LUTOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie nadal cisza .. @ nie ma ale temperatura poszła w dół, niby jeszcze nie spadła do podstawowej ale jest niska i pewnie jutro przyjdzie @... no nic może następnym razem się uda . W maju kolejna wizyta męża u androloga to zobaczymy jakie będą kolejne kroki leczenia.Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Cześć dziewczyny jak tam zdrówko? Wirusy to chyba wszystkich teraz łapią, ja jestem na L4, zapalenie pęcherza, dostałam antybiotyk i szereg badań do zrobienia... niestety ja mam często zapalenia pecherza, już od najmłodszych lat mama mówiła, ze jako dziecko skarżyłam sie ze „boli mnie tam na dole”. Dopiero teraz, nie wiem dlaczego tak późno zaczęłam coś z tym robić. Potrafi mnie bolec po kilkanaście godzin, to jest okropne. Czy myślicie, ze to utrudnia w jakimś stopniu zajście w ciąże? Ja już jestem po clo, jutro 11 dc i mam monitoring, nie moge sie doczekac żeby sie dowiedzieć jak mi tam urosło jak będzie jutro wszystko Ok to dostanę Ovitrelle i działamy. Niestety w niedziele po południu mąż wyjeżdża do pracy za granice, mam nadzieje ze ten czas, który będziemy mieli, czyli piątek wieczór, sobotę i kawałek niedzieli wystarczy żeby sie powiodłoPCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
Dziewczyny jutro robię test mialbyc 28 lutego ale cykl zrobił psikusa i będzie jutro . Temperatura nie pozostawia złudzeń i pewnie nic z tego ale trzymajcie proszę kciuki :*Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Chodźcie dziewczyny na marcowe testowanie
Dominisia883, ja trzymam! Ty za mnie w sobotę -
Ja jestem z 28 lutego tylko lekko opóźniona dlatego jeszcze zostałam tu . Jutro pewnie tam dołączę i tak no i trzymam kciuki oczywiście też za Ciebie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 23:29
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥