciała, stwierdził że co dwa dni wspolzyc i on nie widzi żadnych przeciwskazań. Chyba mam doła jak stąd do chin... Przepisał jakies maści nainfekcje a jako wspomagacz Miositogyn saszetki ale nie wiem czy brać to skoro biorę ovarin wiesiołek wit.D. Z tego wszystkiego nawet nie dopytałam. Chyba się umówię do na szczegółowe badania do centrum leczenia niepłodnosci...gabss
-
Karolcia27 wrote:Mój mąż to jest jednak kochany... zawiózł tylko kolegę na tą kolację, a wrócił z czekoladą i piwem i strasznie mnie tym rozczulił... chociaż teraz mam wyrzuty sumienia, że nie poszedł i że byłam zła.
taki maz to skarb !!
fajnieOd 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Karolcia27 wrote:Może ktoś tu wie czy bromek może obniżać estradiol? Chyba jednak wolałabym go dalej brać. Gin kazał odstawić już dziś, chociaż biorę tylko 1/4 tabletki, znowu zbadać estradiol w 3dc i zobaczymy czy to wina Bromka. Nie wiem też w sumie czemu nie dał mi żadnych leków na ten estradiol.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karolcia hormony mam w normie a homocysteiny nie badałam. Na czym to badanie polega ? Słyszałam o tym ale się nie zaglebialam w tematKiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Też mi się tak wydaje, że chyba się pomylil z ta prolaktyna i estradiolem. Tylko co ja mam mu teraz powiedzieć, żeby mi przepisał receptę na Bromka nadal? Już sama mam mieszane myśli, też nie znalazłam nigdzie żeby bromek obniżał estradiol, więc w końcu już nie wiem czy mam odkładać czy nie. Zawsze mi mówił, że mam brać i nawet jak będę w ciąży to na początku też. To nie wiem co dzisiaj wymyślił, a nie chce zmieniać gina. Mam jeszcze na kilka dni, więc może dokończę chociaż.4 cs - 29 marca II kreseczki